neangan Pilarian situs

Langkung 10,000 Pujian Kanggo Desain Mandi, Saran Koléksi!

carana ngumpulanBlog 1096 0

Ou Xiaowei Mandi Usaha Sakola

Ngahias bumi énggal mangrupikeun hal paling bagja anu tiasa anjeun laksanakeun, sareng éta dimana anjeun tiasa nempatkeun sadaya impian pikeun masa depan anu langkung saé. Tiasa disebatkeun yén sadaya harepan urang pikeun kapayunna disumputkeun dina hiasan bumi urang.

Éta henteu gampang pikeun milarian solusi anu pangsaéna, utamina nalika ngeunaan desain kamar mandi.

Éropa, Amérika, boros, minimalis, industri, Skandinavia, Cina, Jepang, gaya bumi anu béda-béda, masing-masing gaduh pesona anu unik, atanapi canggih, mulia atanapi anca, avant-garde cool, atanapi saderhana sareng seger ......

 

01

Pantun Sareng Praktisitas – Kesederhanaan Modern

Gaya minimalis modéren mangrupikeun salah sahiji gaya anu paling umum dina kahirupan. Kesederhanaan lain hartosna kesederhanaan. Gaya minimalis sigana saderhana, tapi éta sami gaya sareng modéren.

Gaya minimalis modéren mangrupikeun gaya desain anu populér di masarakat internasional ayeuna sareng jalma ampir unggal umur tiasa nampi sareng resep gaya ieu.

'Tulat'

Kesederhanaan sanes kesederhanaan.

Taya pura-pura hiasan.

Kabersihan ogé kageulisan.

Nyatu Panyimpenan, Kuat

Kapasitas laci ageung pikeun kejutan

 

02

Pinuh Senioritas - Gaya Cahaya Sareng Extraagant

Gaya boros, Tekenan gaya boros kana kualitas luhur, méwah henteu klise.

Kuring kedah nyebatkeun yén gaya boros kelas tinggi na kelas luhur ieu leres-leres narik panon ti jalma-jalma anu dikontrol sareng kualitas, sareng sampurna pikeun kulawarga anu milari kahirupan anu kualitas luhur.

Asguta.

Boros henteu hartosna ostentatious.

Nada logam anu cocog

Éta masihan sakumna rohangan raos premium.

Desain eunteung Feng Shui, fleksibel sareng palinter

Countertop bodas, beresih sareng elegan

 

03

Pantun Pribadi - Gaya Industri

Rasa fashion tina gaya industri tiasa kuat pisan.

Beusi tiris, hideung, bodas sareng kulawu nada, dieusi ku umur industri anu rasional sareng teu kaampeuh. Gaya desain ieu ngagaduhan kapribadian anu kuat sareng dipikacinta ku kelompok ngora.

"Remington

Hideung, bodas sareng kulawu dina kombinasi anu palinter

wincik

Hideung tiasa janten bentang anu saé.

Tambihan cahaya masihan rohangan pikeun téknologi

Baskom bodas minimalis kalayan kapribadian lengkep

 

04

Klasik Sareng Modis – Gaya Cina Anyar

Gaya Cina anyar, supados éstétik oriental tradisional dina modél modél modérn, kasatiaan bumi tradisional Tionghoa sareng kaanggunan watek dobel, fusi klasik sareng modis, kahontal gaya Cina anyar.

Tiasa disebatkeun yén gaya Cina énggal ngahijikeun éstétika generasi kolot sareng generasi ngora.

Irama Elegan

Kadaulatan sareng kaanggotaan hirup babarengan

Daérah ageung rohangan bodas

Ngajaga rohangan ti luar biasa

Méré kami langkung rohangan pikeun mikir.

Desain simétris, seni oriental pisan

Unsur logam pikeun tampilan anu boros

 

Jalma-jalma umur, kapribadian, sareng kabutuhan anu béda-béda resep pikeun gaya bumi. Unggal gaya ngagaduhan kapribadian sareng konotasi nyalira.

Desain bumi anu béda tiasa nampilkeun watek anu béda. Pilih desain anu nyugemakeun anjeun sareng ngajantenkeun suasana haté anjeun senang.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X