neangan Pilarian situs

Kunaon Kamar Mandi Anu Béda Salawasna Katémbong Ngeunah Pisan

carana ngumpulanBlog 5216 0

Judul Mandi Xiaoxin

Seueur jalma ningali ka imahna nyalira saatos direnovasi, teras ngabandingkeun éta sareng anu sanésna, teras-terasan ngaraos yén jalma sanés langkung saé tibatan penampilan diri, naha ieu réaksi sanés tina "barudak batur"? Dinten ieu urang bakal ningali hiasan kamar mandi batur, naha leres langkung saé tibatan bumi nyalira?

1, Taneuh diaspal ngalangkungan kotak héksagonal, éta éndah. Témbokna ubin bodas anu seragam, ngajantenkeun kamar mandi langkung kabuka sareng caang. Gambar gantung, tilelep kai, kaca spion anu saé, lampu témbok, sareng sajabana, hiasan sadayana ngajantenkeun kamar mandi khususna moody.

2, Tembok ku ubin sisikian kai, pangaruhna ogé pribadi pisan, langsung ngajadikeun rohangan warna-kieu, katingalina benten. Nyetél rel dina témbok, merenah pikeun nempatkeun bekel mandi, ngahémat lahan praktis sareng éndah. Dipapaésan ku pangaturan kembang, pinuh ku gaya.

3, Tempat kamar mandi ageung, henteu paduli kumaha ngaturna, kapraktisanana henteu goréng teuing. Pasang sababaraha rak dina témbok, langsung waé tempat nempatkeun barang-barang, handapeun dua keranjang panyimpenan ogé saé oh.

4, Kotak kai, digabungkeun sareng ubin abu kalayan kombinasi na, katingalina tékstur pisan.

5, nada abu-abu rohangan éta, henteu ngajantenkeun jalma ngaraos déprési, tapi katingalina marahmay pisan. Utamana témbok tilelep, bahan anu digunakeun, rarasaan buncelik, trendi pisan sareng gaya. Baskom henteu teratur dina tilelep, sareng di gigir hiasan kembang, dimana-mana tiasa ningalikeun gayana.

6, Tembok aya dina dua warna, henteu murungkut sareng monoton, pinuh ku tékstur, sareng taneuhna diaspal ku ubin kembang, janten sorot pangageungna.

7, Taneuh nyaéta kotak héksagonal hideung, ubin bodas dina témbok, hideung bodas, pertandingan warna klasik

8, Pink tilelep éndah tur éndah nyaéta panon-catching. Naon waé tempat di kamar mandi disusun kalayan saé, bakal ngajantenkeun sadayana caang!

9, Panyimpenan saé pisan!

10,

11.

12, Tembok sareng lantai kalayan ubin anu sami, tékstur alam, katingali kelas luhur. Toilét ngagantung témbok bodas sareng bak mandi anu saé pisan ku aksen bodas dina rohangan kulawu, katingalina langkung saé.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X