neangan Pilarian situs

Kohler nyandak Perusahaan Kamar Mandi Smart Anu Terkenal Di Pangadilan Pikeun Langkung Ti $ 1.4 Juta Dina Karuksakan

carana ngumpulanBlog 976 0

Sakola Usaha Mandi

Anyar-anyar ieu, Kohler (Cina) Investment Co v. Zhejiang Weiwei sareng seueur perusahaan sanésna nunjukkeun kasus ngalanggar patén dina conto anu mimiti mutuskeun pikeun Kohler.

Di 2017, Kohler (Cina) Investment Co. Ltd. ngagugat Zhejiang Weiwei Electronic Sanitary Ware Co. Ltd. sareng Shanghai Weiwei Electronic Sanitary Ware Co. Ltd. sareng Taizhou Yijia Technology Co. Ltd. sareng Beijing Jingdong Sanlitu E-commerce Co. Ltd. . pikeun ngalanggar patén-patén desain.

Sidang ieu dilaksanakeun di publik tanggal 10 Séptémber 2019, di Pengadilan Harta Intelek Beijing. Kohler nyarios yén dina gugatan hukum, Zhejiang Weiwei, Shanghai Weiwei tanpa ijin gugatan, babarengan ngadamel, ngajual, janji bakal ngajual modél V9-B, toilet V9-C anu dilanggar Kohler masih dina jangka waktu perlindungan patén ZL201330193853.8, nami tina patén desain "jamban", Jingdong pikeun anu parantos didadarkeun di luhur Éta kalakuan nyayogikeun platform e-commerce, sareng jual sareng janji IKEA pikeun ngajual jamban V9-B sareng janji bakal ngajual jamban V9-C tanpa ijin penggugat ogé mangrupikeun palanggaran tina patén.

Kohler naros ka pengadilan pikeun maréntahkeun Zhejiang Weiwei sareng Shanghai Weiwei pikeun geuwat ngeureunkeun pabrik, ngajual, ngajangjikeun pikeun ngajual produk anu ngalanggar, sareng ngancurkeun sadaya produk anu ngalanggar sareng cetakan anu aya hubunganana pikeun produksi produk anu ngalanggar. Dina waktos anu sami yén Weiwei langkung ti 200 toko ogé ngajual produk anu ngalanggar, maka karugian ékonomi sareng biaya litigasi anu lumayan jumlahna 14,208,850 yuan, anu jumlahna 420,850 yuan biaya litigasi anu lumayan, kaasup 400,000 yuan tina biaya pengacara, biaya notaris 20,850 yuan. Salaku tambahan, Ikea maréntahkeun mayar 620850 yuan pikeun karugian ékonomi sareng biaya anu lumayan, kalebet 420,850 yuan kanggo biaya anu lumayan, kalebet 400,000 yuan kanggo biaya pengacara sareng 20850 yuan kanggo biaya notaris.

Zhejiang Weiwei, Shanghai Weiwei nunjukkeun dina pertahanan, produk anu ngalanggar sareng patén anu dimaksud, henteu sami sareng sami, henteu kana ruang lingkup panyalindungan patén anu dimaksud, bahkan upami produk anu ngalanggar asup kana ruang lingkup perlindungan patén anu dimaksud, jumlah klaim penggugat teuing tinggi, nyungkeun pengadilan pikeun nolak sadaya klaim gugatan.

IKEA nyatakeun yén éta satuju sareng pertahanan Zhejiang Weiwei sareng Shanghai Weiwei, sareng nyatakeun yén produk anu ngalanggar anu dijual ku IKEA ngagaduhan sumber hukum, henteu kedah tanggung jawab, saluyu, nyungkeun pengadilan pikeun nolak sadaya klaim penggugat.

Saatos dédéngéan, Pengadilan Harta Inteléktual Beijing ngayakeun yén patén éta masih dina jaman validitas, sareng produk anu ngalanggar sareng produk anu ngalanggar dina penampilan seueur kamiripan, Zhejiang Weiwei, Shanghai Weiwei dina sidang pengadilan ngakuan palaksanaan pabrik na. , sale, jangji bakal ngajual produk anu ngalanggar, sahingga mangrupikeun palanggaran hak patén anu dinikmati ku Kohler, bakal nanggung tanggung jawab sipil anu saluyu. IKEA henteu ngagaduhan kalepatan subyektif, sareng henteu kedah nanggung tanggung jawab éta.

Pengadilan conto munggaran maréntahkeun Zhejiang Weiwei sareng Shanghai Weiwei pikeun geuwat ngeureunkeun pabrik, ngajual sareng ngajangjikeun pikeun ngajual produk anu ngalanggar, sareng Taizhou Ikea pikeun geuwat ngeureunkeun jual sareng janji pikeun ngajual produk anu ngalanggar, sareng nolak paménta Kohler pikeun ngancurkeun sadaya produk anu ngalanggar. sareng kapang anu aya hubunganana. Dina waktos anu sami maréntahkeun Zhejiang Weiwei, santunan Shanghai Weiwei pikeun gugatan Kohler (Cina) Investment Company Limited karugian ékonomi 200,000 yuan, 60,850 yuan dina biaya litigasi. Sareng mayar 1400 yuan kanggo biaya panarimaan kasus.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X