neangan Pilarian situs

Roundup Warta EWG: Kembang Ganggang Alga, Sénat California Séndél Pancing Perlindungan Faucet Kalungguhan sareng seueur deui

carana ngumpulanBlog 13360 0

Dina Inpormasi

Kemis, Agustus 27, 2020

Minggu ayeuna, EWG ngungkabkeun analisis anyar anu ngungkabkeun langkung ageung tina $ 1 milyar parantos diséépkeun ku komunitas-komunitas di Amérika Serikat anu tiasa ngungkulan wabah mekar ganggang anu tiasa aya racun di situ, walungan sareng nyeupan cai anu disayogikeun ti 2010.

"Jumlah monumér ieu ngan ukur mangrupikeun serelek dina ember tina wabah alga anu dibebankeun ku Jalma," saur Anne Schechinger, analis finansial senior EWG sareng pencipta laporan. "Ganggang anu bahaya ngabahayakeun rekreasi, nilai properti, pariwisata, perikanan industri sareng satwa sigana jumlahna milyaran taunan."

Telat minggu ahir Komite Ngabentuk Sénat California ngéléhkeun invoice anu bakal ngirangan jumlah timah anu dikocok tina keran sareng perlengkapan. Ayeuna teu aya pedoman hukum féderal atanapi nagara anu jelas-jelas ngabatesan jumlah kalungguhan anu bakal kabocoran tina nyeupan perlengkapan cai sareng keran. Henteu aya tahap perlindungan publisitas timbal. Éta mangrupikeun neurotoksin anu kuat anu tiasa memicu cilaka kognitif di murangkalih, sasarengan sareng IQ anu ngirangan.

Dina tekad anu héran, Perusahaan Kasalametan Lingkungan ngabatalkeun pamariksaan pikeun ningali implikasi tina ngabakar 'sanyawa kimia' anu terus-terusan 'disebut PFAS.

"Analisis tambahan ngeunaan pembuangan limbah PFAS diperyogikeun pisan," saur Olga Naidenko, Ph.D., wakil ketua panilitian élmu di EWG. "Peniléyan ieu kedah ngahaja sareng dilakukeun sacara jelas, kalayan idin ti para warga. Pikiran pikeun ningali dibakar di lokasi anu aya sareng komunitas warnaan masif nimbulkeun masalah ngeunaan kaadilan lingkungan, "tambah Naidenko.

Sareng pamustunganana, EWG ngarecah kumpulan skandal, babarengan sareng nyogok politikus negara, ngaganggu bisnis nuklir AS.

Leres ieu sababaraha inpormasi anu anjeun kedah anggo dina akhir minggu.

Evaluasi Keuangan Ganggang EWG's Bloom

The Blade (Toledo): Ohio gampang nyéépkeun sesa Amérika dina merangan ganggang

Laporan éta, anu ditulis ku Grup Kerja Lingkungan anu berbasis di Washington, ditagih salaku inti tina bentukna. Di jerona, EWG ngakuan 85 daérah, kalolobaanana kota sareng kota, di 22 nagara anu nyéépkeun artos pikeun ngalangkang atanapi nungkulan kekembangan ganggang sateuacan ayeuna 10 taun.

Fern's Ag Insider: Kembang ganggang hargana sahenteuna $ 1.1 milyar dina dasawarsa ka tukang, saur EWG

Meureun kembang ganggang beracun, anu dibawa ku cai limbah tegalan sareng cai limbah beton anu ngalir kana aliran sareng danau, ngagaduhan nilai sakitar $ 1.1 milyar dina dasawarsa anu lalu di Amérika Serikat, sareng éta "mangrupikeun jumlah anu saé pisan," saur laporan. Rebo ku Grup Kerja Lingkungan.

