neangan Pilarian situs

Curug Tunggal liang Vessel Mandi Faucet Chrome

USD60.99
Dijual:
0
Harita:
0

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Desain kontemporer Single Hole Bathroom Faucets ieu mangrupikeun rarancang pangénggalna sareng pabrik pangénggalna. Minuhan sarat Éropa. Kuring yakin yén keran lavatory kualitas perdana ieu mempercantik kamar mandi anjeun, nampilkeun harga anu saé sareng ngamungkinkeun kahirupan anu luhung sareng nyaman. Keran curug teu aya percikan cai sareng sora-sora: cai sareng hawa diwangun-kanggo ngajauhkeun tina spatters galur anu ekstrim. Nganggo klep keramik anu saé, kalayan résistansi suhu anu kaleuleuwihi, teu karasa teuing, tahan asam sareng alkali sareng sipat anti sepuh. Saklar sluggish khusus henteu miceun semburan tabung sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahindarkeun cai 30%! Upami anjeun mésér keran toilét ieu dina keran wowow, anjeun panginten pas nalika ngagaleuh.

pilihan:

Bak mandi dijantenkeun didamel tina kualitas kuningan A kualitas luhur, 100% timah sareng gratis nikel, kokoh ngajaga awak kasihatan anjeun

Tunggal mixer tuas ngajantenkeun saderhana pikeun nyetél aliran cai atanapi suhu, gampang sareng masuk akal

Keran curug curug sareng bubbler ABS, cai lemes, teu aya cai cipratan, salian ti 30% hemat cai, Snug sareng sepi

Keran ieu janten nganggo kartrid keramik, ku 500,000 conto cek, ieu janten kokoh sareng teu aya kabocoran cai

Cocog sareng paling tilelep atanapi baskom. Sambungan normal 3/8 inci normal, saderhana nyetél

spésifikasi:

Rupa-rupa cecekelan: hiji nguruskeun

Operasi: campuran cai tiis sareng haneut

Harga medar: 2 GPM (7.5 l / mnt) Seuseueurna

Galur: 3-5 bar

Diaméter sela: Φ32mm

Normal 3/8 "sambungan normal

Beurat: sakitar 1.3 kg

Listing bungkus:

1 x Toilet keran

2 x selang

1 x Buku petunjuk

1 x Alat Pamasangan

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X