neangan Pilarian situs

WOWOW 2 Pakem 8 inci Lebar Mandi Tilelep Faucet sareng Pop Up Drain Matte Black Basin Faucet Mixer Taps

USD69.99
Dijual:
0
Harita:
0

Amazon US

Kauntungan tina keran tilelep kamar mandi sacara ringkes:

  • FAUCET VANITAS PREMIUM- Awak utama sareng konektor keran hideung didamel tina kuningan padet, tugas beurat sareng awét. Déwan cocog Pop-up solokan rakitan sareng selang suplai anu disatujuan cUPC kalebet.
  • TEKNOLOGI CONNET CEPAT Kreatif- Unik "Y" bentukna gancang nyambungkeun konstruksi selang gampang dipasang sareng ngahémat biaya pipa.
  • Matte HÉÉP HÉS- Low-key dina finish hideung murni, desain spout tinggi unik pikeun nyiptakeun gaya hiasan kamar mandi modéren. WOWOW nambihan lapisan panyilem seureuh dina permukaan hideung anu tiasa nahan kokotor sareng korosi tina panggunaan sapopoé.
  • 360 darajat SWIVEL Kran- Ganda gagang, desain 3 lembar cocog pikeun ngendalikeun suhu cai. 3-hole dipasang kalayan desain nyebar 8 inci, jarakna tiasa disayogikeun ku sarat anu anjeun leres.
  • garansi pangrojong customer - Garansi 5 taun sareng dukungan pelanggan ditawarkeun. Éta ditutupan ku mulang 90 dinten. Upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Wahh

keran tilelep kamar mandi keran

Matte Hideung, klasik abadi, sareng éta trend anu teu pernah kasasar. Pikeun tulisan rumah tangga, hideung sok tingkat luhur sareng stabil. Kusabab popularitas gaya minimalis, éta parantos ngadorong hideung kana tahta warna klasik. WOWOW Faucet, ngabantosan anjeun pikeun nyiptakeun kahirupan énggal ...

Faucet Kawajiban beurat

● Awak keran didamel tina kuningan padet sareng tambaga

● Bahan kualitas luhur mastikeun katahanan keran

 

 

 

 

 

 

Nyambungkeun Desain Gancang

● Kreatif asli gancang nyambungkeun konstruksi

● Gampang dipasang ku nyalira tanpa tukang ledeng

 

 

 

 

 

 

Acer anu tiasa dicabut

● Neoperl ABS nozzle

● beberesih langkung merenah

● Bisa dipiceun pikeun beberesih tanpa alat

 

 

 

 

 

Faucet Kualitas Premium

● CUPC Certified

● Selang cai Standar AS 3/8 inci

● NSF 61 (Pangaruh Kaséhatan Cai Minum)

● Ngajaga anjeun sareng kaséhatan kulawarga

 

 

 

 

Hadir sareng solokan warna anu sami

● Diperbarui Pop up Drain Stopper kalayan liang ngabahekeun

● Langkung gampang dipasang tibatan solokan batang angkat tradisional

 

 

 

 

 

 

Aya naon dina kantong

● 1 x keran tilelep kamar mandi hideung

● 1 Sét aksésoris; 1 x pop up solokan hideung; 1 x Y bentukna nyambung gancang

● 2x 60 cm selang cai CUPC

spésifikasi

SKU: 2320500B kategori: , tags: ,

spésifikasi

merek

WAH

item Beurat

pon 3.68

pakét Dimensi

11.14 x 10.2 x 3.23 inci

material

kuningan

warna

matte Hideung

Rengse Tipe

matte Hideung

Jenis Ngalahir

levee

Bahan cecekelan

seng

Métode instalasi

Dek Dek lega

Jumlah gagang

2

Nomer Liar

3

jaminan Pedaran

5-taun jaminan

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X