neangan Pilarian situs

WOWOW 2-Handle Bridge Kitchen Faucet With Side Sprayer, 8 Inci Centerset Rustic Kitchen Faucet

USD159.99
Dijual:
33
Harita:
0

Amazon US

Dijieun tina kuningan padet, keran renang tilam dapur anu megah ieu ngagaduhan sistem kartrij disk keramik anu ditawarkeun dina 4 finét awét.
Salaku tambahan, éta ngandung sprayer sisi kuningan pikeun kakuatan beberesih tambahan sareng kauntungan. Umpan ucing anu gagah sareng ngumbah géométri nyayogikeun panyit panungtungan pikeun keran pawon anu teu abadi.

Instalasi-pituduh 23115A1

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

keran dapur jambatan pedesaan kalayan sprayer samping keran dapur jambatan pedesaan kalayan sprayer sampingkeran dapur jambatan pedesaan kalayan sprayer samping keran dapur jambatan pedesaan kalayan sprayer samping

Keran dapur Kuningan 23115A1

Kolam pawon kuningan klasik tina WOWOW ngagaduhan desain dapur anjeun kalayan tampilan vintajangan. Éta pasti bakal nambihan sentuhan dramatis pikeun hiasan dapur anjeun. WOWOW dikenal sacara internasional pikeun desain kandelna. Désainer WOWOW nyieun bédana dina pasar. Anjeun langsung perhatikeun ieu nalika anjeun ningali desain keran dapur kuningan khusus ieu. Rarancang WOWOW ngabédakeun dirina tina desain naon waé, sakumaha WOWOW terang yén teu aya keran dapur anu ngagaduhan hal anu khusus pikeun hiasan dapur. Sadaya keran dapur WOWOW tiasa langsung sumping ti mana wae majalah ekslusif ngeunaan desain dapur inovatif sareng méwah.

Kolam pawon kuningan tina WOWOW ngagaduhan desain antik khusus kalayan bentukna melengkung. Rengse nikel disikat nambihan kaanggunan ka dapur ogé. Tata perenah anu indah sareng gaya klasik ieu rukun babarengan dina keranjang sasak ieu tina koléksi keran dapur khusus tina WOWOW. Henteu aya nanaon keran dapur kuningan ieu dihargaan ku para palanggan ti sakumna dunya.

Faucet Kuningan kalayan sisi semprot 

Fitur anu paling endah tina keran dapur kuningan WOWOW nyaéta sisi semprotana. Seueur keran dapur nawiskeun tarik tarik atanapi tarik kaluar spout. Spout ieu biasana dipasang di keran dapur téa. Nanging, panyembur sisi ieu diposisikan nyalira pikeun henteu kompromi hungkul. Mimiti, kalayan panyemprot tarik kaluar ieu anjeun tiasa ngalegaan aréa kerja anjeun nyirorot. Éta gaduh selang cai 60 inci anu tiasa dilegakeun daérah anjeun damel sareng 30 inci. Ieu hususna idéal nalika dapur anjeun dilengkepan tilelep pawon ganda. Bréh, anjeun gaduh spout misah tina keran dapur kuningan téa, ku kituna unggal spout tiasa minuhan tugasna sacara optimal sacara optimal.

Sisi sprayer tiasa dioperasikeun nganggo ngan hiji leungeun. Selang cai baja stainless ieu tiasa ditarik kalayan gampang teras ditarik sacara otomatis kana posisi aslina. Aliran cai tiasa diaktipkeun kalayan tombol saderhana dina tombol pungkur, anu saé diposisikan di sisi tukang tarik sisi tarik kaluar. Anjeun teu kedah ngadamel maneuvers rumit supados nampi aliran cai anu dipikahoyong. Perancang WOWOW pasti parantos mikir ngeunaan desain ergonomis ogé, supados nawiskeun pangalaman anu saé anu anjeun kéngingkeun. Anjeun tiasa milih kanggo cai panas atanapi tiis datangna tina sisi sprayer ieu. Seueur jalma milih cai tiis, tapi cai panas ogé tiasa janten pilihan. Utamana lamun anjeun bakal nganggo ieu sisi sprayer utamina pikeun ngabersihan contona. Éta ciri anu semprot kuat pikeun ngabersihan pariuk sareng panci kotor.

Ganda kerang kuningan dapur 

Keran Dapur keran téma dirarancang nganggo gagang ganda. Ieu ngamungkinkeun anjeun persis ngadalikeun cai tiis sareng panas gampang. Kétang tiasa dioperasikeun lancar tanpa aya gesekan atanapi tonggong. Anjeun perhatikeun kualitas pawang sareng mékanisme di tukangeunana ogé langsung. Ieu pasti dilakukeun tina bahan kelas luhur. Nalika anjeun nganggo keran dapur anjeun sering, sahenteuna sababaraha kali per dinten, anjeun ngan hoyong pastikeun yén pangalaman anjeun mangrupikeun saena.

