neangan Pilarian situs

Naha Langkung Hadé Milih Toilet Smart kalayan Panas Instan atanapi Panas Panyimpenan? Penjual Saniter Ware nyarios: "Anu Ieu Langkung Saé

carana ngumpulanBlog 15717 0

Xiao Xin   Headline Kamar Mandi

Ku mecenghulna jaman di bumi pinter, toilét ogé parantos ngahontal kecerdasan. Ayeuna, jamban cerdas umumna kabagi kana jinis panas sareng jinis neundeun panas, ku kituna seueur jalma anu disayuhan ku mésér jamban calakan sering patarosan ieu: nyaéta mésér jamban pinter anu panas, atanapi mésér neundeun panas jinis jamban pinter anu saé? Sugan kaseueuran jalma henteu sadar kana bédana antara duanana. Nya, élmu leutik ayeuna keur anjeun! Naon sih bédana antara pamanas instan sareng panyimpenan tina aspék ieu.

Jamban pinter nganggo neundeun panas

 

Smart Toilet Instan - Naon ari Toilet Smart Instan?

Sakumaha nami nunjukkeun, panas instan, ogé katelah pemanasan sakedapan. Éta umumna ngarujuk kana jalan tisu korsi dipanaskeun sareng laju cai anu dipanaskeun. Produk tradisional nyaéta jinis neundeun panas ngagaduhan tanki, nyaéta aliran cai ngaliwatan fasilitas pamanahan tank. Nalika ngahontal suhu cai khusus, suhu éta disayogikeun nurutkeun paménta suhu cai anu diatur ku diri sorangan. Sacara umum, waktos nambahan beberesih, cai panas anu disimpen di bak tangtuna dikonsumsi sareng suhu cai turun dina prosés beberesih. Nalika waktos ngabersihkeun langkung ti 90 detik, suhu cai nyirep pisan sareng ngadeukeutan kaayaan cai tiis. Pikeun kagunaan salajengna, waktos ngantosan sababaraha menit diperyogikeun pikeun caina cai deui.

Produk panas saharita béda ti modéran pemanasan tank tradisional, nganggo téknologi pamisahan listrik-listrik, ku kituna cai tiis dina sababaraha detik ngaliwatan insulasi suhu tinggi dibungkus dina tabung pemanasan, langsung dipanénkeun kana setting suhu anu teu nyaman. Nalika pangguna mencét konci beberesih pikeun asup ka modeu beberesih, papan kontrol host geuwat nganalisis pangguna kedah ngabersihan modeu pembersihan tingkat pipa beberesih, suhu cai, data aliran, ukuran tekanan cai, sareng kanggo ngatur adjustment. Dibandingkeun ka produk panas neundeun, produk pembersih awak instan henteu dikawasa ku waktos beberesih, ku kituna anjeun tiasa ngahontal pasokan cai 24 jam sareng nikmati kanyamanan anu mandi.

 

Panas Toilet Instan Panas - bédana antara panas instan sareng panas panyimpenan

Hal kahiji anu urang perlu ngarti nyaéta naon bédana aya antara jinis panas instan sareng jinis panas panyimpen.

Bédana 1: Béda gedé dina metode pemanasan

Béda pisan antara jinis neundeun panas sareng jinis panas sanésna nyaéta yén teu aya tangki cai. Sakedap panas kakang anu sanés kumargi teu aya tangki cai, tiasa langsung ngalir dina pamanasan cai langsung, tapi kakuatan pamanasna ageung ageung. Sawatara tegangan distrik anu lami moal ngahontal, aliran syarat kualitas cai hirup ogé luhur.

Daya pemanasan tina jamban pinter panas rada leutik. Akibat tina tank cai, umumna ku adjustment tekanan cai, ngalir cai nyalir langkung ageung. Tangtosna, kakurangan atra, nyaéta, tangki neundeun cai jangka panjang rentan kanggo baktéri baktéri, peryogi ngagentos cai sering nyalira, ngabersihan rutin tank cai.

Bédana 2: Épék épék énergi hemat

Siring toilet anu gancang sakedap langkung saé pikeun ngahémat énergi sabab panasna hungkul ngan panas deui nalika dianggo. Panas instan hurung sareng ngeureunkeun pemanasan nalika anjeun ngantunkeun korsi.

Pikeun ngajaga suhu cai dina bak, neundeun jamban pinter anu panas kudu dipanaskeun terus-terusan salami 24 jam. Sakali suhu cai di tangki aya dina kaayaan suhu khusus, éta bakal dipanaskeun sacara otomatis, konsumsi kakuatan langkung.

Bédana 3: tingkat anu béda

Kusabab teu aya tanki cai, cai mandi gancang gancang tiasa dianggo salamina upami teu aya cai di bumi, sareng teu aya wates pikeun waktos beberesih. Kapasitas tank témplat pinter pinter dina umumna aya dina 400-800 ml, janten henteu tiasa dianggo pikeun lami. Panyimpen listrik jamban panas anu séhat teras balikan deui, anjeun kedah ngantosan sababaraha waktos sateuacan nganggo cai anu haneut, tapi panas instan henteu kudu ngantosan. Anjeun kedah pencét tombol anu lembut, cai haneut tiasa dianggo, ngahemat waktos sareng manah.

Bédana 4: Hargana luhur sareng rendah

Dina hal harga, jamban pinter anu gancang bakal kawilang langkung mahal. Salaku conto, mérek sami korsi jamban pinter. Dina kaayaan peunteun saruana, panutup toilét pinter panas instan tiasa ngarobih ratusan, atanapi bahkan sababaraha rébu dolar langkung seueur tibatan panutup toilet toilet pinter. Janten, upami anjeun aya dina anggaran, maka mésér toilet gudang panas panas. Upami anjeun henteu kirang artos, jamban pinter anu panas pasti pikaresep.

Bédana 5: kaamanan anu béda

Alat manaskeun dina panyimpenan tank wc pinter panas langsung diwangun kana cai, prinsipna sami sareng "panas gancang". Bahaya poténsi kaamanan anu dibuktikeun diri. Sakali téknologi pelindung kaamanan henteu sesah, ayana bocorna cai sareng listrik sareng kacilakaan sanésna, bakal nyababkeun ancaman ageung pikeun kasalametan pangguna.

Wc anu gancang panasna gancang nganggo unsur pemanasan keramik ring-ngawangun. Unsur pemanasan diwangun kana keramik, sahingga elemen pemanasan terasing tina cai ku keramik, ku kituna pemisahan cai sareng listrik dirancang pikeun ngajagaan sareng insulate. Dina waktos anu sami, jinis panas sakedapan ogé ngagaduhan bocor-buktina, anti suhu teuing, anti over-pressure, anti-garing sareng alat panyalindungan sanés, faktor kasalametan relatif luhur.

Nyimpulkeun: tina aspék kasehatan, kaamanan sareng hemat energi pikeun ditimbangkeun, disarankeun nganggo instan pinter anu sakedapan. Nanging upami anggaranna dibatesan, jamban pinter anu panas jauh langkung ekonomis. Kanyataanna, naha éta panas atanapi neundeun panas, masing-masing gaduh kaunggulan sareng karugian anu nyalira, numutkeun kaayaan anu saleresna mésér!

Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X