neangan Pilarian situs

Kumaha Milih Faucet Mandi

carana ngumpulanPitunjuk Faucet 10258 0

Kamar mandi dina kondominium pasti tempat anu terkenal. Gaya hiasan sareng penampilan anu bersih, seukeut penting pikeun pamilon rumah tangga sareng tamu anu sami. Mungkin fungsi anu paling ngagantung sareng penting di unggal kamar mandi nyaéta keran toilét. Nyangking cai anu jernih, gampang kana bumi mangrupikeun hal anu paling penting, sareng daérah anu saé pikeun ngungkabkeun kamampuan sareng rasa anjeun.

Konfigurasi keran mangrupikeun titik awal anu saé pisan pikeun ngarobih atanapi nempatkeun fittings toilét. Asosiasi tuas keran tuur sareng bak mandi anu ngatur cai sareng hawa suhuna tiasa salah sahiji atanapi tuas, gumantung kana pilihan anjeun. Faucét lavatory tuas tunggal nawiskeun operasi hiji-leungeun lemes, sedengkeun keran tuas ganda tuang ngagungkeun gaya konvensional sareng kamegahan.

Pencahayaanana ogé tiasa dipiboga dina ukuran anu luar biasa, eG B. Seueur dianggo, mini-lega dianggo, sareng difokuskeun pikeun modél tuas ganda. Sacara tradisional, éta tiasa didamel dina tilelep, dina témbok, atanapi dina taneuh. Kelengkapan toilét hemat cai mangrupikeun jumlah anu sayogi pikeun desainer fashion anu berorientasi lingkungan. Disarankeun di dieu langkung seueur inpormasi ngeunaan wah keran kamar mandi.

Pantun keran ogé dirancang pikeun seueur permukaan keran pikeun ningkatkeun cahaya sareng kaéndahan lampu na. Lantai luhur mangrupikeun tempat kaulinan anu berkualitas pikeun éksprési inovatif sareng cocog sareng alat kelengkapan alternatif di tengah kebersihan swasta. Satin lemes sareng permukaan konvensional dina logam sikat nyiptakeun hiji wanda anu tiasa dilengkepan ku pola perenah keran tina tradisional dugi ka kontémporér sareng ekstra artistik ti kantos sateuacan.

Perencanaan parabotan sareng ciri khas imah tiasa janten impian desainer bumi. Gaya sareng permukaan fittings toilét tiasa gampil dicampurkeun sareng kios, tilelep, pencahayaan, perlengkapan pancuran sareng tambihan, piring témbok, rak anduk, sareng baju.

 

Unsur ésénsial maksimum nalika mutuskeun dina keran nyaéta reputasi sareng réliabilitas organisasi anu ngajantenkeun keran anjeun. Perusahaan tepat nawiskeun petunjuk pamasangan anu gampang, jaminan anu hébat pikeun pitulung produk anu luar biasa. Keran anu milarian anu hadé kedah diwangun pikeun tahan sareng nampi panggunaan kulawarga anu beurat. Pantun klasik atanapi canggih, pas wc anu berkualitas tinggi masihan perawatan taun-taun, tahan korosi, sareng pikaresepeun pikeun anjeun sareng tamu anjeun.

Kalayan seueur kasét anu luar biasa di jero padumukan, éta bersih pikeun ngalieurkeun sajumlah aranjeunna. Di kamar mandi nyalira, anjeun tiasa ngagaduhan bak mandi sareng pancuran, keran dina tilelep sareng perlengkapan bidet. Aya ogé rupa-rupa keran khusus, gumantung kana jinis tilelep anjeun.

Tilelep keran

Keran ieu mangrupikeun kritik maksimum anu tiasa ditangkep kumargi kanyataan yén unggal kamar mandi gaduhna. Naha éta ngan ukur kamar mandan leutik atanapi wc utama anu masif sareng mahal, tiasa aya keran tilelep. Nalika mésér tilelep, penting pisan pikeun ngémutan heula tilelep.

Siram vaskular meryogikeun keran unik. Siram kapal sapertos mangkok atanapi wadah anu nangtung di luhur konter. Ketuk pikeun tilelep hoyong spout anu langkung luhur kalayan tujuan pikeun ngahontal tilelep sacara saderhana. Bentuk tilelep ieu ogé tiasa dianggo salaku modél témbok. Tilelep ku liang keran pra-dibor ogé nawiskeun indikasi anu hadé pikeun naon anu cocog sareng kamar anjeun, sareng anjeun kedah mésér salaku akibatna.

Tilelep tiasa tos dibor pikeun keran dua atanapi hiji-hiji. Perusahaan anu trendi pikeun liang kamar mandi anu pas aya 4 inci, sanaos kanyataanna sababaraha dimensi tiasa dugi ka dalapan inci kalayan ukuran kamar mandi anu naék. Tilelep sering nawiskeun keran hias maksimum dina sadaya kamar mandian, janten kamungkinan tingkat munggaran pikeun janten waspada ngeunaan mode anjeun.

Pancuran sareng kamar mandi fittings

Ieu mangrupikeun daérah sanés pikeun wC anjeun anu mana liang anu tos dibor tiasa milih pikeun anjeun. Upami anjeun ngebor liang pikeun cecekelan keran, anjeun kedah ngaleungitkeun balanja pikeun keran anu langkung saé kecuali anjeun kedah nyalin ubin kalayan saé. Salah sahiji perlengkapan pancuran sareng jamban anu paling épéktip nyaéta cecekelan tunggal, sabab éta nyaluyukeun galur sareng panas ku hiji gerak. Nalika aya budak ngora di jero imah, operasi na langkung hésé pikeun aranjeunna dibandingkeun sareng mode tradisional anu nganggo dua gagang.

 

 

Di bumi anu gaduh pusaran air atanapi bak hawa, aya keran unik anu ngalangkungan gagang tunggal sareng dua kali ngurus variasi. Anjeun bahkan mungkin nyebarkeun keran cai pikeun bersantai ku cara anu berkesan. Pancuran kamar mandi sareng kamar mandi tiasa dipésér kalayan permukaan sareng gaya anu bentukna sésa kamar mandi anjeun pikeun tampilan anu terkoordinasi sacara total.

Keran Bidet

Adun bidét ogé tiasa disayogikeun dina variasi anu luar biasa ku dua gagang atanapi fashion nganggo hiji gagang. Nalika balanja pikeun bidét anjeun, penting pikeun milarian terang sabaraha liang anu dibor sareng bentuk keran naon anu diperyogikeun. Upami anjeun terang upami anjeun hoyong modél nganggo hiji atanapi gagang, anjeun tiasa milih pérsi anu cocog pikeun hiasan sareng finish anjeun.

kacindekan

Paduli jenis keran naon waé anu anjeun pilih pikeun dianggo, anjeun kedah ngalakukeun panalitian ati-ati sareng ngémutan deui karajinan sareng karajinan. Anjeun leres-leres bakal ngalaman keran anjeun salami mangtaun-taun ka payun.

 

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X