neangan Pilarian situs

Syarat sareng katangtuan

SYARAT SARENG KATANGTUAN

IHTISAR

Halaman wéb ieu dioperasikeun ku tim www.wowowfaucet.com. Sapanjang halaman wéb, istilah "kami", "kami" sareng "kami" tingal tim www.wowowfaucet.com. www.wowowfaucet.com nawiskeun halaman wéb ieu, kalebet sadaya inpormasi, alat sareng jasa anu sayogi tina situs ieu ka anjeun, pangguna, dikondisikeun upami anjeun nampi sadaya istilah, kaayaan, kawijakan sareng bewara anu nyatakeun di dieu.

Ku ngadatangan situs kami sareng / atanapi mésér naon-naon ti kami, anjeun ngalaksanakeun "Jasa" kami sareng satuju kana kaiket ku istilah sareng kaayaan di handap ieu ("SYARAT JEUNG SYARAT", "Syarat"), kalebet istilah, kaayaan sareng kawijakan tambahan éta. dirujuk di dieu sareng / atanapi sayogi ku hyperlink. SYARAT JEUNG KONDISI ieu dilarapkeun ka sadaya pangguna dina situs, kalebet tanpa aya watesan pangguna anu browser, vendor, konsumén, padagang, sareng / atanapi kontributor kontén.

Mangga baca SYARAT sareng Kaayaan ieu sacara saksama sateuacan aksés atanapi nganggo halaman wéb kami. Ku ngakses atanapi nganggo bagian situs mana waé, anjeun satuju pikeun kabeungkeut kana SYARAT JEUNG SYARAT ieu. Upami anjeun henteu satuju kana sagala istilah sareng kaayaan dina perjanjian ieu, maka anjeun moal nampi halaman wéb atanapi nganggo jasa naon waé. Upami SYARAT sareng Kaayaan ieu dianggap tawaran, ditampa sacara jelas terbatas kana SYARAT JEUNG SYARAT-SYARAT ieu.

Naon waé fitur atanapi alat énggal anu ditambihan kana toko anu ayeuna ogé kedah tunduk kana SYARAT JEUNG SYARAT. Anjeun tiasa marios versi TERMA JEUNG SYARAT anu paling anyar iraha waé dina halaman ieu. Kami ngagaduhan hak pikeun ngamutahirkeun, ngarobih atanapi ngagentos bagian naon waé dina SYARAT JEUNG SYARAT ieu ku cara ngirim apdet sareng / atanapi parobihan kana halaman wéb kami. Éta tanggung jawab anjeun pikeun mariksa halaman ieu sacara berkala pikeun parobahan. Pamakéan neraskeun atanapi aksés kana halaman wéb saatos ngeposkeun perobihan naon waé mangrupikeun panarimaan kana parobihan éta.

Bagean 1 - TERMA BASA KANGGIH

Ku satuju kana SYARAT JEUNG SYARAT ieu, anjeun moal nganggo produk kami pikeun tujuan anu haram atanapi henteu sah ogé anjeun, dina panggunaan Layanan, ngalanggar hukum naon waé dina yurisdiksi anjeun (kalebet tapi henteu diwatesan ku hukum hak cipta).
Anjeun teu kudu ngirimkeun nu mana wae nu cacing atawa virus atawa kode alam destructive.
A breach atawa palanggaran salah sahiji Sarat bakal ngahasilkeun hiji terminasi saharita of Services Anjeun.

Bagean 2 - KOMUNITAS UMUM

Urang cagar hak pikeun nolak service ka saha pikeun alesan nu mana wae iraha wae.
Anjeun ngarti anu eusi Anjeun (teu kaasup informasi kartu kiridit), bisa dibikeun unencrypted jeung ngalibetkeun (a) transmisi leuwih rupa-rupa jaringan; jeung (b) parobahan akur jeung adaptasi sasuai téhnis tina nyambungkeun jaringan atawa alat. informasi kartu kiridit sok énkripsi salila transfer liwat jaringan.
Anjeun satuju teu baranahan, jadi gaduh panulisan, salinan, ngajual, resell atawa mangpaatkeun nu mana wae bagian tina Service, ngagunakeun Service, atawa aksés ka Service atawa kontak nu mana wae nu dina website ngaliwatan nu service ieu disadiakeun, tanpa express ditulis idin ku urang .
Lulugu anu digunakeun dina kasapukan ieu kaasup pikeun genah ngan jeung moal ngawates atawa lamun heunteu mangaruhan Sarat ieu.

