neangan Pilarian situs

Nalika Ngahias, 8 Pungkasan Paéh Ieu Henteu Kedah Cicing, Éta Bébas Ngalaksanakeun Pembersih Saatos Pindah!

carana ngumpulanBlog 9828 0

Bumi Saniter

Bagian handap ranjang disegel tanpa nyimpen sampah, témbok pawon ngalakukeun padamelan anu hadé, ngumbah pilihan baskomasi terpadu gampang, anjeun pikir kabersihan bumi sareng kabersihan anjeun parantos dilakukeun?

Sakedik terang anjeun terang, hiasan bumi énggal ditinggalkeun di mayit, di bumi anjeun cicingeun disogol anjeun. 8 tungtung maot ieu, dina ngarobih waktos moal cicing. Entong nyalahkeun kuring pikeun henteu ngingetan anjeun kusabab ngabersihkeun tiasa nyapekeun.

 

01

Buka Kabinét Kisi

Kabinét témbok anu kabuka gampang pikeun nyandak hal, lebu ogé gampang pisan, sareng kabinét grid kabuka umumna didamel langkung jangkung atanapi bahasan pinuh ngabersihan témbok sorangan. Di daérah kalér kusabab cuaca garing sareng berdebu, beban kerja pembersihan pasti bakal saé. Pasihan kabinét kisi anu kabuka ditambah sakedap panto lomari, henteu kotor sareng henteu pabalatak, katingal keren.

 

02

Nyérénggol Pungkur Saatos

Sakumaha urang terang, countertop dapur kedah didamel ku palang cai pikeun nyegah cai ngalir kana celah antara témbok sareng bungkus kabinet. Biasana jalma-jalma bakal ngajantenkeun penjaga tilelep tukang sudut katuhu, sareng kokotorna henteu tiasa diusap. Ku ngagentosana ku jalur anu bentukna arc, anjeun tiasa ngilangkeun noda sagala.

(Waterstop Rounded)

 

03

Topeng Batu Ponggong

Daya tahan batu buatan anu biasa dipaké résolusi alus, hiji-hijina aral nyaéta yén beban-beban henteu saé, résiko narekahan saatos dianggo panjang.

Countertop kabinet milih batu kuarsa, tékstur hese, tahan suhu luhur, awét sareng tahan gores. Sareng sanés gampang pikeun rengat, tahan cai, janten anjeun henteu kedah hariwang peupeus atanapi bocor.

 

04

Kabinet Kamar Mandi Larangan jero ruangan

Mop teu tiasa diseret, diberesihkeun ku panangan sareng mesir. Kabinét kamar mandi ogé nyobian milih kabinét anu dipasang témbok tanpa dipasang témbok suku, ngirangan kasusah tina beberesih lanté, ngahémat jaga sareng betah.

 

05

Partition Pancuran Bingkai

Anjeun henteu teras-terasan milih partisi pancuran sareng lantai dipiguraan nalika ngalakukeun baseuh sareng garing. Sudut sareng gésér slide, juru sareng luhur méja pigura nyéépkeun waktos pikeun ngabersihkeun sareng janten zona paéh pikeun diberesihan.

Éta moal lami dina kaayaan beueus sateuacan basi. Naha anjeun henteu ngan nganggo gelas tanpa bingkai pikeun gampang dibersihkeun sareng henteu aya titik-titik maot?

 

06

Solokan Lantai Biasa

Lantai di mesin cuci anjeun bakal disumputkeun sareng jumlah cai anu ngalir kaluar tina mesin bakal luhur pisan. janten penting pisan pikeun milih bocor-buktina sareng solokan lanté anu disegel pikeun mesin cuci anjeun.

 

07

Skirting Protruding

Debu anu murag tina témbok bakal ngempel dina luhur skirting anu nonjol tina témbok. Sareng éta sanés tempat anu saé kanggo ngusap, janten gampang pikeun némpél témbok nalika beberesih.

Kalayan skirting anu dipasang, henteu aya ujung-ujug anu protruding sareng moal aya debu anu ngumpulkeun.

 

08

Titik sesét Locker

Papakéan henteu dilakukeun ka gaya luhur, ninggalkeun jurang sareng lapisan lebu ngumpulkeun. Papakéan ka luhur, henteu ngan ukur katingali, rohangan simpanan anu langkung ageung, tapi ogé ngahémat seueur kasulitan. praktis pisan, kabinét ogé.

8 tungtung tungtung ieu moal pernah cicing, sakedik robih hiasan, tiasa ngadamel meresihan bumi sareng meresihan gampang. Pikeun tip pamutahiran bumi, upami anjeun gaduh naséhat anu hadé, punten tinggalkeun pesen.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X