neangan Pilarian situs

Keran gaya anyar henteu ngan ukur cai aman tapi hemat cai ogé

carana ngumpulanBlog 16379 0

Kadua, strukturna nyaéta novél. Kaseueuran keran énggal nganggo stainless steel atanapi piring keramik tambaga. Ngaliwatan payun sareng tukang, kénca sareng katuhu ngalihkeun dua piring keramik pikeun nyaluyukeun saklar keran sareng kontrol suhu cai. Sababaraha outlet keran ogé dilengkepan bolong stainless steel. Ngaleupaskeun cai mangrupikeun busa anu fleksibel, sahingga masarakat karaos lemes sareng teu raoseun, moal siram.

Katilu, aya sababaraha rupa fungsi. Jinis faucet énggal, sapertos séri induksi, langkung umum di kamar mandi hotél sareng balanja. Faucét dapur umumna bisa diputer sareng dipasang di tengah dua wastafel. Faucét sapertos kitu tiasa dianggo fleksibel sareng ogé ngirangan rohangan anu diilikan. Aya jinis keran baskom énggal sareng selang. Sarua jeung pancuran keur mandi.

Kaseueuran keran énggal ngagaduhan stainless steel atanapi inti keramik tambaga. Faucét ieu ngagaduhan dua potongan keramik anu sering caket. Tombol hurung / hurung keran sareng suhu cai dikontrol ku gerakan dua keramik ieu. Salah sahiji potongan tiasa ngésér dina arah anu sanés, sedengkeun anu sanésna dina posisi anu tetep. Bagéan anu tetep aya tilu liang, hiji kanggo cai panas, hiji kanggo cai tiis, anu katilu pikeun ngaleupaskeun cai, sareng anu sanésna ngan ukur hiji liang. Ku cara kieu, dua pelat keramik tiasa ngarahkeun seueur cai panas sareng cai anu bénten-bénten kana liang outlet pikeun dicampur sareng titik kontak anu béda, sahingga ngendalikeun suhu cai. Kusabab ketahanan ageman anu tinggi tina potongan keramik, keran jenis ieu langkung lami langkung lami tibatan faucet beusi. Standar internasional nyaéta 300,000 lawang sareng nutup.

Faucét anyar henteu ngan ukur inovatif dina strukturna, tapi ogé dina bentuk sareng penampilanana, panyorot hiasan mangrupikeun fitur anyar anu sanés. Permukaan keran jenis ieu ngagaduhan titanium, Chrome, baking cet, porselin sareng jinis keran anu sanésna, sareng Chrome stainless steel paling umum. Faucét berwarna ogé populér pisan, warnana beureum, konéng, hideung, biru, sareng sajabana, sareng tiasa dicocokkeun sareng kamar mandi, dapur sareng alat-alat sanésna, berperan dina hiasan. Dina watesan gaya, gagang keran sareng toko cai aya dina sababaraha warna, seuseueurna kalayan desain ramping. Produk high-end langkung unik dina bentukna. Salaku tambahan pikeun gagang buleud sareng melengkung anu biasa, aya gagang kerucut anu langsing sareng gagang segitiga tibalik, sami sareng gagang panto anu didamel tina kristal warna-warni, anu ditempatkeun dina baskom atanapi bak mandi salaku sapotong seni pikeun mareuman kageulisanana sacara umum tina parabot.

Tambih deui:keran dapur pangsaéna

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X