neangan Pilarian situs

balik deui

Filter ku harga

saringan

x
展开 全部
Filter ku harga:

Tarik Karét

Kolot dapur sareng tarik nyembur mangrupikeun campuran saderhana. Dibandingkeun sareng keran tradisional, selang cai dapur anu tarik di taun-taun ayeuna tos ngarobih masalah sanitér pikeun henteu tiasa ngabatalkeun tina alat dapur, bahan-bahan, sareng tilelep, sareng selang anu anjeun tiasa narik kaluar 50cm, sareng anjeun tiasa. bilas sagala jinis hal anu anjeun resep. Jenis keran ieu umumna ngagaduhan tilu fungsi toko cai, jinis mandi, bentuk kolom, bentuk cai tunggal liang, gampang dipasang, bahan kuningan padet, dipikacinta pisan ku konsumen. Mésér keran dina wéb, anjeun tiasa nganggo kupon 10%, ngatur pangiriman dina dua dinten kerja, sareng nampi barang salami 7 dinten!

Némbongkeun 1-12 hasil 26

最多 添加 进入 4 个 对比 项目

至少 添加 2 个 对比 项目

产品 对比隐藏
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X