neangan Pilarian situs

WOWOW 3 Liang 4 inci Pusat Faucet

USD39.99
Dijual:
18
Harita:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX Parentah Instalasi PDF

  • Gampang masang jeung 3 liang 4 CENTERSET inci : Single cecekelan faucets mandi pas standar instalasi 4-Inci. Keran Palasik hadir kalawan rod angkat sarta pop up stopper. Bahan tina keran mandi tunggal: alloy séng / stainless steel; Permukaan: Brushed nikel sareng sidik ramo bérés bébas tiasa nolak korosi.
  • GAMPANG KONTROL SUHU CAI : Cecekelan keran tilelep pisan gampang pikeun pindah deui-mudik luhur-handap. Gampang ngadalikeun volume cai sareng suhu cai. Gancang, alat bebas instalasi keran lavatory, 1.2 inci maksimum ningkatna jero.
  • SANITARY NGAGUNAKEUN DENGAN RUANG DRAIN DIKASUKKEUN: The mandi keran brushed nikel datangna kalawan assembly solokan logam, cai kaluar tina keran tilelep ngaliwatan mencét handap rod angkat, Ngahindarkeun mucking up leungeun anjeun dikumbah. Jalur suplai Dijual Kapisah
  • nilai alus teuing pikeun duit: Mandi keran 3 liang boga fashion design retro Palasik. Keran kasombongan dek dipasang pikeun nyéwa bumi, kondo énggal, apartemen tunggal, bumi motor, trailer perjalanan sareng panggunaan kulawarga.
  • KUALITAS TINGGI DENGAN HARANSI 5 TAHUN: ABS aerator ngahemat 50% cai jeung anti splatter, nu bisa dicokot handap langsung jeung leungeun anjeun pikeun ngabersihan (teu kudu alat). cartridge keramik bébas netes endures. Mangga ngahubungan kami lamun aya patarosan.

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

 

WOWOW 3 Liang 4 inci Pusat Faucet

WOWOW 3 Liang 4 inci Pusat Faucet

WOWOW 3 Liang 4 inci Pusat Faucet

keran kamar mandi nikel sikat 2320700 detil:

Ngawétkeun artos sareng cai ka anjeun: diwangun dina aerator neoperl 1.2gpm, masihan pasamoan ngumbah anu raoseun, kalayan sahenteuna 20 persén kirang cai tibatan biasana, ngahémat artos anjeun tanpa ngorbankeun fungsionalitas.
Saniter pikeun ngagunakeun rakitan solokan kalebet: yén keran mandi disikat nikel kalebet rakitan solokan logam, cai asalna tina keran tilelep ku mencét tihang lift, nyegah mucking leungeun anjeun anu dikumbah.
Kapsul keramik bébas netes: diwangun dina sealing kapsul keramik anu luhur, muterkeun lancar pikeun ngajamin pengontrol suhu cai anu akurat sareng panggunaan jangka panjang tanpa ngeclak
Aman dianggo: sadaya keran tilelep mandi dilisensikeun ku kami, nsf61-9, ab 1953 standar bisnis bebas timah. Awak keran didamel tina full-metal, kuat sareng awét.
Garansi hirup terbatas: kami nyayogikeun jaminan 3 taun ngalawan kabocoran, netes, patah tulang, sareng bérés ngalereskeun.

Keran kamar mandi pusat parantos ngaluluskeun tés uyah-semprot, hartosna tahan ka korosi.
Produk moal ngahasilkeun masalah statik.
Teu aya burrs, goresan, atanapi bintik dina permukaan na.
Diadoplopasi ku bérés, produk moal meunang oksidasi.

 

spésifikasi

pabrik

WAH

item Beurat

pon 4.47

Dimensi produk

5.3 x 6 x 6.7 inci

Dupi Dihentikan Ku Pabrikan

teu

warna

Nikel dirobuh

ngabereskeun

Brushed

material

Paduan séng / Kuningan / Baja stainless

corak

3 liang desain inci 4 inci

Métode instalasi

Dek dipasang

Jangkung Spout

2.7 inci

Ngahontal Spout

4.2 inci

Jenis siram

walungan leutik

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

pusat

Fitur husus

Klep cakram keramik NSF, campuran cai, desain 3-hole 4 in, gampang dipasang, 1 cekelan cekelan cai panas sareng tiis, satin nikel

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X