neangan Pilarian situs

Kumaha Ngalakukeunana Upami Pancuran Diblokir Deui? Entong Rurusuhan! Anggoeun Éta Kanggo Ngalenyepan… Kaajaiban! Buru-buru Nyaritakeun Palanggan Anjeun!

carana ngumpulanBlog 5653 0

Sakola Bisnis Mandi 2020-11-24

Pancuran, urang anggo unggal dinten. Tapi naha anjeun mendakan yén pancuran pancuran anu dianggo pikeun waktos anu lengkep sareng bintik skala konéng? Ieu henteu ngan ukur katingali kotor pisan tapi ogé mangaruhan cai anu kaluar tina pancuran. Naha éta diusap ku rag atanapi sikat, saatos seueur usaha, skala na masih sesah dibersihkeun. Dina titik ieu, naon anu kedah dilakukeun? Entong buru-buru! Gadis kamar mandi salajengna ngajarkeun anjeun sababaraha cara saderhana ~

 

Sirah Pancuran Kapendem, Solusi Tipu.

Sirah pancuran bakal tersumbat saatos lami dianggo. Ieu alami pisan. Ieu henteu hartosna yén sirah pancuran rusak, tong hariwang, leres-leres henteu kedah mésér anu énggal. Ieu utamina disababkeun ku limescale anu lumangsung saatos waktos lami ngaleupaskeun cai. Anjeun kedah ngaleupaskeun sirah pancuran pikeun diberesihan.

1 、 Saatos lami-lami ngaleupaskeun cai, sesah pikeun sababaraha objék granular dina pipa inlet atanapi cai keran kaluar tina liang outlet, sareng bakal gampang pikeun ngahalangan liang outlet. Cabut sirah pancuran sareng gésékkeun lemah cai dina jero handapeun tuang lebu di jero. Ati-ati pikeun ngahemat aksésori nalika ngaleupaskeun nozel.

2, pilih wadah anu tiasa nempatkeun nozel, tuang cuka bodas, cleaner mangkok toilet atanapi cleaner limescale khusus, asam lemah. Lebetkeun nozel kana tungtung cai soak salami waktos (1 jam pantes), anggo sikat huntu alit atanapi sikat bersih anu sanés kanggo sikat, teras lebetkeun cai kana bilas.

3, saatos bilas cai, usap bersih ku rag di sakuriling liang cai sareng permukaan skala. Minuhan titipan anu langkung "nekad", tong nganggo jarum. Gosok ku kuku ramo dugi ka murag, teras bersihkeun ku lap.

 

Métode Pangropéa Pancuran

1, panggunaan suhu lingkungan henteu kedah langkung ti 70 derajat Celsius. Suhu tinggi sareng sinar ultraviolét bakalan nyepetkeun sepuh tina pancuran, nyingkat umur jasa pancuran, janten pamasangan pancuran dugi ka kamungkinan tina kamar mandi sareng sumber panas listrik sanés. Pancuran teu tiasa dipasang dina bak mandi langsung di handap, sareng jarakna kedah langkung ti 60CM.

2, di daérah kualitas cai keras, mangga cobian nganggo pancuran nganggo partikel karét atanapi ku alat anu lempeng bersih. Komo upami liang outlet pancuran disumbat ku skala, langkung gampang dibersihkeun. Émut henteu sacara paksa dibongkar pancuran. Kusabab struktur internal rumit tina pancuran, pembongkaran paksaan anu teu profesional bakal nyababkeun pancuran henteu tiasa dibalikkeun deui kana kaayaan aslina.

3, buka sareng tutup keran pancuran sareng saluyukeun cara cai pancuran ulah maksakeun cangkéng, hipu hurungkeun homeopath. Bahkan keran tradisional, ogé henteu kedah nyéépkeun seueur kakuatan. Nengetan khusus sanés cecekelan keran, bracket pancuran salaku kétang pikeun ngadukung atanapi dianggo.

4, selang logam sirah pancuran kedah dijaga dina kaayaan régang alam, entong coil kana keran nalika henteu dianggo. Dina waktos anu sasarengan, perhatoskeun gabungan tina selang sareng keran ulah ngawangun jalan buntu, supados henteu ngarusak atanapi ngarusak selang.

5, unggal genep bulan atanapi kirang, pancuran bakal dicabut teras disimpen dina baskom alit. Tuang sareng soak permukaan sareng bagian jero pancuran nganggo cuka bodas anu tiasa didahar salami 4-6 jam, teras ngusap lembut permukaan pancuran di tandur ku katun. Pasang deui konektor sareng ngalirkeun cai sakedap, sareng ngantosan cuka bodas sareng skala na ngalir kaluar sareng cai, supados ngaleungitkeun atanapi ngirangan pangaruh skala dina pancuran, sareng tiasa nyababkeun pangaruh sterilisasi.

 

Tip Pembersihan Pancuran

1, keran pancuran anu dipasang dina témbok umumna langkung menonjol, janten ati-ati pikeun henteu nabrak atanapi pencét éta nalika anjeun nempatkeun barang. Hindarkeun kontak sareng cingcin sareng obyék atos sanés-gancangna pikeun nyingkahan cilaka anu fatal.

2, téhnik pembersih idéal nyaéta bilas keran ku cai, teras usap garing sadayana cai dina permukaan logam keran ku kaén katun lemes, kusabab cai na bakal ngabentuk skala dina permukaan logam saatos ngejat. Lalaunan ngusap, ulah kuat ngusapan. Digaringkeun sareng spons anu dibasuhkeun sareng kulit lemes, tiasa ngajantenkeun keran hérang sareng hérang.

3, sapertos peryogi seueur damel beberesih, langkung saé nganggo pembersih kaca cair hampang, atanapi non-asam, cairan lemes sanés non-abrasif sareng bubuk lengkep leyur, Polandia solusi non-gesekan tiasa ngaluarkeun keran dina topéng padet kasar sareng pangumpulan. Entong nganggo beberesih anu kasar, kaén atanapi kaén kertas, sareng beberesih anu ngandung asam, ngagosok karét atanapi beberesih kasar. Nalika beberesih parantos réngsé, angkat sadayana detérjen nganggo cai sareng garing garing ku kaén katun lemes.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X