neangan Pilarian situs

Faucet Bocor? Berkarat? Naha Cai Cai Langkung Langkun? Leungeun Kana Kumaha Ngalereskeunna

carana ngumpulanBlog 2046 0

Judul Mandi Xiaoxin

Kumaha upami Faucet Clogged?

 / Unclogging Taps /

A keran anu ngoperasikeun 365 dinten sataun, utamina anu nganggo cai panas sacara teratur, pasti bakal kasumbat ku limescale. Kana waktosna, cai anu kaluar tina keran janten langkung alit sareng alit, anu mangaruhan pisan pangalaman ngagunakeun keran.

Ngan nganggo bola katun skimmed, celepkeun kana sajumlah cuka bodas sareng bebereskeun kana keran sakitar 5 menit.

Saatos 5 menit, buka keran deui sareng tingali, aliran cai langsung janten langkung ageung ~.

 

 / Unclogging Sirah Pancuran /

Seueur rerencangan pancuran bumi di bumi henteu ngahasilkeun cai kalayan lancar saatos dianggo bari. Aranjeunna bahkan henteu tiasa ngrasakeun kanyamanan mandi anu saé ~.

Hayu cobian sakedik cuka bodas dina kantong plastik sareng bungkus sirah pancuran sakitar 30 menit. Sirah pancuran bakal saageung anyar ~!

 

 / Unclogging Tilelep /

Tilelep ngahaja tersumbat? Tong hariwang, tuang cuka bodas sareng baking soda kana wastafel dina rasio sakitar 1: 1, kahareupna.

Kurang tina samenit, tilelep tiasa langsung teu diblokir, konci na henteu kotor tangan oh.

 

 Transformasi Faucet Tingali Liwat

 / Mempermudah aksés ka cai /

Tilelepna leutik teuing sareng leres henteu merenah pikeun nganggo ember ageung pikeun néwak cai.

Ngan ukur nambihan sekop alit atanapi botol plastik ageung dihareupeun keran, anjeun tiasa gampang néwak cai ~ moal bocor oh.

 

 / Gampang Ngumbah Tangan /

Upami keran jauh teuing di bumi, teu genah ngumbah panangan anjeun. Anjeun tiasa sacara gampil ngarengsekeun masalah ieu ku ngarobih botol plastik anu dianggo sakedik.

Ngumbah botol palastik lami sareng neukteuk handapeun.

Teras pasang langsung kana keran supados anjeun henteu kedah ngeluk tungkul nalika ngumbah panangan! Éta ogé nyegah percikan cai.

 

 / Santika-Bukti /

Sababaraha réréncangan urang nganggo keran gaya kuno di kamar mandi di bumi, anu dipasang di luhur sareng nyiramkeun awakna upami henteu ati-ati. Ngajarkeun anjeun trik, botol plastik tiasa méréskeun masalah.

Mimiti, tandana satengah luhur botol plastik teras diteukteuk dibuka ku alat.

Transkrip: Urang cirian botol plastik heula. Teras diteukteuk ku alat.

Transkrip: Catetan: posisi cincin sungut tiasa diteukteuk atanapi henteu, gumantung kana ukuran keran. Saatos motong, kami nganggo gunting pikeun ngawangun pasisian kasar (pikeun nyegah motong leungeun).

Salajengna, pasang tutup botol palastik bérés kana keran.

Transkrip: Kami nempatkeun botol plastik potongan kana keran.

Tameng keran saderhana bakal ngalakukeun éta, sahingga aliran cai gaduh busur anu tangtu, nalika ngumbah hal-hal henteu bakal Santika, tapi ogé pikeun ngatur arah aliran cai ~ éta.

Naskah: Éta. Sakumaha anjeun tiasa tingali, aliran cai melengkung sareng langkung gampang ngumbah barang.

 

 Kumaha anjeun Ngalereskeun Faucet Leaky?

   Faucét anu rusak sareng sering ngalaman masalah sanés bakiak mangrupikeun kabocoran. Kumaha ngalereskeun keran bocor nyalira?

Mimiti, buka piring panutup palastik dina luhur keran, teras anggo alatna pikeun nyabut sekrup di handapeunana.

Transkrip: Nalika anjeun mukakeunana, anjeun tiasa ningali sél na. Kami leupaskeun. Pry tina piring panutup palastik dina luhur cekelan keran.

Sakali anjeun parantos nyabut sekrup, cabut gagang keran.

Transkrip: Sakali éta henteu dikonci, kami bakal nyandak cecekelan keran.

Tungtungna, anggo alat pikeun ngencarkeun sekrup. Biasana keran bocor sabab oborna leupas, janten kenceng waé sekrup pikeun nyegah kabocoran.

Transkrip: Salami urang ketang ku rengkuh, urang saé pikeun indit.

 

 Kumaha Cara Ngabersihan Faucet kalayan Cerdas?

 / Turun /

Entong buru-buru tuang sésa saos tomat, celupkeun jumlah saos tomat anu leres dina bagian karat tina keran, cicing sakitar 5 menit, teras usap ku kaen anu baseuh, karat langsung kaluar tanpa tilas .

 

 / Cabut Noda Cai /

Potong jeruk nipis satengahna sareng gunakeun kanggo ngusap keran. Kurang ti 2 menit, keran langsung beresih sareng ngagurilap!

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X