neangan Pilarian situs

Pamilihan Lemari Mandi Ieu, Tong Kaduhung Mésérna!

carana ngumpulanBlog 789 0

Sakola Usaha Mandi

Nalika ngeunaan kabinét kamar mandi, urang sadayana kenal sareng éta salaku kamar mandi standar, anu tanggel waler beurat tina panyimpenan kamar mandi. Tangtosna, upami anjeun milih kecap anu saé, nilai kamar mandi ogé tiasa ngandelkeun éta pikeun ningkatkeun panangan.

Janten pilihan kabinet kamar mandi henteu tiasa leueur, mimiti sadayana, dugi ka kapasitas, dituturkeun ogé cocog sareng gaya hiasan kamar mandi sadayana, sareng sajabana, milih faktor rujukan, gampang ngaganggu jalma.

 

Kumaha Milih Kabinet Mandi?

1.Pilih Numutkeun Angin Kamar Mandi

Kabinet kamar mandi mangrupikeun ayana anu paling pikaresepeun dina kamar mandi, tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun produk bumi anu penting pikeun nunjukkeun éstétika sareng rasa anu bogana. Janten hal anu mimiti diperhatoskeun nalika mésér kabinét kamar mandi nyaéta gaya kabinet kamar mandi, éta kedah saluyu sareng gaya hiasan imahna nyalira.

 

Gaya Cina Anyar

Gaya Cina anu anyar sanés salinan saderhana tina gaya Cina, tapi gabungan unsur tradisional anu sasari tina gaya Cina sareng unsur modéren.

Gaya kabinet kamar mandi ieu umumna kai padet salaku bahan utami, dina desain moal nganggo pola anu rumit sareng rumit, tapi kanggo milih garis geometri anu langkung saderhana. Pamakéan umum tina gaya kabinet kamar mandi ieu bakal katingali langkung canggih.

 

Gaya Minimalis Modern

Lemari kamar mandi gaya minimalis modéren langkung merhatoskeun kapraktisan sareng éstétika. Ku alatan éta, gaya kabinét kamar mandi ieu umumna bakal nganggo warna cahaya pikeun tampilan warna, sedengkeun fungsi panyimpenanna kuat pisan, tiasa disebatkeun janten pilihan kahiji pikeun rumah tangga leutik.

Gaya kabinet kamar mandi ieu ayeuna kasohor di kalangan favorit barudak ngora, kusabab saderhana sareng murah haté tapi henteu kaleungitan rasa desain, tapi ogé ku seuseueurna gaya imah anu sampurna.

 

Gaya Méditerania

Gaya Mediterania tiasa dibantah paling unik tina sadaya gaya ngahias. Kusabab gaya Mediterania asalna tina basisir azure Spanyol sareng pantai berpasir bodas, bodas sareng biru mangrupikeun warna utamina. Sareng dua warna ieu tiasa nyiptakeun perasaan anu pikaresepeun, gratis.

 

2.Pilih Numutkeun Desain Struktur

Gantung Kabinet Kamar Mandi

Lemari mandi ditunda mangrupikeun pilihan anu paling dipikaresep pikeun kaseueuran bumi. Kusabab desain overhanging na handapeun, anu misahkeun kabinet tina lantai, éta sacara efektif diffuse Uap sareng kalembaban, nyegah kamungkinan Uap nyerang kabinet.

Salaku tambahan, éta ogé ngagaduhan manpaat pikeun nambahan rasa rohangan. Janten sanaos rumah tangga leutik, dipasang sareng kabinet kamar mandi ieu anu sami sareng seri kabinet eunteung, moal karaos ramé.

 

Lantai nangtung Kabinét Mandi

Dibandingkeun sareng gantung kamar mandi, kabinet kamar mandi jenis ieu henteu kedah dibutuhkeun pikeun témbok nalika dipasang.

Nanging, kumargi kamar mandi dasarna baseuh lami. Utamana upami bumi henteu garing sareng baseuh, lomari kamar mandi teras-teras bakal sering kontak sareng cai, janten nyababkeun karuksakan kabinet, mangaruhan kahirupan jasa.

