neangan Pilarian situs

Nyebar kamar mandi 2-Ngatur High Arc Faucet Chrome

USD59.99
Dijual:
60
Harita:
25

Amazon US

Ngahontal tampilan kamar mandi anjeun sareng desain detailing anu ramping, Dua Handles Brush Nickel Mandi Sink Faucet bakal nyayogikeun kamar mandi anjeun.

Parangkat instalasi 2321300C

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Nyebar kamar mandi 2-Ngatur High Arc Faucet Chrome

Nyebar kamar mandi 2-Ngatur High Arc Faucet Chrome

Tata perenah klasik kualitas premium keran: kuningan padet stainless steel mandi kamar mandi 2321300C. Tungtung Chrome tiasa tahan korosi. Kapsul keramik sealing tinggi sareng neoperl nyéwa cai. Setélan ganda pikeun ngatur aliran anu gampang sareng controller suhu cai. (punten ukurkeun ukuran sink anjeun sateuacan nyusun)

kreatif, téknologi nyambungkeun gancang: gedong gancang sérpatip anu gancang sacara énggal dipasangkeun ku anjeun sorangan sareng tukang ledeng. Nyimpen biaya instalasi pipa sareng keran kayu. Ruang éta dilereskeun kana syarat saleresna. Ayuh nyéwa bumi, kondominium énggal, apartemen tunggal, bumi motor, gandeng perjalanan sareng panggunaan somah.
Ganda ngatur pangaturan kanggo aliran sederhana sareng pengontrol suhu cai. Ayuh nyéwa bumi, kondominium énggal, apartemen tunggal, bumi motor, gandeng perjalanan sareng panggunaan somah.

spésifikasi

pabrik

WAH

item Beurat

pon 3.64

pakét Dimensi

12.1 x 8.5 x 3.1 inci

warna

Chrome

ngabereskeun

digosok

Métode instalasi

Nyebar

Nomer Liar

3

Jumlah gagang

2

Nyolok Plug

Dek Gunung

jaminan Pedaran

Garansi kawates 5 taun

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X