neangan Pilarian situs

Komponén Faucet Dapur sareng Bahan

carana ngumpulanBlog 1477 0

Komponén Faucet Dapur sareng Bahan

Keran dapur anjeun mangrupikeun bagian anu paling sering dianggo di dapur anjeun. Naha anjeun nuju mésér atanapi milari bagian ngagantian, ieu anu anjeun kedah terang ngeunaan faucet dapur.

Komponén Faucet Tilelep Dapur Tinjauan

bagian keran dapur gambaran umum

Sateuacan mésér keran énggal, léngkah anu munggaran nyaéta pikeun netepkeun dimana tempat tilelepna. Ukuran, bentuk sareng fitur na bakal nangtoskeun dimana keran kedah dipasang sareng sabaraha lébar kedahna.

Ogé pastikeun anjeun ngukur jangkungna spout. Idéalna, éta kedahna cukup luhur pikeun ngabersihan panci anu paling jero, tapi henteu saukuran cai na percikan nalika pencét kana tilelep. Anjeun bakal hoyong pastikeun aya cukup rohangan di tukangeun sareng di samping spigot pikeun ngabersihan awak spigot sareng nganggo gagangna kalayan nyaman.

Aerator

Mimitian di luhur keran, nyaéta bagian (biasana didamel tina bolong). Éta ngabagi aliran cai kana sababaraha aliran anu langkung alit, éncér cai na ku hawa. Aerator ngirangan jumlah aliran cai bari ngajaga perasaan aliran tekanan tinggi. Ieu pisan ngirangan jumlah percikan dina tilelep.

Muncang cai

Muncang keran mangrupikeun bagian mimiti anu paling diperhatoskeun ku jalma; nyaéta bagian anu mawa cai tina awak kana tilelep. Desain na tiasa has. A spout lempeng nyadiakeun jangkauan panjang sareng profil low. Muncung gooseneck ngagaduhan bentuk melengkung anu luhur, elegan. Éta merenah nalika ngeusi pariuk jero sareng loyang. Desain hook melengkung Shepherd, sapertos nami namina, nyayogikeun sakedik misteri bari nyayogikeun tambahan ijin. Muncung artikulasi gaduh sababaraha sendi, ngamungkinkeun anjeun ngarahkeun aliran cai dimana diperyogikeun.

Saluareun pertimbangan gaya ieu, penting pikeun ngantisipasi kumaha anjeun bakal nganggo spout di dapur. Pucuk tarik kaluar ngagaduhan nozel anu tiasa ditarik anu eureun di curug. Pucuk tarik kaluar aya sababaraha gaya sareng dilaksanakeun ku gravitasi.

Di sisi anu sanésna, spout pull-down (biasana dipasang dina desain gooseneck) meryogikeun pangkalan magnet atanapi penguncian pikeun nahanana nalika henteu dianggo. Aya ogé spout bébas-leungeun anu kabuka nganggo bantalan suku atanapi sensor gerak.

 

gagang

Nalika ngeunaan cecekelan keran pikeun muka sareng nutup klep, pilihan anjeun hiji atanapi dua. Pakem tunggal gampang dianggo pikeun jalma sagala umur sareng kamampuan. Éta tiasa dipasang dina luhur spout, dina dua sisi tina spout, atanapi di payun. Upami anjeun masangkeunana di gigirna, diperyogikeun liang anu misah. Faucét dua cecekelan gaduh cekelan tambahan pikeun hariwang, tapi daya tarik anu tetep pikeun fitur dapur anu pikaresepeun.

klep

Ilustrasi ku Harry Campbell

Pikeun ngendalikeun aliran cai sareng suhu, faucét ayeuna nganggo klep kartrij. Éta ngarangkep sadaya bagian damel dina unit anu gampang diganti (hartosna henteu aya mesin cuci pikeun ngagentos). Sababaraha klep didamel tina plastik atanapi logam. Tapi klep anu pangsaéna diwangun ku sapasang cakram keramik anu lemes, jarang anu bocor sareng teu kapangaruhan ku setoran cai anu sesah. Upami cakramna aya puing-puing na, aranjeunna bakal rengat. Janten pastikeun anjeun siram garis suplai cai anjeun sateuacan masang keran anjeun. (Jalur suplai cai nyambungkeun pipa cai panas sareng tiis di bumi.)

