neangan Pilarian situs

Kumaha carana ngabéréskeun keran

carana ngumpulanPitunjuk Faucet 18659

Hayu urang mareuman klep cai teras ngahurungkeun keran. Tingali kana strukturna heula, aya apron biru di handapeunna. Rip apron sareng turun heula, teras numutkeun ka luhur, candak naon anu aya dina inti klep keramik di luhur. Sakali anjeun ngaluarkeunana, anjeun tiasa nyabut bagian-bagian anu aya di jero. Kusabab éta bocor, anjeun kedah milarian masalahna. Hayu urang parios jempolna, aya liang alit dina dua sisi dimana bocorna kusabab aya celah.

Atanapi urang tiasa kéngingkeun batu grinding, atanapi kertas pasir, sareng teras-terasan dikedalkeun kanggo ngalancarkeun jurang ieu, sareng sakali éta dilancarkeun, henteu aya jurang. Kami ogé henteu hoyong ngulit teuing, sanésna, upami urang ngagiling ipis teuing, maka urang kedah kénging anu énggal kusabab pangaruh bocor.

Spool keramik henteu gampang ngarusak, biasana kusabab pasna henteu sesah sahingga cai bakal turun, upami spool sanés masalah, anjeun bakal pariksa gasket. Éta meureun gasket, ngan kedah ngagentos jinis gasket anu sami, sabab polishing sinambung tiasa ngejat sorangan, janten langkung saé-ati-ati.

Cabut screws leutik di luhur atanapi tukangeun cecekelan keran pikeun miceun gagang anu nahan awak keran di tempatna. Sababaraha screws disumputkeun handapeun tombol logam, tombol plastik atanapi lempeng plastik. Anjeun tiasa nganggo rengkuh pikeun ngaleungitkeun spool, cabut spool, cabut spacer axial ku salepit sareng ganti ku spacer axial énggal atanapi ngagentos spool.

Pasang deui gagang gagang teras lebetkeun tombol atanapi cakram. Balikkeun pasokan cai deui sareng parios bocorna.

Cai bocor dina sambungan basa kranét sabab tong di corongna kaleungitan. Anjeun tiasa ngaleupaskeun skru kanggo ngaleupaskeun sirah bolt, teras ngaleupaskeun kelenjar jang ngaleupaskeun, teras cabut gasket dina jero kelenjar sareng ganti ku anu énggal.

Di pikahareupeun, urang tiasa méréskeun masalah nitis kran nyalira. Kami henteu kedah nyauran tukang ledeng kanggo ngagentosanana. Dina waktos anu sasarengan, urang tiasa ngahémat artos anjeun.

Tambih deui:kran dapur murah

Saméméhna :: Teras:
展开 更多
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X