Iowa Capital Dispatch: Des Moines Walungan 'intina teu tiasa dianggo' kanggo cai minum kusabab racun ganggang

Laporan anyar ti Grup Pakaryan Lingkungan Rebo mendakan yén komunitas Amérika Serikat tempat wabah racun ganggang parantos dilaporkeun nyéépkeun langkung ageung tina $ 1.1 milyar dina pencegahan sareng ubar tina racun dina dékade ka tukang. Di Iowa, anu ditangtoskeun nyaéta $ 40.6 juta, pikeun genep daérah.

Patani suksés: Kembang Alga Kembangna Sahanteuna $ 1.1 Milyar Salila Dékad Kapungkur, saur EWG

Meureun kembang ganggang beracun, anu dibawa ku cai limbah tegalan sareng cai limbah beton anu ngalir kana aliran sareng danau, ngagaduhan nilai sakitar $ 1.1 milyar dina dasawarsa anu lalu di Amérika Serikat, sareng éta "mangrupikeun jumlah anu saé pisan," saur laporan. Rebo ku Grup Kerja Lingkungan.

Radio Publik Michigan: Ohio nyéépkeun jutaan ku jutaan jutaan pikeun merangan baktéri toksik ganggang

Laporan ku évaluasi Grup Kerja Lingkungan urang mendakan ampir sadayana artos éta diséépkeun di Ohio. Nagara éta parantos nyéépkeun langkung ti $ 815 juta sabab perjoangan ngatur kembang ganggang di Danau Erie sareng danau daratan anu sanés. Danau Erie mangrupikeun tempat anu rame pikeun cyanobacteria.

WJCT NPR (Jacksonville, Fla.): Florida Méakkeun Ngadeukeutan $ 20M Ngungkulan Ganggang Kembang Dina Dasawarsa Tukang

Dina laporan na, Grup Kerja Lingkungan Nirlaba sareng nonpartisan ngakuan 85 kotamadya sareng badan anu béda di 22 nagara bagian anu nyéépkeun artos pikeun ngahutan atanapi nguruskeun kembang ganggang ti saprak 2010.

EWG's COVID-19 sareng Laporan Pangropéa Pangan

Sedeng: Mitos Kurang Daging

Évaluasi ayeuna anu dilakukeun ku Kelompok Kerja Lingkungan mendakan yén kabupatén anu aya dina jarak 15 mil pabrik pepelakan daging ngagaduhan sakitar dua kali lipat biaya inféksi dibandingkeun sareng umum nasional.

Invoice California: SB-1044 PFAS dina Alat Pemadam Kebakaran sareng Busa

Dewan Pertahanan Sumber Daya Alam: Pareuman Ketok: Toksik "salamina" dina CA Firefighting Foam

Sénator Ben Allen's SB 1044 bakal nyebarkeun kabijakan asuransi ieu ka California sareng nyusunna pikeun tambihan tambahan. Inpoice na disponsoran ku NRDC, Breast Most Kanker Pencegahan pendamping, Petugas Pemadam Kebakaran California, Gerak Cai Jelas, sareng Kelompok Kerja Lingkungan.

Dagangan Bersih

Keriting Kidul & Mutiara: Senén Motivasi: Produk Bersih "Bersih"

Inpormasi Kelompok Kerja Lingkungan pikeun Ngabersihkeun Anu Séhat ngaevaluasi 2,500 tukang beberesih pikeun kaamanan kimia, janten anjeun tiasa milarian tukang beberesih anjeun sareng nyandak pilihan anu berilmu.

WFAN (New York City): # 1Thing: Produk Binatu Non-Toksik Pikeun Ngajaga Pakean Anjeun Seger

Untungna, Grup Pakaryan Lingkungan (EWG) ngahasilkeun pituduh pikeun ngabéréskeun barang dagangan beberesih sagala rupa, babarengan sareng ieu anu dianggo dina binatu.

Pori sareng kulit Deep® Kosmétik Basis Data

Babygaga: Bahan Balsem Bibir Kanggo Nyingkahan Nalika Gebeg

Kirang zat éta, langkung luhur. Éta bakal ngabantosan anjeun milih balm lip terlindung, Kelompok Kerja Lingkungan (EWG) penilaian kosmétik, sasarengan sareng lip balm, sareng daptar aranjeunna ti pangageungna dugi ka anu paling parah dina situs wéb na.

