neangan Pilarian situs

Kumaha masang solokan baskom

carana ngumpulanBlog 18387 0

Klasifikasi tina Cekungan Cekungan

1, Pipa tekanan

Sanaos solokan ram langkung saéna, solokan ram langkung condong kana sababaraha kokotor sareng meryogikeun sadayana solokan tiasa dibongkar kanggo beberesih tuntas. Éta tiasa sakedik rumit pikeun dijalankeun sareng henteu gampang dianggo. Upami solokanna henteu dikencét teras dipasang deui, solokanna tiasa leupas sareng henteu aman.

2, solokan Flip

Solokan flap tiasa diputer dina sagala arah supados cai bocor kaluar tina baskom. Kedap udara tina flip-flop drainer bakal turun saatos lami dianggo, hasilna baskom teu tiasa nahan cai. Atanapi aya kaayaan dimana éta henteu tiasa diaktipkeun. Flip-plate type drainer ngagaduhan struktur anu saderhana, gampang dibersihkeun sareng gampang diganti.

3, solokan jinis kabocoran

Solokan jenis solokan ogé saderhana saderhana dina konstruksi, sami sareng tilelep dapur. Prosedur panyabutan sareng pamasangan pikeun solokan tipe solokan langkung rumit tibatan pikeun solokan push-pull sareng solokan flap. Cekungan tilelep tipe solokan teu tiasa nyimpen cai kacuali ditutup ku segel.

 

Prosedur Pamasangan Tilelep

1, Mimiti, kaluarkeun selang solokan anu anjeun mésér teras angkat bagian handap solokan baskom sareng flange anu nahan solokan baskom kana handapeun baskom. Pastikeun pikeun ngencangkeun flensa. Sakali cangkéng, anjeun tiasa nempatkeun baskom dina méja, sareng tungtung selang solokan baskét ditunjuk dina lolongkrang dina loket.

2, Bungkus sababaraha pita anu teu kaampurkeun di sakuriling baskom dina tempat anu saéna, teras teraskeun ujung sanésna solokan sareng solokan, anu mangrupikeun lawang tina pipa solokan. Saluyukeun fittings tina pipa solokan baskom atanapi cabut fittings sareng nganggo rengkuh pikeun ngencarkeun sendi antara pipa solokan sareng pipa solokan. Saatos dipasang, parios yén tungtung pipa solokan baskom disaluyukeun sareng diperketat.

3, Pariksa naha aya bagian atanapi squash nalika prosés instalasi.

4, Saatos dipariksa, kuring mimiti nguji résistansi cai dina baskom pikeun ningali naha pipa solokan bocor ti gigir. Upami teu aya kabocoran atanapi rembesan, éta hartosna pipa cai handapeun baskom parantos dipasang, upami teu éta kedah parios deui atanapi dipasang deui.

 

Kumaha upami solokan baskom diblokir?

Upami solokanna ngalir lalaunan, éta tiasa janten masalah rambut anu tersumbat. Cara ieu henteu pikaresepeun, tapi sering jalan. Maksudna ngagunakeun gantungan jas sareng ngalempengkeun éta supaya anjeun tiasa ngéserkeun tungtung anu ditekuk tina liang solokan. Pindahkeun kana posisi anu dicukur teras lalaunan tarik kaluar tina solokan pikeun narik buukna kaluar. Pikeun ngaleungitkeun masalah panyumbatan rambut, anjeun ogé tiasa tuang sababaraha detérjen atanapi produk anu sami dina solokan sareng ngantosan 30 menit kanggo bilas solokan sateuacan diteraskeun.

Upami anjeun henteu hoyong nganggo bahan kimia anu karasa, anjeun ogé tiasa tuang bubuk baking soda kana solokan sareng nambihan satengah gelas cuka bodas. Nutupan solokan ku rag teras gancang barangkeun kana liang solokan. Soda baking sareng cuka bakal diréaksikeun, janten tutup liang solokan pikeun nyegah konténna kaluar. Saatos 30 menit, lalaunan nyabut colokanna teras tuang 1 galon cai panas kana liang solokan pikeun méréskeun masalah panyumbatan.

Kumaha cara ngabersihkeun baskom

1, Nalika saklar cai baskom aya dina kaayaan solokan pop-up, tahan saklar solokan pop-up dina panangan anjeun, péngkolan deui jarum jam sareng buka konci tutup saklar solokan.

2, Saatos dicabut, bilas langsung ku cai, atanapi bersihkeun ku sikat alit.

3, Seueur rambut sareng kokotor anu sanés ogé tiasa ngempelkeun dina solokan, teras nganggo pinset alit kanggo nyebrut rambut sareng kokotor sanés anu parantos akumulasi dina solokan. Bilas solokan deui ku cai.

4, Pastikeun bilasna tos réngsé, teras kencengkeun tutup saklar cai jarum jam.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X