neangan Pilarian situs

WOWOW 2 Nanganan Faucet Tilelep Mandi Emas Anu lega kalayan solokan Pop-up

USD79.99
Dijual:
24
Harita:
1

Amazon US

Kaunggulan keran mandi emas sumebar sacara ringkes:

  • Faucet Basin Modern & Sederhana: Rengse sikat sareng emas tiasa ngajantenkeun kamar mandi anjeun mulya sareng elegan sareng ngabantosan anjeun ngalawan korosi sareng karat dina kahirupan sadidinten.
  • 3-Liang Gunung Kalayan Desain lega 6-14 inci: Jarak instalasi tiasa disaluyukeun kana sarat baskom. Tinggi sealing kartrid keramik sareng hemat cai.
  • Gampang make: Dua gagang, 360 derajat muterkeun desain spout tinggi, kontrol anu merenah sareng tepat volume sareng suhu cai. Panyegelan kartrid tinta keramik tinggi-sealing kalayan kinerja anti-netes. Sareng aerator NEOPERL hemat cai dilengkepan.
  • gampilka masang: Struktur sambung gancang anu aslina gampang dipasang, sareng anjeun tiasa masang keran wastafin nyalira tanpa tukang ledeng. Simpen biaya instalasi pipa! Bungkusan éta hadir sareng saluran suplai pop up solokan sareng cUPC anu cocog.
  • Palayanan palanggan: Garansi terbatas 5 taun sareng dukungan pelanggan ditawarkeun. Éta ditutupan ku mulang 90 dinten. Upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

 

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

keran mandi emas disikat

 

WOWOW Faucet Mandi Emas Anyar Ningkat

LEBIH LANJUT & JAUH ADJUSTABLE

      • Cocog sareng baskom mandi 6 - 16 inci.
      • Dijieunna tina Kuningan premium sareng diulas ku desain modéren.
      • Desain dua-gagang gampang dikontrol volume cai sareng suhu
      • Lurus gagang dina desain ergonomis, ukuran anu pas anu merenah pikeun dikendali, raoseun pikeun diaktipkeun.
      • Permukaan emas brush méwah low permukaan kalayan desain spout tinggi unik. Pilihan anu sampurna pikeun ngapdet kamar mandi anjeun.
      • Cocog sareng imah kontrakan, kondo anyar, apartemen-tunggal, bumi motor, trailer perjalanan, tilelep RV, sareng panggunaan kulawarga.

 

Cartridge Kuningan Husus

        • Konstruksi Kuningan Padet
        • 8 Inci nyebar
        • 3 Lubang Dek Gunung

 

Acér anu tiasa dicabut Khusus

        • Aerator Neoperl berperforma tinggi tiasa nawiskeun aliran lemes, tiasa ngahémat langkung ti 50% cai.
        • Theerator na tiasa dipasang, anjeun tiasa ngabersihan atanapi ngagampangkeunana.

 

 

 

 

 

Kalayan jalur Tucai Cai Suplai

  • Selang suplai cai Tucai kalayan sinyalna asuransi global sajuta dolar.
  • Bebas timah (kalayan kirang tina 0.25% eusi timbel), cUPC ku IMPAO, NSF 61 (Pangaruh Kaséhatan Cai Minum).

 

 

 

 

 

pakét Ngawengku

  • 1 x spout arc Tinggi; 2 x Pakem
  • 1 x Y ngawangun selang konektor gancang
  • Pipa Cai 2 x 50 cm cUPC;
  • 1 Sét aksésoris
  • 1 x Pop up stopper stopper

spésifikasi

SKU: 2320300G kategori: , tags: , ,

spésifikasi

pabrik

WAH

item Beurat

pon 3.7

pakét Dimensi

11.69 x 10.04 x 3.11 inci

warna

Kasebut Emas

ngabereskeun

Emas Disikat

material

kuningan

corak

moderen

Métode instalasi

Nyebar

Nomer Liar

3

Jangkung Spout

3.6 inci

Ngahontal Spout

5.1 inci

Jumlah gagang

2

Bahan cecekelan

logam

jaminan Pedaran

HARANSI 5-TAUN

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X