The Daily (Universitas Washington): Bulu Mata Magnetik: Naha Éta Langkung Hadé tibatan Lem-On Lashes

Sadaya zat parantos dianggap dijagaan ku EWG (Kelompok Kerja Lingkungan).

Hello Glow: Pitunjuk Kami pikeun Produk Alami Pangsaéna kanggo Rambut Séhat

Dina sagala waktos diajar daptar bahan pikeun bahan sateuacanna tibatan ngagaleuh, sareng mastikeun yén sanyawa kimia racun ieu henteu kedah ayeuna. Anjeun ogé tiasa milarian gancang dina EWG's Pores sareng kulit Deep pikeun nalungtik skor kaamanan produk khusus.

Revolusi marginal: FDA Kaduruk

Salaku réspon ka EWG, Grup Kerja Lingkungan, FDA parantos bertahap teuing pikeun mariksa zat kuno pikeun kaamanan sareng teuing bertahap pikeun ngijinkeun zat énggal anu aya di pasar sahingga nyayogikeun urang ku barang dagangan tabir surya anu sanés dijagaan atanapi sakumaha épisién sakumaha mistina janten.

EWG VERIFIED ™

Strategist: Kuring parantos Pensiunan Ny Meyer pikeun Sabun Kanada ieu (Bahkan Ramah Lingkungan)

Sumawona, sadaya barang dagangan awak na diverifikasi ku Grup Kerja Lingkungan, anu nunjukkeun yén EWG parantos nyatakeun yén aranjeunna dibébaskeun tina zat beracun atanapi henteu diragukeun.

Subsidi Ladang

NBC News: RNC fokus kana perdagangan, peraturan parantos pondok pikeun pabrik, patani sareng pamayang

Penilaian ku Kelompok Kerja Lingkungan mendakan yén sakedik atanapi henteu tina bantosan éta pikeun patani leutik. 1% pangluhurna anu nampi panarima nampi median ngan saukur $ 183,000 unggal, sedengkeun anu dihandap 80% nampi bayaran anu rata-rata langkung handap $ 5,000 unggal.

Patani Suksés: Aturan Manajemén Ladang Mangrupikeun Léngkah Kana Ékuitas, Saur Réformasi

"Éta sababna kami mendakan ratusan jalma anu cicing di kota-kota anu parantos kéngingkeun subsidi mangtaun-taun," saur Anne Schechinger tina Kelompok Kerja Lingkungan, ngaidentifikasi pikeun basis data na pikeun penerima subsidi ladang.

Widang Kotor: Laporan Kalér CAFO Kalér

The Union Journal: Industri Daging Ngadukung Rasisme Lingkungan NC

Evaluasi intensif Grup Kerja Lingkungan (EWG) ngeunaan peternakan anyar sareng tambihan di Karolina Kalér ngajantenkeun hiji faktor anu jelas: Bisnis daging Tar Heel State henteu masihan gemet ngeunaan individu anu warnana.

Skor Hidangan

ABC: Ngalawan 'Karantina 15': Para ahli kasieun COVID-19 beurat paningkatan tiasa ngakibatkeun komplikasi kaséhatan, sistem imun anu lemah

"Pasokan anu luar biasa nyaéta Kelompok Kerja Lingkungan. Aranjeunna ngabahas metode pikeun tuang kalayan saé kanggo anjeun, planét sareng kantong anjeun, "saur Hyman. "Kuring ngaraos tiasa penting pisan yén jalma-jalma nganggap yén sakumna anggapan yén meakeun mahal, butuh waktos anu seueur sareng éta tangguh teuing, mangrupikeun propaganda anu ngahambat jalma-jalma tina leres-leres nyandak manajemén kabersihan diri sareng leungitna beurat. program. ”

Huffpost: Ngan Kumaha Alami Éta 'Rasa Alami,' Pokokna?