Bagean 3 - KOMPUTEN, KOMPLETENIS sareng KOMPETENSI INFORMASI

Urang teu tanggung jawab lamun informasi dijieun sadia dina loka ieu teu akurat, lengkep atawa kiwari. Bahan dina loka ieu disadiakeun kanggo inpo umum wungkul tur teu kudu relied kana atawa dipaké salaku budi dasar pikeun nyieun kaputusan tanpa konsultan sumber primér, leuwih akurat, leuwih lengkep atawa leuwih timely informasi. Sakur reliance dina material dina loka ieu di risiko Anjeun sorangan.
loka ieu bisa ngandung informasi sajarah nu tangtu. informasi sajarah, merta, teu kiwari sarta disadiakeun pikeun rujukan Anjeun wungkul. Urang cagar hak pikeun ngaropéa eusi loka ieu iraha wae, tapi urang teu boga kawajiban pikeun ngapdet inpo nu mana wae nu dina loka urang. Anjeun satuju yén éta téh tanggung jawab Anjeun ka ngawas parobahan loka urang.

Bagean 4 - GAMPANG UNTUK PERKHIDMATAN DAN HARGA

Harga pikeun produk urang pikeun ngarobah tanpa aya bewara subjék.
Urang cagar katuhu iraha wae ka ngarobah atawa ngaeureunkeun nu Service (atawa bagian mana wae atawa eusi nu tujuanana) tanpa aya bewara iraha wae.
Urang teu kudu jadi makéna Anjeun atawa ka pihak-katilu keur unggal modifikasi, parobahan harga, gantung atawa discontinuance of Service nu.

Bagean 5 - PRODUKSARI ATAWA SERVIS (upami aya)

produk atawa ladenan nu tangtu bisa jadi geus sadia sacara éksklusif online ngaliwatan website. produk atawa jasa ieu bisa jadi kudu jumlah kawates sarta subjék pikeun mulang atawa ukar ngan nurutkeun Kawijakan Return urang.
Kami geus dijieun unggal usaha pikeun nembongkeun sakumaha akurat sakumaha mungkin warna na gambar produk urang anu muncul di toko. Kami teu bisa ngajamin yen tampilan komputer monitor ngeunaan warna sagala bakal akurat.
Urang cagar katuhu, tapi teu obligated, pikeun ngawates penjualan produk atawa Services urang ka jalma, wilayah géografis atawa yurisdiksi. Urang bisa laksana katuhu ieu dina dasar kasus-demi-kasus. Urang cagar hak pikeun ngawates jumlah nu mana wae produk atawa jasa urang nawarkeun. Sadaya déskripsi produk atawa bedah produk nu ngarobah di kapan tanpa aya bewara, di budi kawijaksanaan urang subjék. Urang cagar hak ngaeureunkeun produk nu mana wae iraha wae. Sakur tawaran keur unggal produk atawa jasa dijieun dina loka ieu batal mana dilarang.
Urang teu ngajamin yén kualitas produk mana wae, jasa, informasi, atawa material séjén dibeuli atawa diala ku anjeun bakal papanggih ekspektasi Anjeun, atawa nu mana wae kasalahan dina Service bakal dilereskeun.

BAB 6 - AKAUN KANGGIHAN INFORMASI KOMUNITAS

Urang cagar hak pikeun nolak order nu mana wae nu anjeun nempatkeun jeung urang. Urang bisa, dina kawijaksanaan budi urang, ngawates atawa ngabolaykeun jumlah dibeuli per jalma, per rumah tangga atawa per order. larangan ieu bisa ngawengku pemesanan disimpen ku atawa dina akun customer sarua, kartu kiridit sarua, jeung / atawa pesenan nu maké tagihan sarua jeung / atawa alamat pengiriman barang. Dina acara urang nyieun parobahan atawa ngabolaykeun hiji order, urang bisa nyobian ngabéjaan ku ngahubungan nu e-mail jeung / atawa alamat tagihan / nomor télépon disadiakeun dina waktu order ieu dijieun. Urang cagar hak pikeun ngawates atawa nyaram pemesanan éta, di judgment budi urang, kaciri ditempatkeun ku dealers, resellers atawa distributor.

