neangan Pilarian situs

Toilet Paper Holder Wall Dipasang Hideung

USD19.99
Dijual:
2
Harita:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX

Desain minimalis keran WOWOW sareng asesoris ngalengkepan hiasan kamar mandi tradisional sareng kontémporér.

Dispenser kertas toilét padet kalayan bérés pisan.

Gampang dipasang sareng tahan pisan. Gulungan kertas wc henteu hiber nalika anjeun nganggo.

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Panyekel tisu wc hideung, cangkéng maneuh
Cocog sareng bal kertas sareng lebar sésana 110mm
Jangkar transparan + ∅4 * 35mm ngaco diri + konci héks

spésifikasi
-Gaya: Toilét Paper Holder
-Bat Bahan: 304 Stainless Steel
-Béréskeun: Minyak Digosok Perunggu
-Métode Instalasi: Tembok dipasang sareng Sekrup

pakét Ngawengku
-1 × Panyekel Kertas Toilet
-1 × Pamasangan Asesoris
-1 × Pitunjuk Pamaké

 

Diwangun tina stainless steel premium tinggi 304 ngajantenkeun tugas tahan karat sareng beurat.
Finish MATTE BLACK hipu henteu nampilkeun bintik naon waé sareng nolak goresan sadidinten, pangropéa sadidinten saderhana, ngajaga tampilan na lemes sareng tanpa cacat kalayan gampang.
Bentuk buleud anu unik nambihan unsur-unsur anu langkung modéren pikeun hiasan kamar anjeun, ujung-ujung chamfering ngajagaan awak anjeun tina ngagorok.
Kalebet cincin anduk & wadah kertas wc.
Disumputkeun sekrup dipasang, gampang dipasang, sareng dipasang hardware dilebetkeun.

spésifikasi

beurat0.4 kg
dimensi14.5 × 14.5 × 8.5 cm
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X