neangan Pilarian situs

Kumaha Pasang Area Cuci Langkung Praktis? Mimitian Ti Opat Aspék Ieu, Pikeun mastikeun Éta Peunteun Anu Saé sareng Alus! 

carana ngumpulanBlog 6505 0

Judul Mandi Xiaoxin

Desain kamar mandi salian ti lantai na téhel témbok, pilihan baskom, kabinét ngarencanakeun eunteung ku masalah anu penting! Dirancang leres, duanana éndah boh fungsi panyimpenan. Perencanaan anu goréng tiasa nyababkeun kapang, henteu gampang dijaga sareng tempat panyimpenanna henteu cekap. Ieu mangrupikeun pilihan tina tilelep, gaya kabinet mandi, desain eunteung sareng analisis hiasan lampu, éta 4 masalah utami sareng pangaturan pikeun nyayogikeun rumah tangga ageung sareng alit anu lumaku pikeun hiasan tilelep teu puguh rangkep!

 

hiji

Washbasin pikeun milih countertop, handapeun jinis internal

atanapi gaya baskom kolom?

 

1, modeling beurat, jalma rajin cocog pikeun: countertop

Fitur: desain bentuk 100 poin, handapeun pamasangan kabinét mandi, tempat panyimpenan, perobihan multi-lapisan anu merenah.

Catetan: lebar méja henteu cocog pikeun kirang, sareng pamasangan keran kedah disaluyukeun saluyu sareng kabiasaan pribadi tina jangkungna panggunaan, pikeun nyingkahan kartu cuci tangan sareng masalah sanésna. Salaku tambahan, sabab gampang ngahasilkeun beberesih jalan buntu, percikan gampang dijaga, henteu gampang ngajaga rajin ngajaga rapih.

 

2、 Seueur kaributan, jalma males cocog pikeun: handapeun jinis anu napel

Fitur: desain countertop flush cut ngajantenkeun countertop katingalina langkung lega, tiasa disimpen di daérah katingali langkung ageung, sareng kirang mersihan rohangan mayit kanggo ngagampangkeun pangropéa.

Catetan: ujung kelim kalayan countertop gampang nyumputkeun kokotor, sareng pamasangan sareng konstruksi relatif rumit.

 

3, barang kirang, imah alit anu cocog pikeun: baskom kolom / baskom ngagantung témbok

Fitur: nempatan hiji daérah leutik pikeun ngahémat seueur rohangan, cocog pikeun ping alit, satengah desain kamar mandi, sareng gampang dipasang sareng bersih.

Catetan: kirang kamar panyimpenan kabinét kamar mandi anu paling penting, kedah ngaliwatan rak gudang anu dipasang témbok anu sanés, sapertos ningkatkeun panempatan pasokan kamar mandi.

 

dua

Panyimpenan kamar mandi dina kabinet mandi!

Buka atanapi disumputkeun, mana anu kedah dipilih?

 

1, barang kirang, sapertos desain beragam anu cocog pikeun: rak kabuka

Fitur: Parobihan gaya rak dina sababaraha, tiasa dianggo ku karanjang fleksibel klasifikasi sareng gampang diakses.

Catetan: Upami rohanganna beurat uap, barang panyimpenan langkung sesah dijaga, aya rohangan baseuh sareng garing langkung cocog.

 

2、 Langkung seueur hal, sapertos raos ringkes sareng bersih anu pas: panyimpenan kabinét mandiri

Fitur: panto kabinet, laci pareum, sadaya barang beresih sareng rapih, sareng kapasitas panyimpenan anu cekap.

Catetan: kedah merhatoskeun pilihan kabinet sareng lambaran panto, disarankeun pikeun milih bahan tahan cai, pikeun nyingkahan kalembaban sareng kapang. Kaseueuran lomari mandi biasana ngagunakeun papan serat atanapi papan busa anti cai; bahan panto kabinét nyaéta papan busa sareng dewan Menai salaku anu paling ageung.

 

tilu

Eunteung kalayan indispensable,

Pilihan eunteung, naon anu disarankeun?

1, dipiguraan atanapi tanpa kerangka

Pokokna, kaseueuran jalma bakal milih dumasar kana bentukna, upami tina sudut pandang pangropéa, beberesih sareng perawatan tanpa kerangka tibatan gaya dipiguraan langkung merenah. Upami teu aya karakteristik tahan lembab tina bahan pigura, gampang dianggo dina jangka waktu nepi ka buruk. Tina sudut pandang éstétis, aya seueur pilihan sareng parobihan dina pigura, langkung seueur kaunggulan modélna.

 

2、 Pangropéa eunteung

Kaca spion umum ngagaduhan fungsi anti kabut sareng anti karat dasar, upami ventilasi kamar mandi kirang atanapi lokasina khususna lembab, disarankeun mésér pilem anti kabut atanapi agén anti kabut pikeun nguatkeun.

 

3、 Ukuran eunteung

Eunteung pikeun buleud, pasagi sakumaha ageung, tiasa dumasar kana ukuran permukaan tilelep. Pilihan eunteung henteu disarankeun pikeun milih ukuran anu langkung ageung tibatan tilelep, babandingan visual langkung henteu saimbang.

 

opat 

Lampu témbok, lampu gantung ngahias gaya kamar mandi,

Naon anu kedah diperhatoskeun dina pamasangan?

Saatos lampu dasar rohangan kamar mandi ditangtoskeun, seueur jalma ogé bakal masang lampu gantung di tempat tilelep, tempat lilin tembok pikeun lampu aksen, nambihan gaya ruang angkasa.

Pamasangan kedah nangtoskeun jangkungna sareng lokasi saatos liang pangeboran pikeun ngalereskeun cahaya dina témbok sareng lalangit.

Perhatian khusus kedah diperhatoskeun pikeun gaya pencahayaan, pemodelan cahaya sareng bayangan, lokasi eunteung kedah diperhatoskeun pikeun nyingkahan pangaruh tina garis paningalan panganten pameget sareng suasana hawana kamar sadayana.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X