neangan Pilarian situs

Cerdas, Tanpa Kontak, Crossover janten Mainstream! Paparan Mandi Merek Asing Anyar

carana ngumpulanBlog 2497 0

Dapur Sareng Mandi. Dapur Sareng Judul Mandi.

Dina paruh kadua taun ieu, perusahaan kamar mandi asing parantos ngaluncurkeun produk énggal. Kalayan kabutuhan kaséhatan, sajumlah perusahaan pikeun ningkatkeun panilitian sareng pamekaran kamar mandi pinter, Kohler, sareng dugi ka rak keran tanpa kontak anu anyar, sababaraha perusahaan ngaluncurkeun wc pikeun ngadeteksi frékuénsi produk kaséhatan. Salaku tambahan, produk kamar mandi nunjukkeun karakteristik lintas-wates anu langkung ageung, sapertos kombinasi kabinét sareng kabinet anu diluncurkeun ku perusahaan, sababaraha perusahaan bakal maénkeun lomari kamar mandi kana tabel ganti baju. Tina produk anyar ieu, sigana produk kamar mandi janten langkung téknologi sareng ramah-pangguna, sareng maénkeun peran anu langkung ageung dina kahirupan bumi.

 

Mandi calakan

Köhler

Faucet Induksi Non-Kontak

Epidemi neo-radang paru-paru parantos ngiringan gelombang anyar kasempetan pangwangunan pikeun produk kamar mandi anu henteu kontak, sareng taun ieu Kohler ogé ngaluncurkeun keran pinter anu teu tiasa dikontak, "Mayak Rumah Tangga Sensor Faucet", anu tiasa dianggo tanpa touch pikeun ngumbah tangan, masak sareng beberesih rumah tangga. Kalayan sénsor sénsitip na, cai kaluar sareng gelombang leungeun anu saderhana, sareng salami opat menit, éta tiasa dianggo pikeun ngumbah leungeun dina prosés beberesih "tujuh léngkah". Produk anu bijaksana ieu ogé gampang dipasang, kalayan seueur modél anu sayogi sareng henteu kedah ngadamel liang tambahan dina baskom, sareng henteu kedah nyayogikeun poténsi panggunaan jangka panjang nganggo batré AA5.

 

Megapolitan

Téhnologi Voiceiq

Sistem ieu tiasa dianggo dina sababaraha produk keran, pangguna langsung tiasa nyarios keran pikeun ngahurungkeun cai, maka cai na bakal mimiti ngalir, sareng nalika nganggo sabun, keran sacara otomatis bakal dipareuman salami 20 detik, teras hurungkeun deui salami 10 detik nalika anjeun kedah siram cai. Bilas. Salaku tambahan, pamaké tiasa ngadamel pamundut khusus sapertos "Tuangkeun kuring sagelas cai" sareng keran bakal otomatis dilakukeun dina cue.

 

Toto

Aplikasi Mandi Kanggo Kamar Mandi Sapinuhna

TOTO ngaluncurkeun aplikasi kamar mandi pikeun pasar Jepang tanggal 1 Séptémber, ngadukung produk anu tiasa dioperasikeun ngalangkungan aplikasi anu ngiringan, sapertos ngagunakeun aplikasi pikeun ngendalikeun bak mandi ka beberesih sateuacana angkat ka bumi, ngahurungkeun pemanasan mimiti, nyiram cai mimiti, sareng sajabana, ogé netepkeun operasi khusus pikeun dilakukeun sacara otomatis dina waktos-waktos khusus. Dilaporkeun yén sajumlah séri kamar mandi mainstream TOTO tiasa dikontrol ku APP atanapi kadali jarak jauh anu cocog.

 

NITTO CERA

Omu

NITTO CERA, perusahaan kamar mandi Jepang, nembé ngaluncurkeun produk pinter anu disebut "omu", anu tiasa disimpen dina bak wc pikeun raos konsumsi cai WC sareng ngagambarkeun éta dina aplikasi sélulér sacara langsung. Pikeun ngagunakeun aplikasi ieu, anjeun kedah masang aplikasi dina sepuh anjeun sareng telepon anjeun nyalira, kalayan telepon kolot anjeun salaku pamancar sareng telepon anjeun nyalira salaku panarima. Produkna ogé ngahasilkeun riwayat jamban pikeun ngabayangkeun sababaraha kali jalma parantos nganggo jamban, ogé ngalaporkeun ka pangguna dina akhir dinten tentang kumaha jalanna dinten.