Unggal waktos Anjeun nganggo keran dapur. Kumaha frustasi éta tiasa janten pegel ku keran dapur anjeun unggal dinten, sababaraha kali per dinten. Ngan malikan pikeun épes yén anjeun salah milih milih keran dapur anjeun. Kalayan WOWOW pasti anjeun bakal ngingetan kana pilihan anu saé. Pangalaman ieu teu dicekel, sareng kami pasti waktos salajengna anjeun bakal milih pikeun WOWOW deui.

Kolot dapur kuningan kualitas luhur 

Keran dapur kuningan kalayan sprayer samping didamel tina kuningan padet pikeun mastikeun kualitas sareng daya tahan. Ogé bérés kualitas luhur ngajamin yén keran dapur anjeun tiasa nolak tarnishing atanapi korosi. Éta pastina bakal janten runtah nalika anjeun milih keran dapur anu henteu ngagaduhan standar kualitas anu sami. WOWOW ngalangkungan sadaya standar industri sareng ngungkulan ampir sadaya mérek A.

Di sagigireun yén keran dapur kuningan didamel tina kuningan padet, keran mandi dapur vintajét anu megah ogé kalebet sistem kartrij disk keramik anu alus teuing. Sistem ieu ngajamin pagelaran luhur awét keran dapur anjeun. Kualitas kedah janten ciri utama keran dapur anjeun, kusabab kurangna kualitas nyababkeun seueur gangguan sareng gangguan. Éta kuduna dicegah pisan waktos, sabab henteu mésér keran dapur anu langkung henteu kualitas. WOWOW ngabuktikeun yén anjeun tiasa kéngingkeun kualitas luhur dina harga anu mampu. Henteu pikeun nanaon WOWOW dikenal sacara global pikeun nawiskeun nilai anu paling saé pikeun artos ngeunaan keran dapur.

Layanan palanggan unggulan 

Unggal palanggan WOWOW didorong maksimal. Henteu ngan saukur unggal keran dapur muka kalayan kantong instalasi anu lengkep. Ku cara kieu anjeun tiasa masang keran dapur kuningan anjeun kalayan gampang, tanpa nganggo alat tambahan. Pikirkeun ogé sarung tangan instalasi khusus pikeun ngadamel pangalaman pamasangan anjeun anu hadé. Salaku tambahan, WOWOW ngubaran para nasabahna salaku raja, supados mulang unggal waktos sésa-sésa saé nalika butuh keran. Henteu aya nanaonna WOWOW ngagaduhan seueur konsumén global anu setia kalayan merek ieu. Ieu ogé dihontal ku layanan palanggan na anu alus teuing.

Pikeun ngagariskeun nilai artos anu kami nyayogikeun anjeun, WOWOW henteu sieun masihan anjeun periode jaminan 5 taun. Kaseueuran pemasok, bahkan mérek A, ngan ukur nawiskeun garansi 1 taun. Upami keran dapur anjeun bakal rusak dina taun kadua, éta bakal janten résiko anjeun nyalira. Sareng anjeun kedah mésér keran dapur énggal deui. Di WOWOW kami henteu mendakan adil ieu pisan, salaku keran dapur kualitas sahenteuna kedah salami 5 taun. Éta sababna WOWOW masihan anjeun garansi-waktos gawat bébas ieu henteu kirang ti 5 taun. WOWOW yakin yén keran dapur kuningan na, éta nawiskeun jasa pangbalikan 90 dinten ogé. Anjeun kéngingkeun artos anjeun, ngabalikeun duit sapinuhna, nalika anjeun moal kagum ku nilai artos anu anjeun kéngingkeun ku keran dapur kuningan WOWOW. Garansi artos artos ieu ngabuktikeun kapercayaan urang kana keran dapur kuningan urang!

Kaunggulan keran dapur kuningan sacara singget:

• Méré faktor wow ka dapur

• Misahkeun tarik sisi panyemprot

• Nikel digantelkeun nikel

• Dijieun bahan kuningan anu berkualitas tinggi

• Gampang pikeun ngabersihan sareng gampang dijaga

• garansi 5 taun

spésifikasi

SKU: 23115A1 kategori: , tags: , ,

spésifikasi

ngabereskeun

Nikel dirobuh

pabrik

WAH

item Beurat

pon 7.58

pakét Dimensi

19.25 x 13.75 x 2.9 inci

gaya

Kalayan sprayer samping

material

kuningan

Métode instalasi

Centerset

Nempatkeun / Lever Nempatkeun

Kénca na Katuhu

Jumlah gagang

2

Bahan cecekelan

kuningan

Nyolok Plug

Dek Gunung

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X