neangan Pilarian situs

Mandi Cekungan Campuran Ketuk Matte Hideung Kalayan Sprayer Tarik Turun

USD99.99
Dijual:
0
Harita:
0
  
  • kuantitas
    • -
    • +
  •    
balik deui karanjang balanja

30 HARI Terbatas Pangembalian Sareng Jaminan Balik deui Artos :Kami nangtung di tukangeun produk kami, sadaya keran dapur didukung ku garansi terbatas 3 taun, 30 Dinten Terbatas balik sareng jaminan artos uih deui. upami aya patarosan, punten kersa ngahubungi kami, kami bungah pisan nawiskeun solusi anu tepat waktuna
Pamasangan Gancang sareng Gampang Kreatif: struktur sambungan unik sareng gancang tina keran tiasa nyampur cai panas sareng cai tiis ngalangkungan pipa instalasi gancang tanpa rengkuh, ngalangkungan téhnik pikeun nyegah pipa burst
Téknologi hemat cai calakan: bubbler ngenalkeun hawa kana aliran cai pikeun ngawangun gelembung bodas anu ageung, sareng hawa sareng cai dicampur sapuratina pikeun ngahontal tujuan ngahémat cai.
Pakem ergonomis: cecekelan anu cocog sareng ergonomis, cekelan na raoseun, sareng saklar lemes sareng gratis
Dilengkepan selang-ledakan-buktina: struktur non-rajutan unik tiasa nyegah entanglement sareng dripping disababkeun ku cara narik, ngajantenkeun langkung stabil sareng awét.
Bolu awak beurat: bungkus anu langkung cocog, penampilanana gaya sareng éndah, henteu gampang dipegatkeun, ngirangan résiko transportasi

spésifikasi

beurat2.4 kg
dimensi43 × 28 × 8 cm
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X