Nyatana, rasa murni mangrupikeun bahan kaopat pang seringna didaptarkeun dina labél ieu, kalayan ngan ukur uyah, cai sareng gula nunjukkeun tambahan biasana, saluyu sareng Grup Pakaryan Lingkungan.

Inpormasi Daging Eater pikeun Parobihan cuaca Lokal + Kesejahteraan

Earth911: Goréng, Hadé, Pangsaéna: Pangaruh Iklim Daging

Salaku conto, LCA Grup Kerja Lingkungan pikeun daging rata-rata émisi tina tilu program tani Amérika pikeun nempatkeun domba dina 39.2 kg CO2-éq.

Pembuangan Runtah PFAS

E + E News: EPA narik studi PFAS; Wheeler nyalahkeun Obama anu diangkat

Olga Naidenko, wakil ketua panilitian élmu ngeunaan Kelompok Kerja Lingkungan, parantos nampilkeun dina analisa pribados yén suplai ngaduruk anu ngandung PFAS henteu pisan ngancurkeun racun sareng yén sanyawa kimia tiasa waé dibuka deui ka atmosfir.

Solusi Cai: Panilitian nunjukkeun yén pembuangan limbah anu ngandung PFAS ningkatkeun kontaminasi

Dina pamariksaan anu diungkabkeun dina jurnal Chemosfer anu dikaitkeun peer, para ilmuwan ngeunaan Kelompok Kerja Lingkungan (EWG) nyimpulkeun yén ngaduruk, miceun sareng miceun runtah anu ngandung sanyawa kimia fluorinasi beracun anu disebut PFAS sadayana nyumbang kana kontaminasi lingkungan.

Kontaminasi Cai PFAS

Majalah Chesapeake Bay: Penjaga Sungai Potomac Luhur Gelut "Bahan Kimia Salami"

Di DC, pamariksaan ti Kelompok Kerja Lingkungan mendakan rentang-rentang PFAS lengkep dina DC anu lebet cai janten 21.7 ppt - di handapeun setir EPA kumaha waé jauh di luhur 1 ppt, batesan Grup.

Berita Pengetahuan Alam: Bahan kimia anu ngaganggu hormon di bumi urang tiasa ngarugikeun kasihatan imun, ningkatkeun résiko COVID-19

Panilitian laboratorium anu ayeuna ditugaskeun ku Kelompok Kerja Lingkungan (EWG), grup nirlaba anu dikhususkeun pikeun membela kesejahteraan manusa, mendakan sanyawa kimia fluorinasi racun anu dikenal salaku zat perfluoroalkyl (PFAS) dina cai utama anu nyayogikeun di Amérika Serikat.

Panyingkepan: Naha Salamina Bahan Kimia Ngabahayakeun Kahirupan Sagara?

Sydney Evans, élmuwan analisis pikeun Grup Pakaryana Lingkungan anu nirlaba, hartosna yén panaliti henteu kedah nunjukkeun bahaya mahluk pikeun ratusan sanyawa anu tiasa dibandingkeun pikeun ngajamin gerak pangaturan.

Inpormasi Shopper pikeun Péstisida dina Produce ™

Vogue: 3 kategori kadaharan anu kedah dipésér organik

Kaleresan aya, saluyu sareng EWG (Kelompok Kerja Lingkungan) stroberi sareng kangkung panginten mangrupikeun tuangeun anu paling kacemar di planét ieu, janten milih pilihan alami mangrupikeun saran anu saé.

Curly Nikki: 3 Cara Paparan Kimia Ngaruh Kasihatan Anjeun

Balanja pikeun alam tiasa mahal, tapi nalika éta kedah dipilih, Daptar EWG's Soiled Dozen Dénmark bakal ngantepkeun anjeun parantos terang panginten tuangeun anu paling kacemar péstisida taunan.