Anjeun satuju pikeun nyadiakeun meuli ayeuna, lengkep jeung akurat jeung informasi keur sakabeh purchases dijieun di toko urang akun. Anjeun satuju promptly ngaropéa rekening Anjeun sareng inpo nu sejenna, kaasup alamat surelek sareng nomer kartu kiridit jeung kaping béakna, supaya urang bisa ngarengsekeun transaksi jeung kontak anjeun salaku diperlukeun.

Pikeun leuwih rinci, mangga marios Sarat jeung Kaayaan Balik deui urang.

Bagean 7 - TOOL OPTIONAL

Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng aksés ka pakakas pihak-katilu leuwih nu urang ayakeun ngawas atawa boga kontrol nu mana wae atawa input.
Anjeun ngaku jeung satuju yén urang nyadiakeun aksés ka pakakas saperti "salaku geus" jeung "salaku sadia" tanpa HARANSI, Répréséntasi atawa kaayaan nanaon jeung tanpa dukungan nu mana waé. Urang bakal boga liability sama sekali timbul ti atawa anu patali jeung pamakéan Anjeun pakakas pihak-katilu pilihan.
Sakur dipake ku anjeun pakakas pilihan ditawarkeun ngaliwatan loka sagemblengna di risiko jeung kawijaksanaan anjeun sorangan jeung anjeun kudu mastikeun yén anjeun wawuh jeung jeung approve istilah dina nu pakakas anu disadiakeun ku panyadia pihak-katilu sasuai (s).
Kami ogé tiasa, ka hareupna, nawiskeun jasa sareng / atanapi fitur énggal ngalangkungan halaman wéb (kalebet, ngaleupaskeun alat sareng sumber anyar). Fitur sareng / atanapi jasa énggal sapertos kitu ogé tunduk kana SYARAT sareng Kaayaan ieu.

BAGIAN 8 - TAUTAN PIHAK KETIGA

eusi tangtu, produk jeung jasa sadia via Service urang bisa ngawengku bahan ti pihak-pihak.
Tumbu pihak-katilu dina loka ieu bisa langsung Anjeun pikeun situs web pihak-katilu anu henteu gawe bareng urang. Urang teu tanggung jawab examining atawa evaluating eusi atawa akurasi jeung urang teu ngajamin jeung moal boga naon liability atawa tanggung jawab mana wae bahan pihak-katilu atawa situs web, atawa nu mana wae nu séjén bahan, produk, atawa layanan pihak-pihak.
Kami henteu nanggungjawaban kanggo cilaka atanapi karusakan anu aya hubunganana sareng pameseran atanapi panggunaan barang, jasa, sumberdaya, kontén, atanapi transaksi sanés anu dilakukeun anu aya hubunganana sareng situs web pihak katilu mana waé. Punten marios sacara saksama kawijakan sareng prakték pihak katilu sareng pastikeun anjeun ngartos éta sateuacan anjeun ngalaksanakeun transaksi naon waé. Keluhan, klaim, masalah, atanapi patarosan ngeunaan produk pihak katilu kedah diarahkeun ka pihak katilu.

