neangan Pilarian situs

Naha Anjeun Terang Kumaha Pikareueuseun Kamar Mandi "bau"? Milarian Sumber Anu leres Pikeun Ngalereskeun!

carana ngumpulanBlog 1967 0

Sakola Usaha Mandi

Naha anjeun terang kumaha pikareueuseun bau kamar mandi? Numutkeun ka survey, bau jamban sareng bau sigana tiasa nyababkeun asma, bronchitis, ruam, sareng panyakit kardiovaskular sareng panyakit utama anu sanés.

Anu parah nyaéta jalma nyéépkeun sahenteuna lima taun hirupna di kamar mandi, ngagunakeun jamban langkung ti 15 menit sadinten, ampir dua jam saminggu, anu sami sareng lima taun kahirupanna dikurilingan ku "gas beracun", saur ngeunaan sagala dahsyat!

 

Aya Opat Salah Pamanggih Ngeunaan Deodorisasi Mandi

Déorisasi kamar mandi tradisional aya opat salah paham utama, hayu urang tingali.

Mitos # 1.

Bau bau najis

Henteu Pangaruh Pikeun Kaséhatan Manusa

Bau anu dipancarkeun ku manusa biasana ngandung amonia, hidrogén sulfida, asam urat sareng gas anu ngabahayakeun sanésna, khususna hidrogén sulfida, pernapasan jangka panjang bakal nyababkeun imunitas manusa, ngarangsang rasa manusa sareng organ visual, gampang ngajantenkeun organ henteu résponsip, heureuy, khususna kanggo sepuh, ibu hamil, murangkalih langkung cilaka.

Mitos Dua.

Biasana Buka Kipas knalpot

Alamat Bau Sareng Kontaminasi baktéri

Kipas knalpot tiasa berperan dina ngagantian hawa kamar mandi, tapi kusabab kipas knalpot aya di luhur, seueur zat ngabahayakeun sareng partikel toksik anu teu tiasa dikaluarkeun ku cara kieu: baktéri umumna napel dina témbok, anduk sareng rambut. sikat sareng barang-barang sanésna, henteu gampang dikaluarkeun liwat kipas knalpot.

Mitos Katilu.

Seungitna, Freshener

Éta Ngaleungitkeun Bau Mandi.

Aromatik sareng freshener didesain pikeun nutupan bau anu aneh ku ngaluarkeun bau, sareng henteu tiasa ngaréaksi gas anu nyababkeun bau anu khas, sapertos amonia sareng hidrogén sulfida, ogé teu tiasa nguraikeun atanapi ngaleungitkeun gas anu ngabahayakeun sapertos kitu.

Salaku tambahan, kaseueuran aromatik ngandung cincin bénzéna, aldehida sareng zat sanésna, panggunaan jangka panjang sigana tiasa nyababkeun karacunan kronis, bahkan ngakibatkeun kanker.

Mitos 4.

Gerak Usik bau.

Sababaraha Sakedik Siraman Anu Badé Dilaksanakeun.

Buang, urang ngambeu bau tai anu dipancarkeun nalika bau na parantos ngeusi sakumna rongga jamban sareng disebarkeun ka kamar mandi, upami waktos ieu siram, waktos siklon bakal ngahasilkeun rongga jamban tina gas bau-bau sareng rupa-rupa kuman ka kamar mandi sareng langsung kana saluran pernapasan manusa, ngairitasi saraf, tiasa gampang ngakibatkeun panyakit.

 

Dimana bau kamar mandina asalna sareng kumaha cara ngungkulanana?

 1, Sumber bau:

Lantai solokan Léong solokan

Sambunganana nyaéta pipa solokan, anu ogé janten halangan ngalawan bau sareng serangga ngapung alit. Ayeuna, aya solokan lantai tipe-U sareng pasar di pasar. solokan lantai tipeu u dibagi kana solokan cai leuweung lantai solokan sareng solokan lantai jero cai segel numutkeun panjang tikungan panyimpenan cai. Nalika cai dina tikungan panyimpenan ngejat sareng garing, bau tina solokanna bakal naék.