Tuang Ieu, Sanés Éta!: 25 Cara Pangsaéna pikeun Ngahémat Artos dina Sakabeh Pangan

Whetzel nunjukkeun nuturkeun Dénmark Dozen Welasan Kelompok Kerja Lingkungan pikeun mésér sayuran alami.

Tuang Dahar: 7 Tip Kanggo Dahar Bersih

Pilih alami ngahasilkeun tempat anu anjeun pikahoyong, khusus kana balanja tuangeun alami tina Daptar EWG's Doiled Dozen Welasan sareng cincang diri anjeun sorangan kalayan daptar anu jelas 15 hidangan.

Émbaran EWG ka Sunscreens

Teuleum: Sumber Pitunjuk Panaliti Sadar pikeun Terang Aman Matahari Surya 2020

Saliwat ieu, Grup Pakaryan Lingkungan nyebarkeun pangkalan data taunan katalog ngeunaan kerusakan kimia tinangtu tina réa sunblocks.

LMents of Style: Tabir Surya Pengetahuan Alam Non-Pamutih

Kira-kira sadaya layar surya Badger dipeunteun 1 ku EWG, max 2.

Berita Bumi Ibu: Buah sareng Sayuran Anu Di Bumi Pikeun Panyalindungan Sunburn

Sareng meureun ayeuna aya analisa anu nunjukkeun yén ngabersihan pori-pori sareng kulit nganggo losion suntan leres-leres tiasa nganyenyeri pori-pori sareng kulit, kalayan henteu meragukan nyababkeun kaseueuran kanker salian ti ngeureunkeun nyerep Vitamin D (Kelompok Kerja Lingkungan).

WFAN (New York City): # 1Thing: Sunscreens Berkelanjutan sareng Organik Anu Urang Cinta

Formulasi ieu nyertakeun 23 antioksidan, sareng 7 zat anu dipelak Hawaii anu pakait sareng KonaRed Hawaiian Espresso Extract Buah, Hawaiian Spirulina, Macadamia Nut Oil, sareng tambahan. Éta ogé ngagaduhan skor Grup Lingkungan Hidup (EWG) nomer 1.

Basis Data Cai Faucet

USA Today: 'Ieu mangaruhan urang sadayana': Erin Brockovich's 'Superman's Not Coming' ngajajah masalah cai, ngadesek tindakan

Kelompok Kerja Lingkungan nalungtik: Komo cai ingesting anu 'dijaga' ngahasilkeun bahaya.

InStyle: Erin Brockovich Hoyong Ngingetan Anjeun Éta Henteu "Rapi"

Sapertos dina, tong ngantosan diparios cai anjeun; Entong ngantosan cek hasil anjeun kana syarat Grup Kerja Lingkungan (sanés EPA), grup nirlaba anu ngalaksanakeun analisis ngeunaan hasil polusi dina program tatanén sareng nginum cai; Entong ngantosan damelna, saatos ngempelkeun kelompok anjeun pikeun ngudag ngungudag cai lindung; Entong ngantosan ngalatih diri anjeun ngeunaan résiko cai kacemar.

NJ Dinten: Perth Amboy nginum cai kacemar

Kelompok Kerja Lingkungan ngalaporkeun yén Perth Amboy ingesting cai kacemar ku arsén, kloroform, kromium, radium, TTHMs, sareng 20 sanyawa kimia anu nyababkeun kanker.

United Press International: Oklahoma City nyandak $ 617.5M kanggo ningkatkeun, ngatur utilitas cai pikeun Tinker AFB

Laporan Kelompok Kerja Lingkungan anu terakhir nyatakeun cai keran ti Tinker éta sasuai sareng sarat cai ingesting dumasar kana kaséhatan féderal tapi ngagaduhan rentang anu kaleuleuwih tina sajumlah kontamin anu nyababkeun kanker, babarengan sareng bromodichloromethane, kromium sareng radium.

WWW.WOWOWFAUCET.COM

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X