Klep kartrid beda-beda gumantung tina pembuatan sareng modél keran. Upami anjeun peryogi gaganti, mesen hiji langsung ti pabrikna.

awak

Awak keran nyaéta tempat cai panas sareng tiis nyampur sateuacan nembus bijil. Dina desain tunggal-liang, cai panas sareng tiis digabungkeun dina tuang sapotong, anu ogé ngandung klep. Jinis awak ieu sayogi dina desain gagang tunggal atanapi ganda.

Dina desain sasak, pipa anu nyambungkeun dua klep misah dicampurkeun sateuacan cai panas sareng tiis ngahontal outlet. Katingali ieu henteu umum, tapi kadang katingali dina desain jaman.

Pilihan katilu nyaéta awak lega anu meryogikeun tilu liang. Éta nyampur cai panas sareng tiis sapertos keran sasak, tapi pipa na disumputkeun handapeun konter.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Naon anu bakal dipasang keran? Ningkatna dek, dimana keran anu napel na tilelep, mangrupakeun pilihan paling umum. Upami aya cekap antara tilelep sareng témbok, pamasanganana saderhana. Peryogi liang dina loket atanapi tilelep.

Pilihan anu kadua nyaéta ngalereskeun keran kana témbok. Ieu gaduh kaunggulan ngaleupaskeun rohangan countertop sareng ngajantenkeun pembersihna langkung gampil. Tapi dina iklim anu tiis, ieu sanés ide anu saé pikeun témbok luar dimana pipa tiasa beku.

Pilihan bahan keran kuningan antik

Keran dapur penting pisan dina kahirupan urang. Kedah tiasa nyarios yén anjeun moal hirup tanpa keran. Abdi henteu terang sabaraha keran antik, keran ngagaduhan épék hiasan anu saé. Babarengan sababaraha gaya hiasan, éta mangrupikeun raos anu pikaresepeun. Tapi aya seueur keran antik anu kedah merhatoskeun nyalira, barina ogé, faucét antik gaduh kaunggulan sareng karugian anu tangtu, janten buru-buru sareng merhatoskeunana.

tambaga: Kauntungan pangbadagna tina faucets kuningan antik nyaéta sipatna stabil sareng henteu gampang ngaleungitkeun cét. Komo keran spol biasa kedah ngonpigurasi pikeun tambaga. Janten mangrupikeun keran tambaga kualitas luhur, janten, mangrupikeun bahan keran anu saé pisan.

Beusi sténless: keran antik stainless steel langkung di pasar. Éta ngagaduhan kaunggulan tahan maké sareng umur jasa anu panjang. Tapi nalika milih jinis bahan ieu, cobi pilih, barina ogé, pasar langkung stainless steel langkung handap.

Aluminium rohangan: ieu bahan kawilang anyar. Teu gampang keyeng warna bahanna ogé stabil pisan, sareng ogé ngagaduhan kaunggulan perlindungan lingkungan. Tapi keran antik aluminium luar angkasa produk kualitas inferior ogé seueur. Janten dina pilihan, anjeun kedah merhatoskeun.

bahan: alloy séng langkung lemah, tapi éta ogé gampang keyeng kana waktos. Paduan séng faucet antik murah tapi langkung seueur masalah, éta henteu disarankeun mésér.

Janten anjeun kedah ati-ati nalika milih kaca spion kamar mandi. Saatos milih sacara saksama, anjeun tiasa gaduh kasempetan langkung saé milih keran anu pangsaéna. Perkenalan keran antik ampir lengkep di dieu, upami anjeun gaduh pandangan anu béda tiasa diteruskeun sareng dibagi sareng anjeun.

Didatangan pasar keran anu nawiskeun produk berkualitas kalayan harga anu pangsaéna. Diajar langkung seueur ngeunaan faucet anu mahal sareng nami-nami anjeun tiasa milih tina rupa-rupa faucet LED murah anu aya di pasar.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X