 

Panawaran Pancuran

Grohe

Hujan Aktivasina Pancuran

Pancuran Tangan Grohe Smart Activated énggal gampang pindah antara Pancuran Hujan anu nyegerkeun, Smart Activated sareng Radical anu santai kalayan kontrol dina tonggong, sareng sayogi dina ukuran 130mm atanapi 150mm. Pikeun hujan sareng bersinar, fungsi konci gancang Grohe nyegah anjeun tina baseuh deui, jéntré alit anu bakal ngaraos raoseun ogé.

 

Beneran

Sistem Pancuran Nebia

Moen nembé ngaluncurkeun Sistem Rainshower, anu ngagunakeun téknologi semprot dipaténkeun pikeun nyiptakeun dua kali liputan cai ngalangkungan atomisasi, sanggup ngahémat dugi ka 45% cai dibandingkeun sareng pancuran konvensional. Pangguna tiasa ngalih kamar mandi ka luhur sareng ka handap pikeun nyocogkeun ka jangkungna anu béda sareng kabiasaan mandi, sareng liang jet témbok nyayogikeun pangalaman sapertos spa. Produkna ramah lingkungan sareng bentuk-fokus, kalayan bentuk sirkular anu sipatna téhnis sareng futuristik, ngajantenkeun pangalaman pancuran anu langkung pikaresepeun tibatan showerhead tradisional.

 

 

Bradley

Washbar

Merek kamar mandi Amérika Bradley nembé ngaluncurkeun produk anu ngagabungkeun sabun, cuci tangan sareng fungsi pengeringan dina hiji, sareng namina WashBar. Unggal fungsi dilengkepan ikon anu saluyu sareng indikator LED, kalayan desain anu saé, nampilkeun rasa téknologi lengkep.

 

Kludi

Faucet Series BOZZ

Kludi parantos ningkatkeun tingkat keran BOZZ taun ayeuna, sakali deui nga-garisikeun garis-garis saderhana sareng proporsi klasik tina keran pikeun ngahontal kasaimbangan anu leres sareng pelangsingan. Faucet sayogi di tilu jangkung pikeun nyocogkeun baskét anu béda, sedengkeun perpanjangan langsing tina gaya dipasang témbok langkung ningkat ningkatkeun suasana elegan ruang sareng gaya hirup. Kumpulan BOZZ anu anyar ngagaduhan permukaan hideung obsidian matte kalayan tékstur anu hipu sareng finish matte anu nyumputkeun lampu logam anu tiis, ngahasilkeun rasa misteri sareng kahaneutan.

 

Kallista

Koléksi Tengah Taman Kulon

Kallista, mérek keran high-end Kohler, ngaluncurkeun koléksi "Central Park West" dina usum gugur, anu kalebet sadayana tina keran dugi ka liontin. Désainer ngahaja nyuling detail tina objék sajarah, sapertos jig produk abad ka-20, sareng nyaluyukeunana supados pas sareng koleksi. Huruf C sareng H, ngagambarkeun cai panas sareng tiis, digedéan dina dua gagangna pikeun nekenkeun perhatian kana detilna.

 

Kabinet Mandi, Washbasin

Villeroy & Boch

Lemari Mandi Antheus

Villeroy & Boch nembé ngempelkeun séri kabinét kamar mandi Antheus, anu mangrupikeun produk gaya Bauhaus anu khas kalayan fokus kana kesederhanaan sareng kepraktisan. Dina waktos anu sasarengan, éta mangrupikeun produk anu nyusun méwah, nyayogikeun kapasitas anu ageung, rohangan panyimpenan sababaraha kategori, anu tiasa nyimpen perhiasan, kosmétik sareng objék sanés. Salian ti lomari kamar mandi, koleksi Antheus ogé kalebet tilelep, jamban sareng kaca spion.

