neangan Pilarian situs

Kamar Mandi Tiasa Direnovasi !!! Mandi Jalma Bakal Nyaho

carana ngumpulanBlog 6036 0

Sakola Bisnis Mandi 2020-11-27

Mandi sareng dapur, tiasa janten rohangan anu paling seueur dianggo di bumi. Sacara relatif nyarios, kamar mandi mangrupikeun lingkungan anu langkung rumit. Sareng hiasan penting pisan pikeun unggal kulawarga, ngagaduhan kamar mandi anu bersih, bersih sareng rapih tiasa nyandak rélaxasi anu hadé. Dinten ayeuna, hayu urang ngobrolkeun ngeunaan prosés renovasi kamar mandi. Sing saha anu badé ngarobih kamar mandi na dina waktos anu caket, entong sono!

 

Renovasi Kamar Mandi Klasifikasi

Hiasan kamar mandi utamina ngalibatkeun ubin témbok sareng barang saniter dua aspek prosés konstruksi sakitar: ubin témbok ubin → siling → ubin paving → pamasangan jamban, wastafel, bak → pamasangan nyambungkeun pipa drainase → pamasangan lampu, stop kontak, kaca spion → pamasangan tina anduk sareng asesoris perangkat keras anu sanés.

 

Aliran prosés Perbaikan Saniter

1 / Counter basin: lebetkeun bolts ékspansi pulas pageuh, ngagantungkeun pipa baskom teras nahan baskom dina rak kanggo mendakan tingkatna, cai dihubungkeun kana baskom pikeun ngalempengkeun, teras nyambung ka cai.

2 / Mandi: Léngkah-léngkah pamasangan anu leres nyaéta masang pamandian heula teras masang cai, teras masang cai saatos nutup pageuh ku dempul, sareng akhirna coba tingkat sareng mendakan anu leres.

3 / Pancuran: orifice cai tiis sareng panas kalayan pipa uji pikeun mendakan tingkat, ukuran bagian pondok anu diukur dipasang dina beulian saatos pancuran tambaga inlet minyak palapis timah, bungkus sareng kencengkeun kacang, dipasang dina témbok saatos pipa tambaga luhur dipasang dina tee palabuhan, sareng akhirna dipasang dina témbok ku sekrup kai.

4 / jamban: mimiti parios pipa downspout taneuh, sajajarkeun sungut pipa saatos ngagambar tanda anu saé, nyabak liang, teras oleskeun dempul nyetél kacang karét anu hadé. Dina bagian tukang bak cai dua liang sisi pikeun nyieun tanda anu saé, nyabak liang teras lebetkeun baud sareng pulas pageuh. Saatos ngaco kacang kana tukang bak, pasang bagian tukang bak kana siku, pasang dalapan panto, lengkokkeun garpu lampu teras lebetkeun panto drifters sareng dalapan panto.

 

Aliran prosés renovasi sacara umum

1 / Ngembangkeun program: Pikeun renovasi parsial kamar mandi, anu pangpayunna nyaéta mastikeun proyék pembongkaran sareng renovasi bagian anu ningkat tina situs, langkung saé pikeun ditingali ku para ahli di bumi, gumantung kana kaayaan situs sareng kabutuhan anu gaduhna pikeun nangtoskeun proyek pembongkaran sareng renovasi. Sababaraha urang ngan ukur kedah ngarobih témbok, teras ubin lantai tiasa ditingalkeun. Sababaraha urang hoyong ngalaksanakeun sadayana renovasi, sareng sababaraha ogé hoyong mindahkeun témbok luar kamar mandi, ngarobih rohangan janten langkung ageung atanapi alit, atanapi ngajantenkeun pisah anu baseuh sareng garing. Sadaya ieu kedah ditilik dina situs pikeun ningali naha éta cocog dilakukeun sareng tiasa dilakukeun. Teras ku ngartos kabiasaan anu bogana, tekad awal perabotan fungsional sareng susunan saklar stop kontak di kamar mandi, tangtoskeun program pangwangunan sareng renovasi awal.