Bagean 9 - KOMPUTER USER, FEEDBACK DAN SUBMISSIS LAIN

Upami, pamundut anjeun, anjeun ngirim kiriman khusus anu tangtu (sapertos entri kontes) atanapi tanpa pamundut ti kami anjeun ngirim ideu kreatif, saran, usulan, rencana, atanapi bahan sanés, naha online, ku email, ku pos pos, atanapi sanésna. (sacara kolektif, 'koméntar'), anjeun satuju yén kami, tanpa waktos, tanpa aya larangan, éditan, nyalin, nyebarkeun, nyebarkeun, narjamahkeun sareng sanésna nganggo édisi mana waé anu anjeun teraskeun ka kami. Kami sareng kedah aya kawajiban (1) pikeun ngajaga naon waé ku kapercayaan; (2) mayar ganti rugi pikeun naon waé koméntar; atanapi (3) ngabales naon waé.
Kami tiasa, tapi teu ngagaduhan kawajiban, ngawas, ngédit atanapi ngahapus kontén anu urang tangtukeun dina kabijaksanaan urang nyalira anu haram, nyinggung, ngancam, fitnah, fitnah, pornografi, cabul atanapi henteu nolak atanapi ngalanggar hak cipta intelektual pihak mana wae atanapi SYARAT JEUNG SYARAT-SYARAT ieu .
Anjeun satuju yen komentar Anjeun moal ngalanggar mana wae katuhu nu mana wae pihak-katilu, kaasup hak cipta, mérek dagang, privasi, kapribadian atawa ka katuhu pribadi atawa proprietary sejenna. Anjeun salajengna satuju yen komentar Anjeun moal ngandung bahan libelous atawa disebutkeun dibeunangkeun, kasar atawa jorang, atawa ngandung nu mana wae nu virus komputer atawa malware séjén anu bisa sagala cara mangaruhan operasi tina Service atawa website patali. Anjeun teu bisa maké alamat e-mail palsu, pretend jadi batur lian ti diri, atawa disebutkeun mislead urang atawa pihak-pihak salaku ka asal nu mana wae koméntar. Anjeun solely nanggungjawaban kanggo koméntar anjeun nyieun jeung akurasi maranéhanana. Urang nyokot no tanggung jawab jeung nganggap teu liability keur unggal koméntar panganyarna dipasang ku anjeun atawa pihak-katilu.

Bagean 10 - INFORMASI PERIBADI

kintunan Anjeun inpormasi pribadi ngaliwatan toko diatur ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang.

Bagean 11 - ERROR, INACCURACIES AND OMISSIONS

Aya kalana meureun aya informasi dina loka urang atawa di Service nu ngandung kasalahan pangseratan, kakirangleresan atawa omissions nu bisa nyaritakeun déskripsi produk, bedah, promosi, nawaran, biaya pengiriman barang produk, kali transit jeung kasadiaan. Urang cagar hak pikeun ngabenerkeun nu mana wae kasalahan, kakirangleresan atawa omissions, sarta pikeun ngarobah atawa ngapdet inpo atawa ngabolaykeun pemesanan lamun nu mana wae nu informasi dina Service atawa mana wae website patali téh taliti iraha wae tanpa aya bewara prior (kaasup sanggeus anjeun geus nyerah pesenan Anjeun) .
Urang migawe no kawajiban pikeun ngapdet, ngajadikeun amandemen atawa netelakeun informasi di Service atawa mana wae website patali, kaasup tanpa watesan, bedah informasi, iwal salaku diperlukeun ku hukum. No husus update atawa tanggal diterapkeun dina Service atawa mana wae website patali ngarefresh, kudu dibawa ka nunjukkeun yén sadaya informasi dina Service atawa mana wae website patali geus dirobah atawa diropéa.

Bagean 12 - USOH PROHIBITED

Salaku tambahan kana larangan sanés anu ditetepkeun dina SYARAT JEUNG SYARAT, anjeun dilarang nganggo situs atanapi eusina: (a) pikeun tujuan anu haram; (b) pikeun nyalukan batur pikeun ngalakukeun atanapi ilubiung dina tindakan anu haram; (c) ngalanggar peraturan, aturan, hukum, atanapi peraturan internasional atanapi Inggris; (d) ngalanggar atanapi ngalanggar hak cipta intelektual urang atanapi hak milik inteléktual batur; e (f) ngirimkeun inpormasi anu salah atanapi nyasabkeun; (g) pikeun unggah atanapi ngirimkeun virus atanapi jinis kode jahat naon waé anu bakal atanapi tiasa dianggo ku cara naon waé anu bakal mangaruhan pungsionalitas atanapi operasi Layanan atanapi situs wéb anu aya hubunganana, halaman wéb anu sanés, atanapi Internét; (h) pikeun ngumpulkeun atanapi ngalacak inpormasi pribadi batur; (i) pikeun spam, phish, pharm, dalih, lancah, ngorondang, atanapi kerok; (j) pikeun tujuan cabul atanapi cabul; atanapi (k) ngaganggu atanapi ngaganggu fitur kaamanan Layanan atanapi situs wéb anu aya hubunganana, halaman wéb anu sanés, atanapi Internét. Kami ngagaduhan hak pikeun ngeureunkeun pamakean Layanan atanapi situs web anu aya hubunganana pikeun ngalanggar panggunaan anu dilarang.

