neangan Pilarian situs

Désain Kamar Mandi Di Bumi Pikeun Geulis Sareng ngagaduhan Suasana Anu Saé Dina Pancuran Saban Poé

carana ngumpulanBlog 7761 0

Sakola Bisnis Mandi 2020-11-23

Kamar mandi salaku rohangan anu langkung sering dianggo pikeun dianggo sadidinten. Dina desain, upami anjeun henteu ngalakukeun sababaraha anu saé, waktos, anjeun ogé bakal raos pisan teu raoseun. Janten kumaha cara masihan kamar mandi janten langkung geulis? Kuring bagikeun sababaraha kasus desain kamar mandi anu tinggi pikeun anjeun ayeuna, kuring miharep anjeun tiasa ngagaduhan wanda anu saé unggal dintenna mandi.

Desain nada abu-abu populér pisan dina sababaraha taun terakhir. Kamar mandi di bumi ayeuna tiasa diaspal ku ubin matte nada abu, kalayan parabotan lemes bodas sareng hideung sareng peralatan saniter, katingalina anom sareng dermawan.

Anjeun tiasa nambihan kai, pink, sareng sajabana dina rohangan kulawu salaku toner pikeun nyingkahan sistem abu umum katingali teuing samar-samar, detil na damel anu saé tiasa ngajantenkeun kamar mandi janten langkung geulis.

Kombinasi desain hideung bodas cocog pisan pikeun gaya modéren, gaya minimalis, sareng ubin héksagonal paving ground nyaéta ngalegaan rasa ruang di kamar mandi, janten kamar mandi katingal langkung lega.

Kotak marmer mangrupikeun pilihan kaseueuran pamilik bumi, sareng ubin marmer ogé aya pola anu béda sareng nuansa, anu tiasa diputuskeun numutkeun kahoyong anjeun. Unsur logam ogé tiasa ditambihkeun supados kamar mandi katingali langkung atmosfir.

Sababaraha ubin kreatif paving staggered tiasa ngajantenkeun kamar mandi katingal langkung pikaresepeun, tapi ogé pikeun nyingkahan teu katingali teuing pabalatak, pilihan nada penting pisan.

Tambahkeun ubin kembang anu pikaresepeun salaku aksen dina kamar mandi anu saderhana sareng loma. Pasang daérah pancuran sareng lantai kalayan ubin kembang anu kenceng biru ngajantenkeun kamar mandi langkung katingal sastrana ogé.

Kamar mandi umum di bumi tiasa milih ngadamel tilelep di luar panto kamar mandi, janten bakal langkung merenah pikeun dianggo sadidinten. Sareng tilelep sacara mandiri kaluar tina kamar mandi, tapi ogé maénkeun pangaruh hiasan.

Daérah kamar mandina cekap, ayeuna anjeun tiasa tilu desain anu misah. Misahkeun WC, wastafel sareng pancuran, sareng nambihan partisi anu saé supados kamar mandi katingal langkung saé.

Saatos ningali kasus desain kamar mandi ieu, naha anjeun kedah milarian anu anjeun pikaresep? Sigana mah desain kamar mandi tiasa ditangtoskeun numutkeun gaya bumi, contona, nada abu kamar mandi cocog pisan pikeun gaya minimalis sareng Skandinavia. Desain trotoar marmer cocog pikeun gaya modéren sareng Éropa. Turutan gaya na moal ngajantenkeun kamar mandi katingali ngadadak teuing.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X