neangan Pilarian situs

Gelombang Tiis mogok Deui! Produk Mandi, Kumaha Ngahindarkeun Tiis?

carana ngumpulanBlog 5592 0

Judul Kamar Mandi

Gelombang teu acan surut, ombak parantos dimimitian deui, hawa tiis anu kuat deui!

Cuaca janten tiis, salian ti éta masarakat kedah merhatoskeun tetep haneut sareng nambihan baju, barang saniter di bumi ogé kedah janten anti beku anu utami. Cai dina kirang ti -4 derajat Celsius, volume és dilegaan, gampang ngakibatkeun produk saniter dina és sareng ékspansi cai sahingga ningkat produk retakan. Kuring ngintunkeun tips saniter anti anti beku!

 

Toilet usum tiris pikeun nyegah pancegahan sareng pancegahan

Dina usum salju, panto kamar mandi sareng jandéla ditutup secara sementara pikeun ngeureunkeun ventilasi sareng ngajaga suhu di jero rohangan. Pikeun nyegah katirisan, punten leupaskeun sadaya cai sésana nalika wc henteu dianggo.

Métode sareng léngkah-léngkahna sapertos kieu: tutup klep inlet, buka konci sareng cabut kancing solokan, sareng kencengkeun sambung solokan saatos cai sésana dileupaskeun, upami éta bakal nyababkeun kabocoran cai.

Bakal aya cai dina tikungan tukang wc. Anggo kain bolu sareng pompa kanggo nguseup cai supados henteu beku sareng rengat jamban salami lami.

Salaku tambahan, anjeun tiasa tuang antifreeze dina bak cai, atanapi dina cai kana alkohol, uyah, tiasa ngirangan titik katirisan cai, tapi ogé anti beku anu épéktip. Upami kamar mandi kabuka pikeun sistem pemanasan, sareng tiasa mastikeun yén kamar mandi moal beku, anjeun moal tiasa nambihan antifreeze di WC.

 

Pancegahan usum tiis pancegahan

Langsung saatos dianggo, garingkeun ku rag garing pikeun ngahindaran beulahan permukaan anu disababkeun ku és. Nalika beberesih, entong nganggo barang sanitasi waja pikeun nyabak permukaan tilelep. Dina kasus suhu jero rohangan anu handap, anjeun tiasa milih pikeun nutupan tilelep ku lapisan lawon pikeun insulate tina beus kusabab suhu anu handap.

 

Pancegahan bak mandi usum tiis

Anu mimiti, saatos unggal panggunaan bak mandi, jaga bak mandi tetep garing, supados henteu nyababkeun deformasi rembesan cai jangka panjang atanapi permukaan sareng henteu tiasa dianggo. Dina waktos beberesih, entong nganggo asam anu kuat sareng pembersih basa kanggo nyingkahan korosi permukaan bak mandi. Usap ku kaén anu lembut supados henteu nyababkeun goresan, sareng upami aya corétan sakedik teu dihaja, langsung polesan permukaan kanggo mulangkeun kalancaran. Entong neundeun objék logam dina permukaan bak mandi pikeun nyegah karat atanapi permukaan permukaan bak mandi, pangaruhna kana kaéndahan sareng kepraktisanana.

 

Pancegahan kabinét mandi usum tiis

Di kamar mandi saatos nyeuseuh, kedah permukaan kabinét waktosna tepat, dina usap cai bersih. Lemari kamar mandi sering disimpen dina sabun, nyeuseuh raray, sampo sareng bebersih anu sanésna, upami teu dihaja kaluar, langkung saé pisan pikeun ngabersihkeun langsung, barang anu langkung beurat kedah ditempatkeun dina handapeun kabinet kamar mandi. Nalika meresihan kabinet kamar mandi, henteu nganggo kawat logam, kaén Pasteur, gosok kimia anu kuat, sareng henteu nganggo cai pikeun nyingkahan korosi. Leres ngagunakeun cleaners nétral sareng perawatan produk propésional sanés.

 

Keran usum tiris anti-beku pancegahan pancegahan

(1) keran és rengat sabab.

0 ℃ handap panggunaan lingkungan, kalebet tapi henteu diwatesan ku alesan ieu.

1, saatos uji coba pra-cai proyék, keran dina cai sésana henteu pareum.

2, pamasangan keran di luar, henteu nutup klep inlet cai, sareng henteu ngalakukeun panyalindungan anti beku.

3, anu bogana jauh dina pakansi atanapi jangka panjang non-tempat cicing, kamarna henteu dipanaskeun, henteu nutup klep inlet cai pikeun ngaluarkeun cai résidu keran. Juragan parantos ngarenovasi ventilasi kamar, jandéla na henteu ditutup nalika wengi, sareng klep lebet caina henteu ditutup kanggo ngaluarkeun cai sésana tina keran.

 

(2) Kumaha cara nyegah tindakan.

0 ℃ handapeun panggunaan lingkungan, kalebet tapi henteu diwatesan ku pancegahan ieu di handap.

1, lokasi lingkungan pamasangan keran suhu lingkungan sapertos di handap 0 ℃, disarankeun kanggo samentawis henteu masang keran atanapi dipasang dina non-cai samentawis, atanapi uji coba cai saatos leres-leres solokan cai pipa.

2, sapeupeuting kedah nutup jandéla dapur, kamar mandi ka luar ogé kamar anu diiangan deui pikeun mastikeun yén suhu jero rohangan di luhur 0 ℃.

3, pikeun rohangan anu suhu di jero rohangan sahandapeun 0 ℃, tutup klep méter cai jero rohangan sareng bérés ngaleupaskeun sésana cai dina pipa.

4, suhu di jero rohangan langkung handap tina 0 ℃ kamar, kedah muka pemanasan, jaga suhu di luhur 0 ℃.

5, anjeun tiasa nganggo lawon katun sareng linen, baju katun lami, wol katun sareng bahan insulasi sanés kanggo kentel sareng bungkus keran ketat.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X