neangan Pilarian situs

Matte Hideung Single anduk Pancuran Mandi

USD19.99
Dijual:
14
Harita:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX

Matte Hideung, prosés matte Stylish sareng indah ngajantenkeun wadah Kait Téel katingal fashion sareng raoseun. TEU luntur, noda-bukti sacara efektif pikeun mérés sidik sareng akumulasi lebu sareng minyak. HANYA bersih ku kaén anu lembut, beueus lembut

Nganteurkeun ka

  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

Pinding Gunung Matte Hideung Tunggal Handuk Kait mangrupikeun campuran anu modéren, langsing sareng saderhana. Éta tiasa dianggo pikeun pinding dasi tirai. Alsowork ogé di kantor pikeun ngagantung jas, dompét, payung, sareng sajabana Modern pilari sareng fungsina! Kaitna dianggo saé kalayan jubah sareng anduk.

Sakabéh awak diwangun tina tipe 304 premium grade stainless steel, kalayan nambihan 18/10 eusi Chromium / Nikel pikeun ngajagaan ngalawan korosi & lapisan karat.4 dilebetkeun kana 304 stainless steel pikeun ngajantenkeun Langkung awét sareng Langkung Anti Karat

Kait tunggal hideung
stainless steel SS304
Jangkar transparan + ∅4 * 35mm sekrup + konci héks

 

 

 

spésifikasi

beurat0.26 kg
dimensi9 × 7.5 × 5.5 cm
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X