neangan Pilarian situs

Kumaha Ngarobih Hiji Hal Tiasa Ngarobih Sadayana Dina Dapur Sareng Kamar Mandi

carana ngumpulanBlog 9806 0

Umumna kirang langkung meureun tambahan. Éta leres pisan dina masalah {hardware}. Logat leutik ieu tiasa ngajantenkeun kesan desain anu signifikan. Bédana antara emas sareng pérak, Chrome sareng tambaga, atanapi hideung bodas tiasa ngarobih sadaya tampilan dapur atanapi kamar mandi.

Ngaleungitkeun {perangkat keras} tiasa janten salah sahiji seueur tugas DIY anu paling murah sareng paling murah. Obeng mangrupikeun alat anu dipikahoyong. Mangrupikeun perbaikan harga anu lumayan pikeun ngagentos séwaan atanapi ngabantosan panggung bumi anu didaptarkeun di pasar.

Kumaha Cara Milih {Hardware}

 

Kaseueuran {perangkat keras} tradisional, khususna dina kontrakan, dianggap "kelas pembina." Padahal serbaguna, langkung sering tibatan henteu, éta mangrupikeun alternatif pikeun ngoperasikeun jinisna. Luyu sareng Casey Rutherford, saha Realtor sareng Keller Williams dina rohangan Atlanta— tukang sareng tuan tanah milih {hardware} ieu, anu biasana Chrome atanapi nikel sikat, salaku hasil tina hemat biaya. "Tukang nyobian pikeun maksimalkeun pungsi ROI na kana sipat wangunan énggal, janten seuseueurna badé ngamanpaatkeun pasokan anu paling murah aranjeunna bakal ngawujudkeun tampilan anu dipikahoyong."

Kenop jamur mangrupikeun conto standar ieu. "[Aranjeunna] anu hipper, nonoman, lanceuk tombol buleud dasar," saur Rutherford. "Tapi mangkaning aya sentuhan modél oténtik éta, padahal ngahijikeun transisi tambahan leres-leres karaos."

2020 {Hardware} Kacenderungan

Padahal tombol supa saukur dicampur kana kaseueuran skéma hiasan, éta sigana henteu dasarna mangrupikeun alternatif anu paling narik perhatian atanapi anu pikagumbiraeun. Nanging aya seueur pilihan. Rutherford nunjukkeun ngagunakeun tarikan sacara vertikal pikeun silih tukeur tombol. "Galur anu jelas masihan lomari anjeun lemes, trendi, katingalina."

Sedengkeun tarikan pasti trendi, aranjeunna meryogikeun padamelan tambihan pikeun dibarengan, dibarengan ngeboran lolongkrang tambahan. Janten, kenop bar anu langkung pondok ogé tiasa janten pilihan anu langkung masuk akal pikeun panyewa atanapi saha waé anu henteu hoyong mutuskeun pikeun ngarobih lemari sacara lengkep. Amerock Bar Pull Bar Cabinet Knob ti Consonstr.com mangrupikeun conto anu saé pikeun ieu. Di luar kana tujuh réngsé anu bénten-bénten sasarengan sareng Black Bronze, Golden Champagne, Gunmetal, sareng Stainless Metal, éta langsung ningkatkeun lomari.

Tombol ngawangun géometrik mangrupikeun hiji anu bénten-béda sareng tombol supa. Pikeun tampilan konvensional tambahan, pilih tombol sq ku aksen bola sapertos Amerock Carolyne Square Cabinet Knob. Éta ngagaduhan tampilan anu saé anu tiasa ngabantosan dasi sacara koléktif tambahan perlengkapan perlengkapan kamar mandi anu dirancang kalayan hadé.

Consonstr.com mangrupikeun pasokan anu saé pikeun unggal jenis {perangkat keras} sareng nyusunna nyayogikeun pilihan anu ageung tapi dikurasi dina sababaraha jinis sareng biaya. Lokasi éta ogé ngagaduhan rupa-rupa {hardware} multipacks— sampurna pikeun saha waé anu damel sareng keuangan anu diwatesan.

Salah sahiji kamajuan desain anu kasohor di taun 2020 nyaéta emas {hardware}. Rutherford ngajantenkeun ieu salaku pinunjul tina nada panas ieu 12 bulan. "Buka milarian sareng anjeun tiasa mendakan désainer ngorotan arah warna cet anu langkung panas, noda kai, sareng lawon. Janten henteu héran upami panas anu disayogikeun ku {hardware} emas-ton deui, sabab éta muji warna ieu sadayana. ”

Padahal seueur jinis sareng pamekaran anu ayeuna tiasa disababkeun ku wangenan 90-an dina unggal gaya sareng hiasan, seueur alat-alat emas anu dipasang dina waktos ayeuna aya modern anu langkung modern tibatan rasa klasik. "Emas ayeuna sanés kuningan ngagurilap ti dapur indung anjeun taun 1990an, tapi nada anu langkung lemes anu pastina tiasa nganteurkeun panas sareng karakter ka bumi anjeun," jelas Rutherford.

Tanda Hardware Hardware Khoit Bar Cabinet Tarik mangrupikeun conto idéal anu mutahir pikeun emas {hardware}. Di luar sana di Kuningan Dipoles sareng Mawar Emas salian ti Brus Kuningan, bentuk geometri sareng warna tungtung masihan tampilan anu jelas sareng kelas luhur.

Henteu tiasa mutuskeun pikeun emas? Rutherford nyatakeun harga na ngémutan perunggu sampanye salaku béda anu lemes. "Upami anjeun resep emas, tapi henteu tiasa ngalakukeun kabisat, éta nada peralihan anu saé."

Campuran Logam

Campuran logam tiasa dina pola 12 bulan ieu. Rutherford nunjukkeun ngagunakeun aturan 80/20 pikeun nyiptakeun katahanan. "Anggo 80% tina 1 bahan sareng aksen kalayan 20% hiji deui. Di dapur kuring, anu kabuka pikeun sarapan sareng kamar payun, kami nganggo matte hideung pikeun lampu sareng panto {hardware} sadayana di daérah-daérah, nanging lomari {hardware} sareng keran kuningan sareng bédana masihan seueur rasa panasaran anu katingali. ”

Alat-alat bumi stainless-steel dina dapur tiasa nyababkeun sababaraha individu leres-leres ragu-ragu ngeunaan pergaulan logam. Nanging, éta sanés janten pemicu pikeun hariwang.

Conto anu saé éta nyaéta dapur Dorit Kemsley di tempat tinggalna anu anyar, sapertos anu katingali dina Ibu Rumah Tangga Asli Beverly Hills. Lemari bodas, gagang emas, sareng alat-alat bumi mangrupikeun trio anu pas tina gaya dina patani trendi bintang aktual.

Hiji pola anu sanés panginten kanggo daérah kontémporér nyaéta hideung matte {perangkat keras}. Bédana anu kaleuleuwihan tapi kontak dasar pasti digabungkeun sareng sababaraha bérés anu lengkep sapertos kuningan, Chrome, atanapi nikel. Keran hideung matte sareng kenop anu cocog sareng tarik sigana lemes pisan.

Dina nyewa, tahan keran-nada pérak biasa sareng gentos tombol-tombol anu cocog pikeun warna hideung anu kontras. Parobihan minor ieu tiasa ngahasilkeun hasil tungtung anu signifikan pikeun diragukeun langkung handap tina harga tirai mandi anyar.

WWW.WOWOWFAUCET.COM

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X