neangan Pilarian situs

Di Kamar Mandi Jepang, Kabinet Anduk Tipis Kana 10 Séntiméter, Panyimpenan Rapi

carana ngumpulanBlog 6772 0

Sakola Bisnis Mandi 2020-11-15

Daérah kamar mandi henteu ageung, kumaha cara neundeun langkung masuk akal nalika ngahias? Hoyong masangkeun kabinet sareng hariwang ngeunaan ngeusian hiji daérah. Tapi pikeun botol sareng kendi sareng anduk éta, dimana nempatkeunana?

Hal anu saé nyaéta kuring ngagaduhan sobat anu diajar di Jepang dua taun ka pengker, anjeunna ngawartosan yén titik ieu tiasa ditunjuk lengkep kana desain kamar mandi kulawarga Jepang. Pasang kabinet anduk ultra-ipis 10 cm, lapisan luhur sareng handap panyimpenan multi-fungsi, kepraktisan pisan kuat!

Naha kamar mandi Jepang resep desain ieu?

Entong Ngilikan Area Anu Cocog Pikeun Kamar Mandi Leutik

Lemari anduk sapertos kitu, jerona keseluruhan ngan ukur ipis 10 séntiméter. Naha ieu dipasang dina témbok, atanapi témbok kabuka, moal mangaruhan kagiatan normal rohangan kamar mandi!

Panyimpenan Kuat Multifungsi

Ieu sapertos kabinet ipis, neundeun puluhan anduk henteu janten masalah! Lapisan panyimpenan luhur, tengah sareng handap. Tengah panto kabinét dipaké pikeun ngalakukeun panutupanana anu tutup, luhurna dipaké pikeun ngalakukeun partisi. Ieu tiasa dilipet langsung salaku panto kabinét rak, dianggo nempatkeun baju. Sareng handapeunana nyaéta anduk puteran, henteu aya balkon. Anduk baseuh tiasa garing langsung dina kabinet anduk ieu, kumaha palinterna!

Tiasa disimpen, tiasa disimpen, tiasa digaringkeun, saha anu henteu resep kabinet praktis sapertos kitu?

Pamisahan garing sareng baseuh

Ieu kusabab fitur panyimpenan anu dilapiskeun, kabinet henteu langsung dipasang kana taneuh. Posisi anduk pengeringan handapeun langsung langsung overhanging, janten leres-leres henteu aya kamar maot kamar mandi. Pikeun kabinét misah sareng baseuh sareng garing, anjeun ogé henteu kedah hariwang ngeunaan Uap sareng kapang, umur jasa anu langkung lami.

Ogé lokasi lomari anduk tiasa santai diatur: disimpen dina sisi wastafel. Nalika nyeuseuh, langkung merenah pikeun anjeun nyandak sareng nempatkeun anduk. Éta ogé tiasa disimpen dina témbok gigir kana pancuran, kanggo gentos baju, tong hariwang janten baseuh!

Pas kuring nguping cariosan sobat kuring, kuring henteu sabar ngantosan tuanna mulih sareng masang deui. Ngahémat rohangan, ingetan anu kuat. Ieu cocog pisan pikeun kamar mandi leutik kuring anu 3 méter pasagi, teu anéh sadayana muji gudang hiasan kamar mandi Jepang. Tapi seueur teuing tempat anu kedah dipelajari, sareng akhirna rerencangan kuring ogé ngabagi 2 desain detil kamar mandi Jepang, kuring ogé mutuskeun ngahias deui bumi kuring sasuai ↓

Detil Hiji: Pasang Grab Bar Di Sisi Toilet

Janten nalika anjeun atos gugah tina jongko WC pikeun waktos anu lami, anjeun tiasa ngagaduhan tempat kanggo ngabantosan. Hususna kanggo sepuh anu sesah ngalih-ngalih. Nalika sisi jamban ngagaduhan cekelan tangan, aman pisan sareng manusiawi!

Detil Kadua: Manjangkeun Tilelep Ka Sisi Toilét

Ningkatkeun permukaan rak, sareng mantengkeun rohangan kanggo ningkatkeun raos kamar secara umum, biasa nempatkeun anduk kertas, telepon sélulér. Ieu moal tiasa langkung pas.

Detil 3: Pasang Palang Sareng Kait Dina Sisi Tilelep

Odol sareng produk beberesih sanésna bakal digantungkeun nyalira. Pamisahan baseuh sareng garing, ngirangan pembibitan baktéri, tapi ogé pikeun ngaleupaskeun rohangan wastafel!

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X