neangan Pilarian situs

Kumaha Ngaganti Faucet Dapur?

carana ngumpulanPitunjuk Faucet 1185 0

Masang keran énggal mangrupikeun salah sahiji cara anu saé pikeun masihan dapur sareng tampilan anu paling saé sareng seger. Aya keran anu béda-béda aya di pasar, anu gaya sareng nganteurkeun tampilan modéren sareng unik. Anjeun tiasa masang matte hideung tarik turun keran dapur  pikeun masihan dapur anjeun katingal elegan. Dina tulisan ieu, kami bakal nyaritakeun kumaha anjeun tiasa ngagentos keran dapur.

 

Janten, hayu urang mimitian ku pituduh hambalan ieu ngeunaan cara ngaganti keran dapur.

  • Parabot Diperyogikeun
  • Obeng (4-in-1)
  • gunting
  • Rengkuh (tiasa diatur)
  • Rengkuh baskom
  • Dempul tukang ledeng

Léngkah # 1

Pegatkeun sambungan suplai cai sareng mareuman cai. Pikeun masang keran énggal, anjeun kedah ngaleupaskeun anu langkung lami. Cabut keran lami, sareng éta bakal ngalaan liang dina tilelep. Anggo gunting pikeun motong garis panyemprot lami anu napel dina keran lami.

Anggo rengkuh tiasa disetél pikeun kaleungitan jalur pasokan cai, panas sareng tiis. Ayeuna, cabut garis cai tina keran dapur lami. Sakali anjeun muka konci keran, anjeun peryogi émbér pikeun néwak cai anu ngalir.

Léngkah # 2

Buka konci sareng cabut keran dapur lami. Upami keran dapur anjeun anu langkung lami ngagaduhan panyambungna panyemprot, anjeun kedah ngaleupaskeun alat sareng muka unit plastik.

Léngkah # 3

Saatos ngaluarkeun keran anu langkung lami, ayeuna waktuna ngagentos keran dapur. Buka konci dispenser sabun. Saatos éta, oléskeun dempul di sakitar wates sareng lebetkeun kana liang anu jauh ti tengah.

Larapkeun seueur dempul tukang ledeng di handapeun sampul escutcheon, teras lebetkeun kana tilu liang tengah tilelep dapur. Ngepaskeun keran kana liang sareng pasangkeunana leres. Petunjukna sok arah pangguna, janten saluyukeun keran arah arah pangguna.

Léngkah # 4

Sakali keran dapur tos aya, sareng anjeun parantos nyaluyukeun arahna. Ayeuna waktuna pikeun nempatkeun saluran pasokan cai. Sadaya anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngaco sawaréh kana cincin anu diulirkeun. Geser mesin cuci serat heula, teras mesin cuci logam, sareng saatos éta hurung ngalangkungan jalur pasokan cai. Ayeuna ngaco aranjeunna lengkep sareng ketang aranjeunna.

Sambungkeun dispenser sabun ku cara ngawinkeun nut palastik, sareng anjeun peryogi rengkuh baskom pikeun ngencarkeun kacang. Mindahkeun beurat dina selang semprot sareng sambungkeun kadua tungtungna sareng pastikeun aranjeunna ketat sareng diikat kana tempatna.

Ayeuna waktuna pikeun nyambungkeun jalur suplai. Saluyukeun garis panas sareng tiis supados aranjeunna henteu silih ganggu sareng selang. Sakali anjeun parantos nyaluyukeun jabatanana, ayeuna sambungkeun sareng kencangkeun aranjeunna sareng saluran pasokan cai anu tos aya.

Léngkah # 5

Mangrupikeun léngkah terakhir pikeun masang keran dapur. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngahurungkeun suplai cai, panas sareng tiis. Pastikeun yén teu aya bocor. Upami aya kabocoran, sesuaikeun bocorna. Cabut dempul tukang ledeng anu seueur, tambahkeun sabun kana dispenser sabun, sareng amankeun pompa.

 

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X