Ku alatan éta, nalika mésér kabinét kamar mandi, pastikeun anjeun milih lapisan tahan cai dua sisi kabinet kamar mandi, hiji-hijina cara pikeun mastikeun yén struktur internal kabinet kamar mandi lantai henteu cacad, pikeun manjangkeun umur jasa.

 

3. Numutkeun Pamilihan Bahan Kabinet

Kai padet

Dibandingkeun sareng bahan kabinét kamar mandi anu sanés, lomari kamar mandi kai solid pastina paling ramah lingkungan sareng séhat, sabab jati kai biasana didamel langsung tina rupa-rupa kai salaku bahan baku.

Nanging, kusabab kakhususan lingkungan kamar mandi, kai karét umumna dianggo pikeun ngadamel lomari kamar mandi. Kayu ieu sulingan sareng déhidrasi, ogé sababaraha prosés tahan cai anu sanés pikeun sacara tahan cai sareng tahan beueus.

 

Bahan Keramik

Lemari kamar mandi tina bahan ieu tiasa sacara gampang nyiptakeun rohangan kamar mandi kalayan raos modéren sareng gampang dibersihkeun. Nanging, anjeun kedah ati-ati sareng benda anu seukeut pikeun nyegah karusakan tina sambel nalika dianggo sapopoé.

 

Bahan PVC

Bahan ieu saé pisan kinerja anti gores anti gores, tiasa disebatkeun pangropéa anu paling saé pikeun bahan kabinét kamar mandi.

Tapi, bahan PVC ogé gaduh kakurangan: upami anjeun nempatkeun obyék anu beurat dina waktos éta lami gampang deformasi, janten ukuran umum kabinet kamar mandi bahan ieu bakal sakedik alit, langkung cocog pikeun dianggo ku tilu kulawarga.

 

Kumaha Ngajaga Kabinet Kamar Mandi?

1. Kabersihan Kabinet Kamar Mandi

1, kabinet kamar mandi kontra cai, biasana ku kaén anu rada beueus tiasa diusap lembut kanggo nyingkahan korosi anu disababkeun ku cai.

2, detérjen pangsaéna nganggo nétral, biasa nganggo odol di kamar mandi ogé mangrupikeun produk dékontaminasi anu saé.

3, kabinet mandi bakal sering ditumpukeun dina sabun, bahan beberesih sareng produk beberesih sanésna, aliran deterjen anu teu ati-ati langkung saé mupus langsung (atanapi dina produk beberesih handapeun lapisan mat tina lawon).

 

2 Perbaikan Kabinet Kamar Mandi

Lacquer scuffs, henteu némpél cét handapeun kai, sayogi sareng warna kabinét krayon atanapi pigmén anu sami, dina kabinet tina smear trauma kanggo nutupan warna dasar anu kakeunaan, teras lapisan kuku anu transparan ipis dilapis lapisan tiasa.

 

3 Jamban Kabinet Kamar Mandi Daily Tip Paké

1, kabinet kamar mandi dina penanganan, kedah enteng diangkat sareng enteng nempatkeun, ulah sered sesah; sapertos kaca spion kabinet sareng kontak bumi, kedah dipadanan ku bahan lemes, supados henteu kakeueum; taneuhna henteu rata, kedah pad dampal sampéan.

2, pamasangan cai kana pipa sareng angkat kana pipa cai pikeun nyambungkeun padet, sareng kedah sacara rutin mariksa supados teu kabocoran mangaruhan kabinet.

3, henteu kedah nganggo objék heuras anu seukeut pikeun ngagores permukaan kabinet, supados henteu nimbulkeun karusakan permukaan anu disababkeun ku rembesan cai.

4, pikeun nyegah lampu langsung, pikeun nyegah kabinet janten rusak. Tetep kamar na ventilasi.

Gaya anu béda, gaya anu béda tina lomari kamar mandi tiasa teras masihan anjeun pangalaman anu béda. Di luhur nyaéta perkawis pilihan sareng perawatan kabinét kamar mandi, kuring miharep éta bakal ngabantosan anjeun.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X