neangan Pilarian situs

Kamar Mandi Di Bumi, Milih Toilét Tembok? Atanapi Lantai Toilet Toilet?

carana ngumpulanBlog 6772 0

Judul Mandi Xiaoxin

Renovasi memang seueur anu kedah dipikirkeun, nyandak kamar mandi, aya kana wc témbok sareng lantai solokan dua pilihan, janten kumaha urang kedah milih anu dua ieu? Dinten ieu kami bakal nganalisis bédana sareng kaunggulan sareng karugian tina dua jinis jamban, kalayan gancang ngartos éta.

 

Naon jamban na témbok?

Toilét dina témbok disebut ogé jamban gantung. Éta diwangun ku bak cai dina témbok sareng liang paréd di luar. Ieu ngahémat rohangan sareng masihan rasa gaya ka jamban, nambihan hawa kelas luhur ka kamar mandi urang.

 

Naon jamban solokan lantai?

Jamban solokan lantai mangrupikeun jinis paling umum tina wc anu urang gaduh, dimana jamban solokan ka handap. Ruangan solokan sering sapertos jamban di lantai luhur sareng pipa saluran pembuangan ngalangkungan lantai, ngadamel tikungan dina hateup handap, teras lebet kana pipa drainase, anu sering urang anggo ayeuna.

 

Mangpaat jamban dina témbok

1 value Nilai luhur

Toilét dina témbok tiasa kakeunaan bagian luar pipa solokan anu teu katingali pikeun disumputkeun, henteu deui ningali rupa-rupa pipa, ningkatkeun suasana haté jalma, tapi ogé ngantep rohangan dina waktos langsung janten ageung sareng lega.

2 、 Gampang dibersihkeun

Pikeun sababaraha jalma anu ngagaduhan jimat kabersihan, jamban dina tembok cocog pisan. Teu ngagaduhan sesah pikeun ngabersihkeun juru anu maot, janten wc gampang pisan dibersihkeun.

3, genah pikeun mindahkeun

Upami jamban dina témbok kedah ngarobih posisina, éta ogé merenah pisan pikeun mindahkeun, tanpa aya larangan.

4 、 Low noise

Sacara umum, bak cai tina wc biasa langsung nyambung kana liang kubur, janten nalika nyeuseuh WC, sora cai ngalirna tarik pisan, sareng sora ieu tiasa mangaruhan jalma séjén. WC-témbok disumputkeun dina témbok kusabab bak cai na disumputkeun dina témbok, janten sora cai siraman alit pisan.

 

Kalemahan jamban dina témbok

1 、 Gampang putus

Bagian internal tina wc-témbok rusak gancang.

2 、 ow kapasitas beban-bantalan

Dina watesan kapasitas beban-jamban WC, kapasitas beban-témbok WC-baris langkung handap tibatan WC-baris.

3, Perbaikan henteu raoseun

Pisan teu merenah pikeun diropea, sakali wc gaduh masalah, éta pisan repot pikeun ngalereskeun sareng témbokna kedah diteureuy.

 

Mangpaat tina toilét underdrain

1, noise siram relatif leutik, ampir tiasa disebut jempé.

2, gaya siram langkung kuat, langkung gampang siram tina kotoran taat kana permukaan wc, siram pisan beresih, janten jamban katingali bersih sapertos anyar.

3, pangaruh anti bau dibanding toilét anu sanés langkung saé, ngaleungitkeun bau kamar mandi.

 

Karugian tina WC drainase handap

1 、 Nalika siram, anjeun kedah nyimpen cai kana permukaan cai anu luhur pisan sateuacan anjeun tiasa ngécéskeun kotoran kalayan bersih, sareng umumna nganggo 8L dugi 9L cai pikeun ngahontal tujuan siram, nyaéta limbah cai dibandingkeun sareng jinis sanés tina jamban.

2 、 Diaméter pipa solokan sakitar 56 cm, upami anjeun tuang tisu wc kana WC, siramna bakalan bakiak.

Naha éta wc témbok atanapi WC solokan lantai, aya kaunggulan sareng kalemahan, kumaha milih pilihan khusus atanapi numutkeun kabiasaan pribadi pikeun dipilih, kanyataanna, gumantung kana faktor naon anu anjeun langkung ngahargaan.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X