neangan Pilarian situs

Kuningan Basin Mixer Ngetok Emas Ku Tarik Semprot

USD99.99
Dijual:
0
Harita:
0
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

1.30 HARI Terbatas Pangembalian Sareng Jaminan Balik deui Artos :Kami nangtung di tukangeun produk kami, sadaya keran dapur didukung ku garansi terbatas 3 taun, 30 Dinten Terbatas balik sareng jaminan artos uih deui. upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami, kami bungah pisan nawiskeun solusi anu tepat waktuna
2. Instalasi Gancang sareng Gampang: struktur sambungan unik sareng gancang tina keran tiasa nyampur cai panas sareng cai tiis ngalangkungan pipa instalasi gancang tanpa rengkuh, ngalangkungan téhnik pikeun nyegah pipa burst
3. Téhnologi hemat cai cerdas: bubbler ngenalkeun hawa kana aliran cai pikeun ngawangun gelembung bodas anu ageung, sareng hawa sareng cai dicampur sapuratina pikeun ngahontal tujuan ngahémat cai.
4. cecekelan ergonomis: cecekelan anu cocog sareng ergonomis, cekelan na raoseun, sareng saklar lemes sareng gratis
5. Dilengkepan ku selang ledakan-buktina: struktur non-rajutan unik tiasa nyegah entanglement sareng dripping disababkeun ku cara narik, ngajantenkeun langkung stabil sareng awét.
Bolu awak beurat: bungkus anu langkung cocog, penampilanana gaya sareng éndah, henteu gampang dipegatkeun, ngirangan résiko transportasi

Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X