neangan Pilarian situs

Kumaha carana nyampur hardware parantos réngsé kalayan cara anu leres

carana ngumpulanBlog 9560 0

1. Ngagabungkeun logam: Dina masalah nempatkeun {hardware} di hiji bumi, tukang anyar sareng tukang fixer sami gaduh kacenderungan nempatkeun dina {hardware} idéntik pikeun épéktipitas sareng kapentingan éstétis anu saderhana. Metoda hiji ukuran ieu cocog mangrupikeun prakték anu urang tiasa masalah sareng pamekaran logam gabungan. Kuring ngadorong rumah tangga pikeun ngagabungkeun dua atanapi tilu logam sacara koléktif pikeun mastikeun hubungan saimbang antara sacara gembleng tina engsel panto dugi ka lampu. Sababaraha pasangan paporit anu kuring nangkeup: Kanggo kamar mandian, mandi nikel anu digosok, sareng panto panto kuningan vintage. Pikeun dapur, lampu tambaga logam sareng keran stainless steel. Pikeun kamar ranjang, motong kuningan sareng ganti baju hideung matte narik.

2. Mutuskeun fokus: Mertimbangkeun atanapi henteu, aya téhnik anu diperankeun pikeun cara anjeun bakal ngagabungkeun sababaraha finish logam ieu. Dimimitian ku nyiptakeun pokus dina rohangan anu pilihan dua atanapi tilu logam, sami sareng lilin pérak atanapi lampu kuningan hiasan. Nalika ieu parantos ditetepkeun, balikeun deui logam anu sami pikeun nyalira dina objék anu béda (nyaéta suku sofa) pikeun ngajaga fokus sareng kelompok di daérah anjeun, sedengkeun kalebet kalebet pentingna saeutik sareng naékkeun hiasan anjeun.

3. Nyiptakeun stabilitas anu kontras: Ti dinya, logam anu dipikaresep anjeun bertindak salaku Star Kalér. Ngagabungkeun bérés saluyu sareng potongan hias (nyaéta kaca spion emas sareng tombol kaca) kanggo nyiptakeun bedana sareng objék pendukungna. Cara anu sanésna, anjeun tiasa masangkeun paré anu sami sareng anu sanésna (nyaéta liontin tambaga sareng tiung rentang tambaga), anu naékkeun {hardware} tina latar na, sapertos backsplash ubin bodas, pikeun nyiptakeun tampilan dunya anu lami anu dipikahoyong.

4. Ngalengkepan warna anjeun: Ngajaga titik minat anjeun tina pikiran bahkan lumaku pikeun milih tungtung {hardware} sareng pewarnaan dina panto lawang anjeun anu ningkatkeun bagian luar bumi sareng nyorot detail arsitektur na kalayan mulus. Salaku conto, nalika anjeun milih cet biru ngagurilap, pasangkeun matte pikeun lebet lebet lebet pikeun pop anu katingali anu nahan modél anu diideuan ku desainer ti luar.

WWW.WOWOWFAUCET.COM

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X