neangan Pilarian situs

Karr Bick Dapur sareng Mandi mendesain kamar mandi modéren sareng spa sapertos tempat tinggal Clayton anu bersejarah

carana ngumpulanBlog 7719 0

"Sakali anjeun aktipitas transformasi bersejarah, anjeun henteu kedah némbongan salah tempat di jero bumi," saur Janelle Helms, desainer sareng Karr Bick Dapur sareng Mandi

Dina 2018, Helms sareng proprietor Karr Bick urang, Jenny Rausch, ngarancang deui 4 loos, sareng bak mandi anu nangkep ieu, sareng nambihan kalima ka bumi Clayton anu bersejarah. Ruangan anu panjang, sidik langsing nungtun nyandak kaputusan désainer, ngainspirasi aranjeunna pikeun janten inventif nalika ngaluncurkeun fasilitas modis padahal nganteurkeun estetika sapertos spa.

Atas paménta rumah tangga, Karr Bick nambihan rohangan anu beueus dina tungtung kamar, kalayan bak perendam ukuranana sareng pancuran kembar. Kotak porselen abu masif ngajajar partisi, sareng kuarsa bodas dipilih kanggo ujung curug bak mandi. Pikeun ngajaga tampilan anu tetep, staf milih ubin porselen abu pikeun taneuh sareng parantos disetél dina conto herringbone. Helms nyatakeun asosiasi ieu, kalayan tilas grout tambahan, langkung aman, nurunkeun kasempetan ragrag.

Satengah partisi utama dina rohangan anu beueus ngajaga niches pikeun meresihan botol sabun sareng sampo, lirén muddle. Pilihan organisasi tambahan nganut kana kakorangan dobel khusus ti Mouser Cabinetry, lomari ubar Robern di luhur, sareng lomari langsing kanggo disimpen dina aspék alternatif. Lantai kai dipilih pikeun rohangan kosong salaku hasil tina éta bagian tina kamar tetep garing garing; Rausch nyatet yén éta ogé tambahan pikeun nyanghareupan batan ubin.

Pilihan lavatory DXV pipa ledeng dina Chrome digosok pikeun tampilan dasar, dilengkepan ku lomari hideung parantos réngsé [hardware} sareng lampu.

"Kami ngagabungkeun logam sacara rutin," saur Rausch. "Kami biasana nganggo aturan yén masing-masing keran mangrupikeun hiji tungtung sareng pencahayaan sareng {perangkat keras} hiji-hiji deui."

Eunteung buleud, anu rumah tangga sumberna di Crate & Tong, ngenalkeun kontak emas. "Kami pikir ieu dina dasarna mangrupikeun faktor anu paling magis," saur Rausch. "Babaran ngalemeskeun ujung-ujungna sesah anu tiasa ditingali dina wc."

WWW.WOWOWFAUCET.COM

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X