neangan Pilarian situs

Hiji Kamar Mandi Cukup, Naha Anjeun Peryogi Dua Kamar Mandi Di Cina?

carana ngumpulanBlog 7926 0

Judul Mandi Xiaoxin

Hiasan kamar mandi mangrupikeun disiplin anu

Sakali ayana rarancang anu teu masuk akal

bakal mangaruhan kana indéks kabahagiaan kahirupan sadidinten.

Bawa seueur masalah anu teu perlu.

Pikeun kulawarga anu jumlahna ageung jalma.

Upami teu aya dua kamar mandi

Perlu nyanghareupan fenomena éta

Sateuacan gugah enjing sareng sateuacan bobo wengi

Kamar mandi bakal ngalaman masalah puncak énjing sareng sonten.

Sareng dina prosés panggunaan pekat, anu

Kamar toilét ampir teu mungkin pikeun jalan gede daérah.

 

Di énjing-énjing,

Kulawarga bakal konsentrasi ngagunakeun tilelep sareng wc.

Peutingna, éta

Aya ogé antrian pikeun tempat mandi sareng wc.

Pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan urang

konsép pipisahan baseuh sareng garing janten populér.

Tapi tétéla éta

Pamisahan baseuh sareng garing tanpa pamisahan jamban salaku tempatna.

Teu aya gunana!

 

Naha anjeun nyarios kitu?

Hayu urang tingali dina tata ruang umum kamar mandi domestik!

Umumna, sapertos kieu ……

Atanapi pola pasagi sapertos kitu

Daérah kamar mandi, daérah pancuran sareng daérah wc ditata sacara sami dina rohangan anu sami, sareng ngan ukur panto kaca daérah pancuran salaku partisi saderhana, anu saé upami anjeun hirup nyalira, tapi sakali waé nampung dua dugi tilu urang sareng kajadian saluyu sareng rurusuhan énjing, hiji jalma bakal ka jamban sareng anu sanésna kedah ngantosan hariwang.

Tangtosna, pikeun ningkatkeun efisiensi panggunaan kamar mandi, jalma-jalma henteu nyandak wastafel mandiri tina metode éta. Tapi tetep hal anu sami, anjeun hoyong mandi anu saé, di luar ngagorowok "Kuring kedah angkat ka jamban" ……

Sareng prakték ieu henteu kondusif pikeun "pamisahan anu baseuh sareng garing" - saatos mandi cai di kamar mandi bakal lami pisan ngaleungitkeun, ngabaseuhan daérah WC; baktéri toilét ogé bakal ngotorkeun anduk mandi sareng papakéan.

Janten, kumaha masalah ieu kedah direngsekeun? Hayu urang tingali hikmah ngagunakeun kamar mandi Jepang.

 

Tilu jinis kamar mandi anu dipisahkeun

Mimiti, kamar mandi Jepang dina dasarna nganggo "perpisahan tilu," misahkeun tilu daérah mandi, nyeuseuh, sareng mersihan.

Paduli jenis rumah tangga, salah sahiji ideu desain anu paling hasil ngahijikeun sareng penting nyaéta kamar wC bebas! Henteu ngan ukur henteu mangaruhan genah panggunaan, tapi éta ogé leupas ti daérah sanés.

Tangtosna, sababaraha kulawarga ogé kalebet kamar cuci, janten "tilu jinis pamisahan" janten "opat jinis pamisahan". Dina rohangan anu sami, kamar mandi, wastafel, kamar cuci sareng jamban terpadu sareng henteu saling mangaruhan.

Kauntungannana perenah sapertos kitu nyaéta ngabentuk garis anu koheren, anu sacara efektif méréskeun watesan ruang rumah tangga anu alit sareng nyumponan kabutuhan panggunaan kulawarga anu langkung beragam.

Susunan kamar mandi mandiri Jepang, henteu ngan ukur rohangan leutik pikeun awak pikeun giliranana bébas, tapi ogé pikeun nampung rak anduk kertas, anduk, kaca spion, bahkan tilelep, ngabentuk jasa mandiri.

Gulung dua rak anduk kertas dina pamasangan partisi, kondusif pikeun panempatan telepon sélulér atanapi objék alit sanésna, ngagambarkeun detil ngeunaan perawatan "manusiawi".

Luyu sareng prinsip teu nyéépkeun rohangan, partisi panyimpenan di tukangeun wc ogé tiasa ngarobih masalah panyimpenan anu diperyogikeun.

Pamakéan cai daur ulang pikeun nyéépkeun jamban henteu ngan ukur ngaliput daérah alit, tapi ogé mangrupikeun pendekatan desain anu ramah lingkungan sareng hemat energi.

Janten, anu kaget para désainer Jepang nyaéta: naha urang peryogi dua kamar mandi di Cina?

Aya seueur cara pikeun ngatur kamar mandi, tapi masing-masing ideu anyar ditujukeun pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan jalma. Salami anjeun megatkeun pamikiran anu kaku, numutkeun kabiasaan hirup desain anu wajar, langkung raoseun pikeun ngagunakeunana!

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X