neangan Pilarian situs

Grit hideung dina keran teu kedah janten masalah

carana ngumpulanBlog 11133 0

Grit hideung dina keran moal intina janten masalah

Sanaos kitu, grit anu anjeun tingali tiasa janten hiji hal anu sanés. Anggap yén anjeun ngan ukur ningali bit hideung ngan ukur anjeun sering ngusap curuk keran sareng sirah mandi, setoranana aya dina sadaya kamungkinan mangan teroksidasi, mineral anu biasana aya dina jumlah anu dibarengan ku beusi dina nginum cai. Masing-masing tiasa dicandak sabab cai naékna nganggo taneuh sareng batu, sanaos beusi ogé tiasa sumping tina pipa korosi anu didamel tina logam galvanis. Tempat cai naék kana hawa - dina aerator keran dapur atanapi dina sirah mandi, contona - mineral campuran sareng oksigén. Variétas beusi anu dioksidasi nyaéta deposit konéng semu beureum sareng urang sadayana terang salaku karat; mangan dioksidasi coklat atanapi hideung. Partikelna ogé tiasa netep nalika gelas cai dituang. Sacara umum, dibarengan ku oksidasi anu pikasieuneun, meureun aya tambahan lendir hideung, anu dibawa ku organisme mikro anu tuang kana beusi teroksidasi sareng mangan.

Rada beusi atanapi mangan dina cai sanés masalah, malahan sakedik lendir sanés bahaya bahaya. (Tapi nalika éta ngaluarkeun anjeun, O'Brien nunjukkeun diberesihan ku jawaban pemutih lembut.) Besi sareng mangan sacara harfiah penting pikeun karaharjaan - dina jumlah hint. Jumlah anu kaleuleuwih tiasa janten bahaya karaharjaan, sareng éta bakal ngajantenkeun gaya cai pait sareng noda tilelep, rawa sareng binatu. Perusahaan Kaamanan Lingkungan henteu ngagaduhan larangan anu wajib pikeun beusi atanapi mangan, tapi pastina nunjukkeun yén beusi dina 0.3 miligram per liter sareng mangan aya dina 0.05 mg / L pikeun ngajagaan arah gaya bahaya sareng panyiri.

Cai Arlington asalna tina Washington Aqueduct ku jalan Tutuwuhan Terapi Cai Dalecarlia. Ujian laboratorium Washington Aqueduct langkung ageung tibatan 65,000 conto cai unggal taun sareng ngalaman papanggihan dina halaman wéb na. Laporan 2018 nunjukkeun uji bulan-ka-bulan pikeun mangan mimitian ti 0.5 unsur per milyar dugi 1.4 ppb, rata-rata dugi ka 0.77 ppb, sami sareng 0.00077 mg / L - ampir dua pesenan gedena handapeun EPA pedoman anu saé pisan 0.05 mg / L.

Nalika anjeun ngagaduhan non-publik sacara épéktip, nanging, gelar manganese tiasa langkung ageung. Mangan kaleuleuwihan sering tambahan sigana dina épéktip cai tibatan dina cai lantai. Anu gaduh bumi sumur pribadi dibebankeun biaya pikeun nguji cai sorangan sareng pikeun ngubaranana upami penting pisan. Extension Kooperatif Virginia gaduh publikasi anu judulna "Program Kulawarga Virginia Program Berkualitas Tinggi: Beusi sareng Mangan dina Cai Kulawarga" anu ngajelaskeun masalah sareng ngabahas metode pikeun ngungkulan cai pikeun nyandak beusi atanapi mangan tambahan. Éta dieksekusi ku kalebet fosfat pikeun ngajaga mineral anu ditunda dina cai atanapi ku nempatkeun pelembut cai perdagangan ion.

Léngkah hiji, sanaos, tiasa janten cai anjeun dipariksa upami éta ti épéktip. Extension Kooperatif Virginia ngadukung Program Kualitas Cai Cai Kulawarga Virginia (wellwater.bse.vt.edu), anu ngajalankeun klinik di kaseueuran kabupatén Virginia anu ngamungkinkeun pamilik bumi sacara efektif dipariksa cai ku Virginia Polytechnic Institute sareng Virginia State College, kéngingkeun rahasia pangalaman ngeunaan hasil sareng mendakan cara pikeun napsirkeunana dina konferensi lanjutan. Ujian ieu beusi sapi sareng mangan, sajaba ti nitrat, timah, arsénat, fluorida, sulfat, pH, padet anu leyur, karasa, natrium, tambaga, organisme mikro awak sadayana sareng organisme mikro E. coli.

Cai anu saé dina sababaraha unsur Virginia ngagaduhan kisaran mangan sareng beusi anu kaleuleuwihi, nanging noda anu kadang-kadang ngajurung pangeusi imah sacara efektif pikeun ngariksa cai na sigana henteu kasulitan di Arlington County. "Kuring teu tiasa émut-émut sacara épéktip dina Arlington pikeun mangan," saur konsultan di Burke, Va., Tempat damel Water Testing Labs (800-200-5323; wtlmd.com), anu ngagaduhan tilu laboratorium pengujian di Maryland sareng hiji di Virginia anu ngalayanan langkung seueur ti 1,000 program cai.

WWW.WOWOWFAUCET.COM

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X