2 / Demolition of protection lawas: Upami gang di luar kamar mandi anu disimpen, kasus ubin lantai jero ruangan, ogé perluasan kamar mandi saluyu sareng lantai kamar di sisi sanés témbok, kedah ngalakukeun padamelan anu hadé. pikeun nyingkahan karusakan dina taneuh dina prosés sambel sareng ngarusak, nanganan bata runtah. Perlindungan panarjamah pikeun lantai bakal diteundeun dina tilu lapisan, anu mimiti, lapisan pilem panyalindungan busa khusus Panasonic diletak dina lantai, lapisan kertas bergelombang ditambihan di luhurna, sareng akhirna lapisan papan salapan tingkat geus diteundeun. Tilu lapisan panyalindungan pikeun mastikeun yén taneuh dina prosés pangwangunan tanpa karusakan.

3 / Pembongkaran konstruksi lami: saatos parantosan tindakan pelindung, mimiti sadayana, fasilitas kamar mandi, kurung sadayana dipiceun. Henteu dianggo pikeun ngabersihkeun, masih kénéh aya bracket anu disimpen dina posisi anu tetep pikeun ngajagi. Salajengna nyaéta panggunaan palu listrik sareng alat-alat propésional anu sanés pikeun ngaleungitkeun lalangit, ubin témbok, ubin lantai. Upami pola ruang angkasa parantos robih, témbok saluyu dihapus sareng tembok anyar didamel. Pikeun kamar mandi témbok masonry énggal, pikeun nyegah kabocoran di handapeun, prosés resmi nyaéta jangkungna sakitar 375px di luhur taneuh ku semén ngawangun balok lantai tahan cai, teras bata di dinya.

4 / Karya disumputkeun: renovasi kamar mandi pikeun nambihan sajumlah saklar stop kontak, pipa ledeng, atanapi saklar stop kontak lami pikeun ngalaksanakeun perpindahan, pikeun minuhan pola anyar kabiasaan panggunaan masarakat. Pikeun mastikeun kualitas karya anu disumputkeun sareng layanan purna jual, biasana diperyogikeun pikeun nyirian lokasi dimana garis anu lami sareng anu anyar disambungkeun sareng panel kosong atanapi stop kontak anyar. Upami aya masalah, gampang milarian poin anu bermasalah nalika ngalereskeun. Dina pilihan kabel, pipa cai, langkung saé pikeun ngahijikeun panggunaan kabel Panda, pipa cai Pilsa sareng mérek terkenal anu sanés, pikeun muterkeun rékayasa anu disumputkeun di handap ieu.

5 / Watering leveling: pikeun ngaleupaskeun tembok bata sareng lantai sareng tembok énggal, permukaanna sareng leveling semén, garing sareng sikat dua kali lapisan tahan cai. Saatos lapisan tahan cai parantos réngsé, anjeun tiasa ngaspal ubin témbok énggal, sareng masang siling, anu paling caket kana taneuh anu bunderan témbok témbok henteu némpelkeun. Saatos éta, taneuh di kamar mandi pikeun ngalaksanakeun tés tahan cai khusus, nyaéta, lantai kamar mandi dibungkus, disuntik ku tingkat cai anu tangtu, tandana. Janten 24 jam engké pikeun niténan naha tingkat cai na robih, pikeun mastikeun yén lapisan tahan cai tanpa kabocoran, sareng garing sateuacan paving tile.

6 / beberesih instalasi: Akhirna, pamasangan alat saniter, alat sareng asesoris sapertos jamban, panto geser pancuran, bak mandi, rak anduk, sareng sajabina. Prosés ieu ngalibatkeun liang pengeboran dina témbok, janten prosés standar pagawé konstruksi bakal nganggo kertas Amérika pikeun nandaan garis proyék anu disumputkeun aslina, supados henteu ngarusak jalur pipa nalika dipasang pangeboran alat. Tangtosna, tong hilap ngalengkepan padamelan ngabersihkeun situs, pikeun mastikeun yén pamilik situs bersih sareng rapih.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X