neangan Pilarian situs

Tumuwuhna 371% VS 70% Turun! Naha Pasanggiri Pasar Mandi Sadaya Ngahontal Panggung "Bodas Panas"?

carana ngumpulanBlog 2901 0

Dapur Asli & Judul Mandi

Nembe, dua perusahaan anu aya hubunganana sareng sadayana kamar mandi (ogé katelah kamar mandi atanapi kamar mandi dirakit) - kamar mandi Huida sareng Seagull Sumitomo parantos ngaluarkeun hasil kauangan pang anyarna. Aranjeunna masing-masing ngungkabkeun data pendapatan kategori dina satengah mimiti 2021. Panghasilan kamar mandi sanitasi Huida ningkat ku 370.95%, sedengkeun penghasilan produk Seagull Sumitomo sami murag ku 69.63%. Sababaraha lembaga prédiksi yén dugi ka taun 2025 ukuran pasar mandi sadayana bakal ngahontal 16.5 milyar yuan. Ékspansi pasar anu teras-terasan parantos narik langkung seueur perusahaan sareng modal pikeun lebet. Data pendapatan perusahaan anu béda tiasa janten simbol tina persaingan pasar kamar mandi anu parantos lebet kana tahap anu panas-bodas.

 

Penghasilan kamar mandi Huida sadayana ningkat sacara signifikan ku 370.95%

Numutkeun laporan semi-taunan Huida mandi anu dileupaskeun, perusahaan ngahontal pendapatan operasi 1.743 milyar yuan dina paruh pertama taun, paningkatan 32.38%. Diantarana, panghasilan operasional kamar mandi sadayana 55 juta yuan, paningkatan signifikan 370.95% dina periode anu sami taun kamari, nyatakeun 3.18% tina total pendapatan. Salaku tambahan, salaku saluran penjualan anu penting pikeun nyokong bisnis kamar mandi sadayana, kamar mandi Huida dina paruh pertama pendapatan saluran proyek ngahontal 421 juta yuan, paningkatan 23.52%.

Unit: juta yuan

Kategori produkPenghasilan tina bisnis utama dina periode ngalaporkeunParobihan taun-taunPersentase pendapatan bisnis utama
Keramik Saniter89, 577. 0823% 72%51% 82%
Diantarana: barang saniter anu cerdas18,873. 43102.2410% 92%
Wadah sanitasi sadayana5, 489. 53370.95%3% 18%
kotak23, 673. 0754% 97%13% 69%
kamar mandi6, 233. 4757% 48%3.61%
Kabinet kamar mandi13,097. 354 & 86%7% 58%
Hardware Saniter Ware29,105. 5339% 73%16% 84%
batur11,164.6921.28%6% 46%
Total pendapatan tina bisnis utama172,851.1932% 48%100.00%

Kamar mandi Huida parantos dipelak langkung ti 370% dina satengah munggaran tina pendapatan kamar mandi umum

Di sakuriling kamar mandi, Huida nembé ngalaman sababaraha tindakan penting. Dina malem 3 Agustus, kamar mandi Huida ngumumkeun yén usulan paningkatan modal henteu langkung ti 200 juta yuan di Beiliu City, Shengda New Materials Co énggal Saatos paningkatan modal, nyepeng teu kirang ti 70% ekuitas anu énggal Shengda. Investasi kamar mandi Huida dina hal ieu jelas henteu ngan ukur pikeun ningkatkeun produksi ubin. Produk kamar mandi Huida kalebet sistem ubin sareng sistem SMC, sareng panggunaan kamar mandi panel batu ogé ningkat. Saatos paningkatan modal, éta nyepeng henteu kirang ti 70% tina ekuitas Shengda énggal. Investasi kamar mandi Huida dina hal ieu jelas henteu ngan ukur pikeun ningkatkeun produksi ubin. Produk kamar mandi Huida kalebet sistem ubin sareng sistem SMC, sareng panggunaan kamar mandi panel batu ogé ningkat. Paningkatan modal jelas ogé cocog sareng pamekaran kamar mandi Huida pikeun strategi perusahaan kategori kamar mandi sadayana.

