neangan Pilarian situs

Pasang Rak Dina Toilet, Kamar Mandi instan Hirup Langkung 5 Méter Pasagi!

carana ngumpulanBlog 5606 0

Judul Mandi Xiaoxin

Seueur kulawarga ngagaduhan daérah kamar mandi anu alit, sigana, wastafel sareng koméritas nyaéta kamar mandi. Salaku inci tina rohangan, pikeun mastikeun yén boh daérah kagiatan, tapi ogé badé ngalegaan kamar mandi, panyimpenan anu saé, cara anu pangsaéna nyaéta ngagunakeun 1 ㎡ di luhur wc.

 

1㎡> 3㎡, diluhureun tip gudang WC.

Lemari: ulah nyandak rohangan, tapi ogé pikeun nyumponan kabutuhan panyimpenan.

Partisi: ngamaksimalkeun pamakean ruang façade.

Ladders: boh artefak panyimpenan boh hiasan.

Kaca spion: visually dilegakeun rohangan.

 

01

Panyimpenan kabinet

Upami anjeun henteu gaduh ruang panyimpenan anu cekap dina kamar mandi, anjeun tiasa nginjeum tembok témbok tukangeun wc.

Hal kahiji anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta masang kabinet témbok di tukangeun wc pikeun disimpen, sareng tempatkeun perlengkapan mandi anu diperyogikeun sadidinten, anu henteu ngan ukur ningkatkeun pemanfaatan rohangan, tapi ogé ngajadikeun gampang pikeun meunangkeun éta sapopoé, sampurna!

Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pikeun mastikeun yén anjeun ngagaduhan ide anu hadé pikeun ngalaksanakeun. Tambihan anu pang énggalna dina koleksi mangrupikeun tambahan anu paling énggal dina koleksi.

Hal kahiji anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta nyobaan kabinet atanapi rak saderhana ieu, sareng mésér produk anu parantos online.

 

02

Panyimpenan Partisi

Mungkin kabinet panyimpenan anu ageung pisan henteu cocog pikeun bumi anjeun, tapi nempatkeun divider alit pisan anu merenah. Éta tiasa nahan beurat naon waé, anu gedé sapertos ornamén penghijauan, anu alit sapertos botol ubar, kapas tina kapas sareng sajabina.

Éta ogé cara anu saé pikeun ngamangpaatkeun bumi anjeun. Tujuan utama perusahaan nyaéta nyayogikeun jasa anu pangsaéna pikeun palanggan na.

Tilu partisi di luhur wc ngahémat rohangan sareng nyimpen barang dina waktos anu sasarengan, nyaéta 100 poin kapraktisan.

 

03

Panyimpenan tangga

Upami anjeun pikir di luhur langkung seueur masalah, maka anjeun tiasa milih pikeun nempatkeun tangga alit di luhur wc, disimpen dina témbok, moal nyandak teuing rohangan, anduk panyimpenan, sareng anu sanésna merenah pisan.

▲ Anjeun ogé tiasa ngagantungkeun karinjang panyimpenan, kamar mandi ageung di jero panyimpenan sareng ngahémat tempat.

 

04

Panyimpenan Eunteung

Kaca spion disimpen di luhur wc salian ti fungsi panggunaan sadidinten, sareng fungsi ékspansi. Kaca spion tiasa ngeunteung, réfract, sareng ningkatkeun kacaangan rohangan, duka kali pangaruh visual rohangan.

Salaku tambahan ieu anjeun ogé tiasa ngagabungkeun kaca spion kamar mandi sareng panyimpenan internal pikeun mastikeun kaéndahan témbok bari nempatkeun barang-barang di luhur témbok.

Tingali kana kasus-kasus ieu di luhur, kami henteu acan tiasa nahan kabagjaan, hoyong balik deui pikeun ngabersihan kamar mandi nyalira, buru-buru meta ngeusian wc dina rohangan 1 méter pasagi éta.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X