 

HEWI

Cekungan Modular

Dina waktos anu ngabahekeun bumi khusus nyapu dunya, mérek kamar mandi Jérman HEWI deui ngasongkeun ideu anyar ngeunaan kustomisasi kamar mandi, ngaluncurkeun produk baskom modular. Pamaké tiasa milih asesoris numutkeun kabutuhan masing-masing, kalebet rak anduk, kurung, sareng sajabana, pikeun mastikeun yén objék umum aya dina jangkauan. Salaku tambahan, desain langsing baskom mangrupikeun ciri konci produk ieu.

 

Perumahan

MK Series

Housetec, perusahaan dapur sareng kamar mandi Jepang, nembé ngaluncurkeun MK Series, produk anu ngahijikeun countertops dapur sareng kabinét kamar mandi dina hiji, ngamungkinkeun para pangguna ngaraosan raoseun bahkan di rohangan anu langkung alit. Produk anyar ogé nawiskeun langkung seueur pilihan kustomisasi, sapertos kabinet eunteung atanapi rak kanggo barang alit. Panto ogé sayogi dina sababaraha warna pikeun nyocogkeun ruang dapur atanapi kamar mandi anu béda.

 

Bravat

Kabinet Kamar Mandi Lodloyd

Produk anyar kamar mandi Bravat diluncurkeun dina 2020, penampilan abu grunge pikeun ngagabung sareng warna tabrakan emas strip hiasan, anggun tanpa kaleungitan pantun. Prosés dina patuh ketat sareng standar lingkungan nasional E1, kabinet didamel tina multi-lapisan kai padet, perlakuan veneer melamin, anu sacara efektif tiasa manjangkeun umur kabinét kamar mandi kai; Desain kabinét master-overhanging anu dipasang dina témbok, rohangan baseuh anu terisolasi, gampang diusap lantai; 1250 derajat baskom keramik suhu luhur, glaze beresih sareng lemes, henteu gampang kokotor; definisi tinggi-eunteung pasti eunteung jelas, palinter ngagunakeun rohangan tukangeun eunteung, neundeun fléksibel, indah sareng rapih.

 

Produk husus

Inaxinax

S400 Series Suites

Arsitéktur Jepang unggul dina nyiptakeun kaéndahan anu teu aya tandinganna ku cara ngagunakeun cahaya sareng bayangan anu halus, sareng séri INAX Inax S400 nyayogikeun kasenian ieu ka rohangan kamar mandi. Toilét suite na didamel tina téknologi keramik unik "Water Porcelain Super Clean" INAX, anu ngagaduhan permukaan anu leueur sareng tahan gores pikeun nyegah pembentukan skala sareng noda, sareng ngan ukur meresihan sadidinten saderhana, janten tiasa siga anyar; desain baskom langkung seueur nganggo kurva manusiawi "kuadrat sareng buleud. ", Nyiptakeun juru buleud, ningkatkeun kasalametan kamar mandi; sistem pancuran ngandung pancuran overhead sareng pancuran tangan, katingalina kontur lemes sareng rada ketang, gampang pisan dianggo, ngan ukur ngatur keran, anjeun tiasa nyaluyukeun jumlah aliran cai sareng suhu. Pencét di dieu pikeun langkung seueur rinci: S400 Suite - Gabungan cahaya sareng kalangkang.

Lixil

Faucet SATO

Dina taun-taun ayeuna, Lixil parantos ngadorong jamban SATO pikeun pasar Asia Tenggara sareng Afrika pikeun ngabantosan masarakat di daérah-daérah éta kalayan masalah toilet. Taun ayeuna, Lixil ngawangun kasuksésan éta ku keran SATO, anu tiasa dianggap salaku stasiun cuci tangan novél kalayan rohangan pikeun sabun dina hiji sisi, rujukan pikeun radang paru-paru neo-koronér anu ceuk Lixil tiasa dicegah ku ngosok leungeun ku sabun sareng nyutat data UNICEF yén 40 persén penduduk dunya henteu ngagaduhan fasilitas pencuci tangan dasar di bumi. Ngaluncurkeun produk ieu.

 

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X