neangan Pilarian situs

Metode beberesih saatos clogging keran

carana ngumpulanBlog 15990 0

Anu mimiti, meresihan cuka.

Trik munggaran pikeun ngabekukan keran nyaéta ngagunakeun cuka kalayan leres. Cai pikeun keran asalna tina cai keran. Cai keran ngagaduhan kakurangan tina ngabentuk sédimén tina waktos-waktos anu tiasa bakiak keran sareng berdampak negatif kana kahirupan bumi anjeun. Cuka tiasa méréskeun masalah ieu tanpa nyéépkeun seueur artos pikeun ngagentos keran. Hurungkeun keran, waktos ieu anjeun tiasa ningali naha keran jalan leres, upami henteu, maka gunakeun cara di luhur pikeun ngabersihkeun deui.

Kadua, saringan beberesih.

Trik kadua pikeun mersihan keran anu tersumbat nyaéta ngabersihkeun saringanna. Biasana, keran anu énggal dipasang bakal ngagaduhan lapisan saringan. Tujuan saringan nyaéta nyegah keran tina percikan nalika dianggo. Ku alatan éta, keran disumbat sareng ieu waktos kanggo ngabersihkeun saringan.

  1. Persiapan alat. Dina cara meresihan keran anu tersumbat, urang kedah nyiapkeun pakakasna sateuacanna. Pikeun meresihan saringanna, anjeun kedah nyiapkeun sababaraha jarum atanapi paperclips. Upami anjeun henteu ngagaduhan ieu, anjeun tiasa nganggo odol. The.
  2. Tés. Lalaunan nyabut sirah saringan tina keran, buka keran sareng tingali naha aliran caina masih handap. Upami henteu, saringan mangrupikeun masalah. Upami aliran cai masih leutik saatos anjeun nyabut saringan, maka éta sanés saringna. Ayeuna, anjeun kedah parios deui dina titik ieu.
  3. Anggo ujung jari anjeun pikeun nyabut saringan tina sirah saringan. Ati-ati henteu ngalegaan teuing ujung jari anjeun nalika prosés ngumpulkeunana ulah ngarusak saringan.
  4. Filter biasana ngagaduhan dua lapisan. Anggo jarum jahit sareng péso anu disiapkeun pikeun nyabut saringan bodas sapanjang ujung saringan. Entong maksakeun teuing kakuatan nalika ngaleupaskeun. Entong nyosok atanapi distorsi cincin logam bodas. Anggo klip kertas atanapi tusuk gigi kanggo nyabut bagian jero saringan hiji-hiji. Ati-ati dina waktos ieu supados henteu ngaruksak bagian internalna.
  5. Tiup hawa ngalangkungan saringan, sareng nganggo tusuk gigi kanggo miceun kokotor tina saringan hiji-hiji. Upami réngsé, bilas ku cai bersih.
  6. Pasang saringan deui dina urutan anu sami anu sateuacanna dihapus. Diantara trik beberesih sareng ngabatesan faucet, meresihan saringanana saderhana. Tapi anjeun kedah ati-ati sabab tiasa ngarusak saringan.

Katilu, panggunaan agén beberesih.

Trik terakhir pikeun keran anu tersumbat nyaéta nganggo detérjen pikeun ngabersihkeunana. Umumna, keran di bumi anjeun kedah diberesihan unggal tilu bulan. Nalika ngabersihkeun kokotor keran, anjeun kedah ngabersihkeun permukaan na sareng detérjen hampang teras ngusapna nganggo kaén anu lembut sareng lemes. Anjeun tiasa nganggo sikat huntu atanapi sikat alit nganggo deterjen pikeun ngabersihan keran. Émut ngan ukur nganggo detérjen nétral, upami henteu hérang tina permukaan keran bakal rusak.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X