Nalika solokan cai, gravitasi bakal maksa segelna putus, sareng cai na bakal balik deui ka posisi aslina saatos némbak, ditambah desain magnet bakal tahan pageuh. Dina hal katempaan udara: T-solokan langkung kuat tibatan U-solokan, upami solokan lantai na bau bau, hal anu pangpayunna diperhatoskeun nyaéta U-solokan parantos nguras cai, sareng anjeun ngan ukur kedah tuang cai kana éta ngajantenkeun kedap udara.

Solusi.

(1) Anu kedah robih, upami segel cai solokan lantai na 50mm, atanapi segel solokan lanténa henteu ketat, atanapi rusak, ngagentoskeun ku solokan lantai mérek stainless steel anu saé.

(2) Kadua, ngégél éta, upami aya celah antara segel cai sareng mangkok, maénkeun lem kaca pikeun ngégél éta.

(3) Disinféksi, tuang disinféktan kimia kana solokan lantai pikeun ngaleyurkeun résidu sapertos rambut mandi dina pancuran.

(4) Siram, sering nganggo ember cai alit, siram solokan lantai, résidu dina solokan bakalan siram, sareng mastikeun yén cai segel cai.

(5) Pariksa tutup angin tina pipa drainase hateup pikeun ningali naha éta dihalangan ku puing, sareng upami kitu, bersihkeunana.

2, Sumber Bau:

Ngumbah Cekungan Drainase

(1) Pipa solokan pondok tilelep dilebetkeun langsung kana jero taneuh sareng panganteurna henteu diségel, ngabalukarkeun pipa solokan deui raos.

(2) Teu aya bendungan panyimpenan cai dina baskom nyeuseuh pipa solokan handap, hasilna bau deui.

(3) Ngumbah rambut sareng résidu sanésna aya dina témbok pipa caket tikungan panyimpenan cai, buruk saatos lami, kabentukna bau, hasilna ngabalikeun bau.

Solusi.

(1) Lebetkeun wasta wasta pipa solokan pondok kana sambungan pipa solokan pikeun ngadamel segel karét sareng meungpeuk saluran bau anu balik.

(2) sapertos baskom nyeuseuh handapeun saluran pipa henteu disimpen tikungan cai, tiasa digentos ku selang sareng coil, formasi cai tikungan, ngahalangan saluran bau anu balik.

(3) pikeun sering ngabersihkeun rambut sareng résidu sanésna nalika nyeuseuh, tong ngantep éta caket caket panyimpenan cai dina témbok pipa.

3, Sumber Bau: Seal Toilet (Flange) Toilet Sareng Sambungan Pipa Solokan, Aya Seal, Ogé Dikenal Salaku Flange. Seueur Ambu Kamar Mandi, Teu Dipasang Kusabab Seal Disababkeun.

Solusi.

(1) Cabut jamban deui sareng pasang deui segelna.

(2) Upami ubin lantai sakuriling WC kerung, ngalereskeun ubin kerung heula, teras ngalereskeun hubungan antara wc sareng ubin lantai.

(3) Saatos jamban, langsung nutupan panutup wc.

(4) sering ngagunakeun cai pikeun siram wc, sahingga cai tikungan henteu disimpen dina cai paéh, cai manja.

(5) Rutin ngagunakeun bahan beberesih kimia (non-asam) pikeun ngabersihkeun WC.

4, Sumber bau.

Buuk sareng résidu sanés na bau Pancuran mandi rambut sareng résidu sanésna, ngalir kana pipa solokan solokan lantai, résidu jangka panjang dina témbok solokan, buruk sareng bau, hasilna balikna bau.

Solusi.

(1) Ngabersihan rutin résidu kamar mandi.

(2) Disinféksi sering pikeun maéhan kuman anu ngarusak.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X