neangan Pilarian situs

Kumaha milih keran stainless steel

carana ngumpulanPitunjuk Faucet 18396

Konsumén kedah jaga khusus nalika mésér. Meuli produk keran kualitas museurkeun kana ngirangan présipitasi logam beurat, khususna zat anu kalungguhan. Janten, pikeun rupa-rupa bahan di pasar kamar mandi, anu keran langkung sehat pikeun awak, anu mana anu kedah urang pilih?

Tembok timah rendah, tambaga murni, keran stainless steel langkung séhat. Tembaga murni, keran stainless steel henteu ngagaduhan kalungguhan, tapi biaya produksi anu tinggi sareng harga anu luhur.

Dibandingkeun sareng keran tambaga murni, panggunaan baja tahan karat bermutu, sareng teu aya timah, henteu aya asam, euweuh alkali, henteu korosi, henteu aya bahan ngabahayakeun, bebas polusi, sareng keran stainless steel kedah electroplating, henteu gampang karat, karasa. kateguhan tibatan produk tambaga langkung ti 2 kali langkung luhur. Beungeuteun produk henteu gampang kabeungkeut, bungkus, meresihan gampang pisan.

Rarancang mancur baja tahan karat, henteu ngan ukur pikeun pangguna pikeun ngahasilkeun rasa rongkah tina kenikmatan sareng kasenangan séhat, tapi ogé tiasa janten sumbangan pikeun perlindungan lingkungan, mimiti janten mode konsumen anu anyar.

 

Kauntungan keran stainless steel

1. Résistansi tinggi kana korosi

Baja stainless steel digosok ngagaduhan permukaan anu langkung mulut. Sapertos pipa cai baja anu tahan karét, keran stainless steel ngagaduhan permukaan anu langkung ipis sareng pilem oksida anu beunghar kromium anu nyababkeun korosi. CFS kualitas luhur atanapi 304 stainless steel uyah nétral menyemprot langkung ti 300 jam.

2. Gampang pikeun ngabersihan sareng mertahankeun
Beungeut produk keran stainless steel disikat supados tékstur langkung hipu sareng jelas, permukaanna henteu gampang ditutupan noda, sareng beberesih sareng pamiaraeunana merenah pisan, tiasa mastikeun katahanan penampilan produk, tapi ogé henteu ngagaduhan hariwang ngeunaan lapisan plating pareum sareng karat dina penampilan pangaruhna.

3. Kasalametan sareng kasehatan
Bahan baja tahan karat henteu ngandung kalungguhan sareng logam beurat anu ngabahayakeun pikeun awak manusa, moal ngabalukarkeun polusi cai sekundér, pikeun mastikeun kasucian cai, tiasa nyiptakeun dapur sareng lingkungan cai anu séhat.

4.Produk gampang pareng.

Beungeut keran stainless steel digosok, penampilan visual produk tiasa langsung diadili, gampang pikeun nangtoskeun kualitas produk, ulah salempang ngeunaan masalah palapis.

5.Good kinerja mékanis

Bahan baja tahan karat gaduh sipat mékanis anu saé, sapertos kakuatan tegangan sareng kakuatan ngahasilkeun. Kakuatan sareng kekerasanna langkung ageung tibatan tambaga, aloi aluminium, alloy timah sareng bahan sanés anu biasa dianggo, ku kituna produkna ngagaduhan kaunggulan deformasi résistansi, ngagem tahan sareng tahan.

6. Hirup jasa panjang

Produk keran stainless steel ngagaduhan sipat mékanis anu hadé sareng tahan korosi anu kuat, sareng dilengkepan piring keramik anu berkualitas tinggi pikeun nutup segel klep. Salami instalasi anu leres, pamakean sareng pangropéa, produk keran stainless steel umumna tiasa dianggo pikeun sababaraha dekade atanapi bahkan langkung lami, bahkan upami spool produkna rusak, salami spool ngagantian tiasa terus dianggo.

Tambih deui:keran pangeusi pot dapur

Saméméhna :: Teras:
展开 更多
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X