neangan Pilarian situs

Ngumbah Cekungan Campuran Ketok Chrome Ku Tarik Semprot

USD99.99
Dijual:
0
Harita:
0

Lavatory Tarik Kaluar Tilelep Faucet
Kéngingkeun kabagjaan tina harga anu tiada tandinganna pikeun kanyamanan modis sareng desain gampang toilét Pull Out sink faucet.
Basajan Nyiapkeun sareng ngatur cai
One Gap and Single deal with, manajemén saderhana cai tiis sareng panas
Endog Disikat Nikel Tungtung, nolak tarnish sareng korosi tina unggal dintenna dianggo

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

30 HARI Terbatas Pangembalian Sareng Jaminan Balik deui Artos :Kami nangtung di tukangeun produk kami, sadaya keran dapur didukung ku garansi terbatas 3 taun, 30 Dinten Terbatas balik sareng jaminan artos uih deui. upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami, kami bungah pisan nawiskeun solusi anu tepat waktuna
Pamasangan Gancang sareng Gampang Kreatif: struktur sambungan unik sareng gancang tina keran tiasa nyampur cai panas sareng cai tiis ngalangkungan pipa instalasi gancang tanpa rengkuh, ngalangkungan téhnik pikeun nyegah pipa burst
Téknologi hemat cai calakan: bubbler ngenalkeun hawa kana aliran cai pikeun ngawangun gelembung bodas anu ageung, sareng hawa sareng cai dicampur sapuratina pikeun ngahontal tujuan ngahémat cai.
Pakem ergonomis: cecekelan anu cocog sareng ergonomis, cekelan na raoseun, sareng saklar lemes sareng gratis
Dilengkepan selang-ledakan-buktina: struktur non-rajutan unik tiasa nyegah entanglement sareng dripping disababkeun ku cara narik, ngajantenkeun langkung stabil sareng awét.
Bolu awak beurat: bungkus anu langkung cocog, penampilanana gaya sareng éndah, henteu gampang dipegatkeun, ngirangan résiko transportasi

spésifikasi

SKU: 99110401CH kategori: , tags: ,

spésifikasi

beurat 2.4 kg
dimensi 43 × 28 × 8 cm
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X