neangan Pilarian situs

kawijakan pengiriman barang

Métode pengiriman barang
Dimana urang tiasa ngintunkeun pakét ka?
Urang tiasa ngintun ka kalolobaan nagara di dunya.
Punten eusian lokasi nagara anjeun nalika nempatkeun tatanan anjeun.

Naon metoda pengiriman ditawarkeun, sareng naon waktos pengiriman barang masing-masing?
Kami nyayogikeun pengiriman barang gratis di 48 nagara! Sadaya bungkusan dikirim ku UPS atanapi USPS ékonomi atanapi jasa standar. Nalika urang nganggo gudang séjén di benua Amérika Serikat, urang tiasa ngintunkeun unggal produk di gudang béda-béda pikeun nyalepetkeun pangiriman. 1 dinten ngolah dinten, jaminan pangiriman gancang!
Atanapi éta bakal nyandak sakitar 10 -20 dinten ti China.

Naon harga pengirimanna?
Ayeuna, sadaya produk kami gratis. Konsumén henteu kedah mayar parangko.

展开 更多
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X