Konsép Huida sakabeh kamar mandi

Tina saluran éta, numutkeun berita anu dikaluarkeun ku kamar mandi Huida tanggal 25 Agustus, perusahaan nembé kéngingkeun tawaran "Long Lake Group di 2021 - 2023 taun mahkota apartemén SMC sistem koleksi kamar mandi sadayana". Éta dilaporkeun kalebet dina proyék pamekaran perumahan perumahan sewa perusahaan perumahan. Salaku tambahan ka apartemen Longhuguan, Huida nembé ogé ditugaskeun di pangkalan penerbangan Sichuan, bumi pembina Xiongan, apartemen Shijiazhuang Huangzhuang sareng proyek penting sanés. Salaku tambahan ka apartemen Longhuguan, Huida nembé ogé ditugaskeun di pangkalan penerbangan Sichuan, bumi pembina Xiongan, apartemen Shijiazhuang Huangzhuang sareng proyek penting sanés. Tata perenah saluran di sakuriling kamar mandi suksés dilaksanakeun.

Bewara umum pikeun meunang kamar mandi Huida

 

Pendapatan manuk camar Sumitomo pikeun produk anu sami "ngaleutikan" ampir 70%

Di sisi anu sanésna, Seagull Sumitomo ogé ngaluarkeun laporan semi-taunan na dina malem Agustus 24. Numutkeun laporan éta, paruh pertama Seagull Sumitomo ngahontal pendapatan operasi 1.983 milyar yuan, paningkatan 50.17%. Diantarana, pendapatan kategori kamar mandi sadayana 0.26 milyar yuan, turunna 69.63% dina periode anu sami taun kamari, ngan ukur 1.31% tina total pendapatan dina paruh kahiji.

 Mangsa ngalaporkeun ayeunaMangsa anu sami dina taun samemehnaKanaékan taun atanapi taun atanapi panurunan
jumlahBagikeun tina pendapatan operasijumlahBagikeun tina pendapatan operasi
Ku Produk
Produk Keran Hardware1,224,449,250.9061.74%852,088,803 」764.53%43.70%
Produk bumi calakan82,137,189.364.14%48,495,995.333.67%69.37%
Bak keramik produk105,274,145.705.31%69,475,496.355.26%51.53%
Kamar mandi kumplit26,034,399.591.31%85,713,709.966.49%-69.63%
Lomari ngaropéa131,197,274.246.62%97,494,226.967.38%34.57%
kotak372,956,117.211 & 81%134,181,131.7410.16%177.95%
batur41,096,667.642.07%33,121,472.052.51%24.08%
Ku Wilayah
di jerona nagara768,858,462.3038.77%549,233,106.6941.59%39.99%
sejen1,214,286,582.3461.23%771,337,728.8758.41%57.43%

Seagull Sumitomo turun ampir 70% dina paruh pertama tina pendapatan kamar mandi

Pikeun tata ruang aktif kamar mandi Seagull dina sababaraha taun ka pengker, panurunan pendapatan kategori teu kaduga. Dihartoskeun yén Seagull Sumitomo mimiti ngalebetkeun sadaya pendapatan kategori kamar mandi dina laporan kauangan di 2018. Dina tilu taun ti 2018 dugi ka 2020, pendapatan kategori na 0.68 milyar yuan, 183 juta yuan sareng 203 juta yuan, masing-masing, kanaékan 100%, 170.22% sareng 11.02%. Dina satengah mimiti 2019, aya paningkatan 382.51%. Salaku tambahan, panghasilan kategori kamar mandi sadayana nyumbang 3.05% tina total pendapatan di 2018, janten 6.09% dina 2020.

(Dumasar kana data laporan keuangan Seagull Sumitomo)

Dimimitian ti paruh mimiti taun 2020, pendapatan Seagull Sumitomo dina kategori kamar mandi sadayana turun, turun ku 7.91% dina periode ayeuna. Dina satengah mimiti taun ieu, éta nuluykeun trend na turun, kalayan pendapatan turun ku 69.63% sareng nyatakeun 1.31% tina total pendapatan. Tapi Seagull Sumitomo henteu ngajelaskeun alesan turunna pendapatan dina kategori ieu.

