neangan Pilarian situs

Buka Top Mandi Faucet Bodas Sareng Chrome

USD79.99
Dijual:
0
Harita:
0

Faucét Ware sink hole modern ieu gaduh tampilan cet bodas awét anu nyayogikeun fitur anti korosi.

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

1. Garis saderhana alami, bahan dipilih sacara saksama, karajinan murni sareng leres, sareng garis lemes saluyu sareng alam.
2.Bandingkeun sareng tékstur cet permukaan mobil, cet suhu luhur, permukaanna rata, lemes, tahan suhu luhur, tahan asor tinggi, henteu gampang dipakai, tahan korosi
3. casting kuningan ramah lingkungan, akur sareng standar eusi kalungguhan, kompak tanpa trachoma, penetrasi-buktina ngabeledug
4. Cai gelembung lemes, henteu aya percikan, aliran stabil, low noise
5. lemes klep keramik inti, henteu gampang netes sareng kabocoran, lemes sareng bebas panghalang, yakin bakal dianggo
6. cekelan panas sareng tiis lemes, pangaturan gratis, raoseun raoseun

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X