Bagean 13 - PEMBANGUNAN JAMINAN; LIMITASI LIABILITY

Urang teu ngajamin, ngagambarkeun atawa nawaran nu dipake anjeun service urang bakal uninterrupted, timely, aman atawa kasalahan-bébas.
Urang teu ngajamin yén hasil nu bisa dicandak ti pamakéan layanan bakal akurat atawa dipercaya.
Anjeun satuju yen ti jaman ka jaman urang bisa nyabut layanan pikeun période teu katangtu waktu atawa ngabolaykeun layanan iraha wae, tanpa aya bewara ka anjeun.
Anjeun dinyatakeun satuju yén pamakéan Anjeun tina, atawa henteu mampuh ngagunakeun, jasa nu aya dina resiko Anjeun budi. Ladenan tur sagala produk jeung jasa dikirimkeun ka anjeun ngaliwatan layanan nu aya (iwal sakumaha dinyatakeun nyatakeun ku kami) disadiakeun 'sakumaha geus' na 'sakumaha disadiakeun' pikeun pamakéan anjeun, tanpa wae ngagambarkeun, HARANSI ATAWA SYARAT NU nanaon, boh express atawa tersirat, kaasup HARANSI sadayana tersirat atawa kaayaan merchantability, kualitas merchantable, kabugaran pikeun tujuan husus, durability, judul, jeung non-ngalanggar.
Dina henteu hal wajib urang, direksi, perwira, pagawé, affiliates, agén, kontraktor, interns, suppliers, panyadia ladenan urang atanapi lisénsina moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala tatu, rugi, ngaku, atawa naon baé langsung, teu langsung, incidental, punitive, husus, atawa Karuksakan consequential nanaon nu, di antarana, tanpa watesan leungit kauntungan, leungit sharing, tabungan leungit, leungitna data, waragad gaganti, atawa naon baé Karuksakan sarupa, naha dumasar dina kontrak, tort (kaasup lalawora), liability ketat atawa lamun heunteu, timbul ti anjeun pamakéan salah sahiji layanan atanapi produk sagala procured ngagunakeun jasa, atanapi kanggo naon ngaku séjén patali sagala cara pikeun pamakéan Anjeun tina jasa atawa produk sagala, kaasup tapi teu diwatesan ka, sagala kasalahan atawa omissions di eusi sagala, atawa naon baé leungitna atawa ruksakna nanaon nu ditanggung salaku hasil tina pamakéan dina layanan atawa eusi (atawa produk) dipasang, dikirimkeun, atawa lamun heunteu diwangun sadia via jasa, sanajan disarankan tina kamungkinan maranéhanana. Kusabab sabagian nagara atawa jurisdictions teu ngidinan pangaluaran atawa watesan ngeunaan liability pikeun Karuksakan consequential atanapi incidental, dina nagara atawa jurisdictions misalna, liability kami bakal dugi ka extent maksimum diijinkeun ku hukum.

Bagean 14 - INDEMNIFIKASI

Anjeun satuju pikeun nguntungkeun, membela sareng nyepeng urang sareng indung bapa kami, anak perusahaan, afiliasi, mitra, perwira, diréktur, agén, kontraktor, lisénsi, panyayogi jasa, subkontraktor, pemasok, magang sareng padamel, henteu bahaya tina sagala klaim atanapi paménta, kalebet anu wajar waragad pengacara, anu dilakukeun ku pihak katilu mana wae kusabab atanapi timbul tina pelanggaran anjeun kana SYARAT JEUNG KONDISI atanapi dokumén anu dilebetkeun ku rujukan, atanapi ngalanggar hukum atanapi hak-hak pihak katilu.

