neangan Pilarian situs

Kumaha milih keran kuningan padet

carana ngumpulanPitunjuk Faucet 1663

Ningali karajinan permukaan.

Faucét sadaya-tambaga anu berkualitas tinggi ngagaduhan pangerjaan permukaan anu luhung, anu biasana digosok sareng di electroplated, janten permukaan na langkung cerah sareng ngagurilap. Sawaktos Anjeun ngagaleuh, anjeun tiasa mariksa kualitas pengerjaan plating permukaan dina lampu anu cekap. Upami permukaan na katingalina caang sareng mirip eunteung, éta artina permukaan damelna saé. Upami permukaanna henteu katingali teuing caang atanapi ngagaduhan tanda étch, titik oksidasi, sareng sajabana, langkung saé henteu mésérna kusabab prosés pelapisna henteu dijamin.

Mirsani antarmuka cross-sectional.

Seueur keran tambaga di pasar sering tambaga-dilapis dina permukaan sareng bahan internal sanés tambaga, ku kituna anjeun kedah langkung perhatosan nalika ngagaleuh sareng taliti sakedap antarbeungeut keran bumi tina keran dijieun tina tambaga.

Toél sababaraha kali.

Pikeun mastikeun yén keran anu anjeun pilih dijantenkeun tina tambaga, disarankeun pikeun ngarampa keran saloba sababaraha kali sabisa nalika prosés pameseran. Saatos bahan tambaga tos disalut, produk karasa beurat kana kabaran teras ngagaduhan résistansi permukaan. Upami permukaanna dirasakan lancar ka rampa, éta sanés bahan tambaga.

Parios kamét.

Nalika milih keran sadaya-tambaga, anjeun ogé kedah pariksa fittings. Kelengkapan alus biasana didamel tambaga. Nalika bahan séjén ngagaduhan palapis permukaan anu langkung kandel, warnana bakal luntur sareng konéng salami digunakeunana, mangaruhan kana pamakeanana. Éta ogé bakal mangaruhan éstétika.

 

Ieu mangrupikeun sababaraha hal konci anu kedah diémutan nalika mésér keran tambaga. Kolam tambaga anu berkualitas biasana biasana langkung mahal, sareng anu murah biasana dilapisan tambaga. Aranjeunna rawan sagala rupa masalah dina waktosna, janten teu disarankeun mésér aranjeunna.

Tambih deui:

keran dapur pangsaéna

keran kamar mandi kalayan sprayer

keran highend

Saméméhna :: Teras:
展开 更多
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X