neangan Pilarian situs

Kumaha milih keran cai panas sareng tiis

carana ngumpulanPitunjuk Faucet 1251

I. Fitur bahan anu béda pikeun keran cai panas sareng tiis

tambaga

Faucets dijieun tina kuningan murni kawilang mahal sareng kualitasna dijamin. Nalika ngagaleuh, pariksa kuningan kalayan ati-ati pikeun ningali upami aya masalah sareng warna na upami pedalaman rougher.

ti leumah

Kolam keramik gaduh kaunggulan euweuh karat, henteu aya oksidasi, henteu nganggo ngagem sareng cimata, sareng gaduh penampilan anu éndah pisan sareng suasana luhur, tapi keramik gampang rengat.

beusi

Faucét beusi gampang karat. Hese dibongkar saatos karat. Beungeutna rougher. Sababaraha keran beusi anu ditubles boga penampilan anu lancar. Anjeun kedah naros naha aya lapisan anu nganggo electroplating nalika milih hiji.

Bahan Panas Cai Panas sareng Tiis

Alloy séng

Faucets allink dilakukeun nganggo prosés casting keusik sareng mesin die-casting. Interior na lemes sareng datar, tapi ngabahayakeun pikeun awak manusa. Batok cangkang luarna condong korosi sareng rusak ti dampak cai.
Baja tahan karat: keran stainless steel henteu ngandung kalungguhan, asam sareng rintangan alkali, teu gampang kabungkusan, karasa na karasa tibatan keran tambaga nyaéta 2 kali langkung luhur tina keran tambaga, prosés produksi tinimbang keran tambaga sesah, hargana relatif mahal .

II. Dumasar kana tujuan milih keran

Sacara umum, disarankeun milih keran cai tiis dina balkon sareng keran cai anu panas sareng tiis dina tilelep mandi, anu langkung merenah dina usum tiis. Kolom pawon anu klelep kedah dipilih dumasar kana kabutuhan anu saleresna. Upami anjeun sering sikat huntu anjeun sareng ngumbah wajah anjeun di dieu, anjeun tiasa milih keran cai anu panas sareng tiis. Upami anjeun ukur ngumbah piring sareng piring, anjeun tiasa milih keran cai tiis.

Bahan cai keran panas sareng tiis

Kolam cai panas sareng tiis dibagi kana keran tunggal sareng keran duaan dumasar kana strukturna, anu ogé katelah gagang atanapi gagang ganda. Keran tunggal tunggal ngan tiasa dihubungkeun kana hiji cai tiis atanapi pipa cai panas. Campuran anu tiasa didamel dua pipa cai panas sareng tiis dina waktos anu sami.

Métode kabuka

Kolam cai anu tiis sareng panas dibagi kana skru, rengkuh, angkat, induktif, ditunda waktu, sareng anu sanésna dumasar kana métode pembukaan anu béda, anu tiasa dipilih dumasar kana sarat saleresna. Kualitas spool nangtukeun kahirupan keran. Disarankeun ngagunakeun spool stainless steel atanapi spool keramik kualitas langkung saé.

Di luhur ngeunaan pilihan keran cai panas sareng tiis. Lamun milih keran, anjeun kedah milih keran anu saluyu sareng kaayaan hiasan anjeun sareng pilihan pamasangan. Ngan upami anjeun milih keran anu leres, anjeun bakal tiasa nganggo éta di hareup dina urutan anu anjeun karasa karasaeun.

Tambih deui:pot keran

Saméméhna :: Teras:
展开 更多
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X