neangan Pilarian situs

Curug Mandi Faucet Basin Mixer Square Chrome

USD59.99
Dijual:
0
Harita:
0

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Keran WC curug kualitas luhur ieu ngagabungkeun mixer bak cai anu tiis sareng keran anu panas. MJMS13 mangrupikeun keran tilelep datar dina modél desain kontémporer. Modeu mindahkeun cai tina curug nyiptakeun gerakan cai anu hipu. Anjeunna henteu kedah hariwang ngeunaan percikan cai, anu dibawa ku gerakan cai anu kokoh. Anjeunna sacara lega nempatkeun di jero WC rumah tangga. WOWOW nyaéta tanpa ragu salah sahiji produsen keran wc kualitas luhur di planét ieu.

pilihan:

● Kualitas luhur Kuningan: éta polos pikeun jalma, sabab éta henteu ngaluncurkeun zat anu diragukeun.

● Chrome-plated: mixer anticorrosive sareng imun kanggo ditunda, sareng tetep jelas sareng saderhana dikumbah.

● Kartrij keramik: éta tahan cai sareng kalis ku kahaneutan sareng tahan.

● Diperyogikeun pikeun kasajahteraan nyaéta bebeneran yén pengaduk éta bébas kalungguhan-gratis.

Spesifikasi téknis:

Beurat: 1400 g

Rupa-rupa cecekelan: hiji nguruskeun

Galur cai: 3-5 bar

Gerakan: 7.5 L / mnt

Diménsi: sakabeh luhur: 175mm

Lebar: 155mm

Pakét daptar:

1 x Keran cai mancur

2 x Selang cai tiis sareng haneut

1 x pakakas

1 x buku tangan

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X