Produk kamar mandi manuk camar

Dihartoskeun yén Seagull Sumitomo ngamimitian persiapan di 2015 pikeun lebet lapangan mandi khusus. Usaha ayeuna ngagaduhan mérek sapertos Nestle sareng Frontier, ogé Qingdao, Suzhou, Zhuhai, Jiaxing sareng sajumlah basis pabrik anu calakan. Dina taun-taun ayeuna, éta ogé ngagaduhan perusahaan sapertos Jacopolo, Guangdong Nestle's, Juara Seagull sareng Datong Nai pikeun nguatkeun bisnis instalasi. manuk camar Sumitomo nyarios dina laporan yén éta bakal nguatkeun kamar mandi kustom dina waktos payun pikeun nyumponan paménta khusus khusus kamar mandi. Éta ogé bakal ngalegaan bisnisna ka padumukan, ToC, EPC sareng kantor komersial.

 

Ukuran pasar bakal ngahontal 16.5 milyar yuan, sareng persainganna beuki galak

Hiji sisi naék ku 370.95% sareng anu sanésna ditolak ku 69.63%. Ieu panginten janten bénten waktos asupna sareng modeu pangwangunan sareng pangembangan basis perusahaan anu sanés, tapi ogé nunjukkeun persaingan sengit di industri. Numutkeun ka gedong majelis perakitan Asosiasi Industri Bahan Bina Propinsi Guangdong nembé ngaluarkeun "kertas mandi pangembangan kamar mandi 2021", diarepkeun yén di 2018-2025, skala panggunaan utama kamar mandi sacara umum (skala hotél / apartemen / padumukan) bakal dilegaan tina 1.6 milyar yuan dugi ka 16.5 milyar yuan, kalayan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 39.6%.

Dina ékspansi pasar, seueur perusahaan parantos ngagancangkeun laju éntri. Dina Méi taun ieu, Panasonic dipamerkeun di Shanghai Kitchen & Sanitary Show pikeun nyiptakeun produk kamar mandi sacara kerjasama sareng Wishi Sumitomo, dituturkeun ku dileupaskeun lima rohangan utama, kalebet kamar mandi sadayana. Dina bulan Agustus taun ieu, Hai Li kamar mandi ngabagéakeun rombongan ti New City Holdings, nunjukkeun kerjasama anu saé antara dua perusahaan. Dilaporkeun yén ayeuna, produk mandi sadayana di Haili parantos ditempatkeun dina sababaraha proyek butik New City Holdings sapertos Xi'an Fengshi Joy Mansion. Kaisar Saniter Ware urang bisnis instalasi sadayana ogé ngembang pesat. Salaku tambahan pikeun kerjasama anu jero sareng Amérika Serikat Barang, éta ogé parantos ngahontal hubungan strategis sareng langkung ti 20 perusahaan perkebunan asli sapertos Evergrande, Poly, Vanke, Beyoncé sareng Zhonghai.

Lima rohangan utama anu dikaluarkeun ku Panasonic kalebet rohangan kamar mandi sadayana

Visi kasebut digedékeun ka sadaya lapangan majelis. Seueur perusahaan ogé nembe bersaing pikeun perenah ku akuisisi sareng kerjasama - Panimu Shell maksudna nyéépkeun 8 milyar yuan pikeun kéngingkeun 100% tina ekuitas Shengdu Home furnishing. Jingdong 'Investasi strategis s nembé-gancang ngagancangan bisnis instalasi Shangpinzha. Oppein ngagabung sareng sababaraha perusahaan pamasangan kanggo muka modél anyar "kustomisasi + perusahaan instalasi" gabungan win sadayana instalasi. Kerja sama antara Zbom sareng Hushang Minghu ngupayakeun gancang mekarkeun pasar pamasangan. Waktos ieu hayu pasar instalasi sadayana janten Darling ibukota.

Dina kontéks persaingan panas-panas, dipiharep kaayaan bisnis anu bénten-bénten bakal janten norma. Salaku perusahaan, penting pikeun ngajaga kelestarian pamekaran. Éta panginten anu paling penting pikeun mastikeun kaluaran kontinyu dina pasar anu ngembang sareng nangtung pageuh sateuacan nangtung jangkung.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X