Bagean 15 - KELUASAN

Dina hal yén penyediaan SYARAT sareng SYARAT ieu ditangtoskeun janten haram, batal atanapi henteu tiasa dilaksanakeun, panetepan sapertos kitu tetep tiasa dijalankeun dugi ka tingkat anu diijinkeun ku hukum anu berlaku, sareng bagian anu henteu tiasa dikuatkeun bakal dianggap dipisahkeun tina SYARAT JEUNG AND SYARAT, tékad sapertos kitu moal mangaruhan kaaslian sareng katerapan tina bekel sésana anu sanés.

Bagean 16 - TERMINASI

Kawajiban jeung Liabilities sahiji partai ditanggung saméméh tanggal terminasi bakal salamet nu terminasi tina kasapukan ieu keur sakabeh tujuan.
ISTILAH JEUNG KAAYAAN ieu épéktip kacuali sareng dugi ka ditungtungan ku anjeun atanapi urang. Anjeun tiasa ngeureunkeun SYARAT sareng Kaayaan ieu iraha waé ku ngawartosan yén anjeun henteu hoyong deui nganggo Layanan kami, atanapi nalika anjeun lirén nganggo situs kami.
Upami dina kaputusan kami nyalira anjeun gagal, atanapi kami curiga yén anjeun parantos gagal, pikeun matuh kana istilah atanapi kaayaanana tina SYARAT sareng Kaayaan ieu, urang ogé tiasa nungtut perjanjian ieu iraha wae tanpa aya bewara sareng anjeun bakal tetep tanggel waler pikeun sadaya jumlah anu parantos ditangtoskeun ka sareng kalebet tanggal penghentian; sareng / atanapi saluyu tiasa nolak aksés anjeun kana Jasa kami (atanapi bagian mana waé).

Bagean 17 - AGREEMENT ENTIRE

Kegagalan urang pikeun ngalaksanakeun atanapi ngalaksanakeun hak atanapi bekel tina SYARAT-SYARAT JEUNG KONDISI ieu sanés mangrupikeun pengabaian hak atanapi bekel sapertos kitu.
SYARAT sareng Kaayaan ieu sareng kawijakan atanapi aturan operasi anu dipasang ku kami dina situs ieu atanapi ngeunaan Layanan ieu mangrupikeun sadayana perjanjian sareng pamahaman antara anjeun sareng kami sareng ngatur panggunaan Layanan anjeun, ngagentoskeun perjanjian, komunikasi sareng usulan sateuacanna atanapi samentawis. , naha lisan atanapi tulisan, antara anjeun sareng kami (kalebet, tapi henteu diwatesan ku, versi sateuacanna tina SYARAT JEUNG KAAYAAN).
Sagala ambiguitas dina nafsirkeun SYARAT sareng Kaayaan ieu moal ditafsirkeun ngalawan partai nyusun.

BAGIAN 18 - HUKUM PEMERINTAH

SYARAT-SYARAT JEUNG KONDISI sareng pasatujuan anu misah dimana kami nyayogikeun Anjeun Jasa bakal diatur sareng ditafsirkeun saluyu sareng hukum Inggris.

BAGIAN 19 - Parobihan kana sarat sareng kaayaan

Anjeun tiasa marios versi TERMA JEUNG SYARAT anu paling anyar iraha waé dina halaman ieu.
Kami nyayogikeun hak, dina kawijaksanaan budi kami, pikeun ngapdet, ngarobih atanapi ngagentos bagian mana wae tina SYARAT JEUNG SYARAT ieu ku cara ngirim apdet sareng parobihan kana halaman wéb kami. Éta tanggung jawab anjeun pikeun parios halaman wéb kami sacara berkala pikeun parobahan. Pamakéan neraskeun atanapi aksés kana halaman wéb kami atanapi Layanan saatos dipostingkeun parobihan kana SYARAT JEUNG SYARAT ieu mangrupikeun panarimaan kana parobihan éta.

展开 更多
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X